27 Temmuz 2012, Cuma 17:49:28

THY'YE BALONLU GÖSTERİ

Britanya’nın en büyük sendikası Unite ve ITF, Londra’da yaşayan Türk topluluğundan aktivistlerin de katılımıyla bugün Londra’daki Türk büyük elçiliği önünde bir protesto gösterisi düzenledi.
  • sana birsey soyleyeyim mi.... ben askere gonullu doguya gittim. kuzey irakta 3ay kaldim.... GONULLU.... pkk ile savasanlardanim....... GONULLU.... vatani ben kurtaracagim ya... su an ki fikirlerimi soyleyeyim mi.... vatan millet umurumda bile degil. yansin yok olsun. umurumda bile degil. neden mi... cunku vatanin milletin bana böcek kadar bile deger bermedigini yasadikca ogrendim. oyumu da secimlerde bdp ye verecegim. neden mi? cunku umurumda bile degilsiniz............
  • Gösteri olduda ne ise yaradi.Ben anlayamadim.Bir anlayan varsa aciklayabilirse sevinirim:)))Hic bir sonuc yok.Sadece şov...
  • ITF GOSTERILERINDE NIYE PKK NIN BULUNDUGUNU ACIKLASIN
  • Durumu anlamayan kisiler umarim o insanlardan daha zor duruma dusersiniz...
  • yetisirdin cenazene
  • Sirketle konusmadi mi saniyosun?305 i geri al kazanlmis haklari bile geri goturen oneriyi imzalarz dedi ama bademler ise iadeye 7 ret oyu vermedi mi? Hukumete saymasin opucuklerini gondersin ozamn mi alicklar geri saniosun?begenilcek hic bi tarafi yok kusura bakma.
  • şu yönetim yanlısı yok iyi oldu şöyle oldu böyle oldu vatan millet bilmem ne diyen şahısların bi tanesi uçucu ise kolumu kesicem..ofiste oturup bi taraflarını büyütüp kendini çok büyük bişey yapıyormuş sanan insancıklar.... bir uçucu olarak sözde iyi yönetilen şirketin çalışanlarının ne halde olduğunu çok iyi biliyorum...eğer bir kıvılcım daha çıkarsa ben siz o zaman görün..şimdilik hayat size güzel konuşun bakalım..
  • Dun ITF,PKK ve bilumum Turk ve THY dusmanlari icin yazi yazmistim.Salaklar Viyana ile Lonrdra yi karistirmislar.Ha gayret.Siz disardan isbirlikcileriniz icerden THY batirmaya calisin. Anadolu topraklari vatan haini cikarma konusunda cok verimlidir zaten.
  • Hem yönetimi ve şartları beğenmiyorsunuz ondan sonra THY ye işe girmek için taç takla atıyorsunuz. Şartları beğenmiyorsanız çalışmayın kardeşim siz milleti mağdur etme hakkını nereden alıyorsunuz? THY yönetimi bence çok isabetli karar verdi. Herkes işini yapacak. THY yönetimi ile sıkıntın varsa milleti mağdur etmez siniz..
  • Teşekkürler ve tebrikler ITF ve HAVA-İŞ. Londra'da sezonun en yoğun günlerinde, mantıklı ve ticari düşünen İngiliz toplumu için THY'nın güzel bir reklamı olmuş. THY demekki, çalışmayan, yeterli olmayan, sorun çıkaran, grevci çalışanlarını işten çıkarmış ve şirketin hizmet kalitesi daha da artmış şeklinde düşünecek. Bunu bu gösteri yapılırken orada olan bir çok Londra'lı müşterimizden duydum. İşten atılıp, hala geri dönmek için bu kadar gürültü koparanların, başka bir iş bulamayıp, istenmedikleri ve kendilerini bu denli mağdur eden işyerine dönmek için çalışması da, 305'in gerçekten kalifiye olmadıklarını gösteren bir başka kanıt olarak değerlendiriliyor. ITF neden diğer havayollarına böyle bir protesto yapmadı acaba? Amaç Türkiyeyi ve THY'nı çaktırmadan dövmek mi yoksa?

 

Göstericiler ellerinde tazminatsız olarak, apar topar ve hukuka aykırı biri biçimde işten çıkarılan 305 Türk Hava Yolları işçisini temsil eden 305 kırmızı beyaz balon tuttular.

Protesto gösterisi sırasında ITF’in Denizcilik Koordinatörü Stephen Cotton bir konuşma yaptı. Unite’ın sivil havacılık bölge yetkilisi Rhys McCarthy, Türkiye hükümetine getirdiği grev yasağını derhal kaldırma ve işten çıkarılan işçilerin işlerine iadesini sağlama çağrısı yaptı.

THY'YE BALONLU GÖSTERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

globaly turk e ~ 12 yıl önce
sana birsey soyleyeyim mi.... ben askere gonullu doguya gittim. kuzey irakta 3ay kaldim.... GONULLU.... pkk ile savasanlardanim....... GONULLU.... vatani ben kurtaracagim ya... su an ki fikirlerimi soyleyeyim mi.... vatan millet umurumda bile degil. yansin yok olsun. umurumda bile degil. neden mi... cunku vatanin milletin bana böcek kadar bile deger bermedigini yasadikca ogrendim. oyumu da secimlerde bdp ye verecegim. neden mi? cunku umurumda bile degilsiniz............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞOV.... ~ 12 yıl önce
Gösteri olduda ne ise yaradi.Ben anlayamadim.Bir anlayan varsa aciklayabilirse sevinirim:)))Hic bir sonuc yok.Sadece şov...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BELGRAVIA ~ 12 yıl önce
ITF GOSTERILERINDE NIYE PKK NIN BULUNDUGUNU ACIKLASIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut ~ 12 yıl önce
Durumu anlamayan kisiler umarim o insanlardan daha zor duruma dusersiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helikopter tutsaydin ~ 12 yıl önce
yetisirdin cenazene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S ~ 12 yıl önce
Sirketle konusmadi mi saniyosun?305 i geri al kazanlmis haklari bile geri goturen oneriyi imzalarz dedi ama bademler ise iadeye 7 ret oyu vermedi mi? Hukumete saymasin opucuklerini gondersin ozamn mi alicklar geri saniosun?begenilcek hic bi tarafi yok kusura bakma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu ~ 12 yıl önce
şu yönetim yanlısı yok iyi oldu şöyle oldu böyle oldu vatan millet bilmem ne diyen şahısların bi tanesi uçucu ise kolumu kesicem..ofiste oturup bi taraflarını büyütüp kendini çok büyük bişey yapıyormuş sanan insancıklar.... bir uçucu olarak sözde iyi yönetilen şirketin çalışanlarının ne halde olduğunu çok iyi biliyorum...eğer bir kıvılcım daha çıkarsa ben siz o zaman görün..şimdilik hayat size güzel konuşun bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Turk 2 ~ 12 yıl önce
Dun ITF,PKK ve bilumum Turk ve THY dusmanlari icin yazi yazmistim.Salaklar Viyana ile Lonrdra yi karistirmislar.Ha gayret.Siz disardan isbirlikcileriniz icerden THY batirmaya calisin. Anadolu topraklari vatan haini cikarma konusunda cok verimlidir zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black_Eagle ~ 12 yıl önce
Hem yönetimi ve şartları beğenmiyorsunuz ondan sonra THY ye işe girmek için taç takla atıyorsunuz. Şartları beğenmiyorsanız çalışmayın kardeşim siz milleti mağdur etme hakkını nereden alıyorsunuz? THY yönetimi bence çok isabetli karar verdi. Herkes işini yapacak. THY yönetimi ile sıkıntın varsa milleti mağdur etmez siniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'nın güzel bir reklamı yapılmış ~ 12 yıl önce
Teşekkürler ve tebrikler ITF ve HAVA-İŞ. Londra'da sezonun en yoğun günlerinde, mantıklı ve ticari düşünen İngiliz toplumu için THY'nın güzel bir reklamı olmuş. THY demekki, çalışmayan, yeterli olmayan, sorun çıkaran, grevci çalışanlarını işten çıkarmış ve şirketin hizmet kalitesi daha da artmış şeklinde düşünecek. Bunu bu gösteri yapılırken orada olan bir çok Londra'lı müşterimizden duydum. İşten atılıp, hala geri dönmek için bu kadar gürültü koparanların, başka bir iş bulamayıp, istenmedikleri ve kendilerini bu denli mağdur eden işyerine dönmek için çalışması da, 305'in gerçekten kalifiye olmadıklarını gösteren bir başka kanıt olarak değerlendiriliyor. ITF neden diğer havayollarına böyle bir protesto yapmadı acaba? Amaç Türkiyeyi ve THY'nı çaktırmadan dövmek mi yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000