09 Mart 2015, Pazartesi 10:45:25

THY-OPET’TE SENDİKA KARGAŞASI!

Türk Hava Yolları ile OPET’in ortaklığında kurulan ve ağırlıklı olarak THY’ye yakıt sağlayan THY-OPET şirketinde sendika kavgası yaşanıyor.
  • İş ariyom ikmalciler..d sinifi ehliyet var nasil girebilirim yardimci olabilirsiniz kardeşler .allah razi olsun
  • Susun artik beyler sizleri satan cok dikkat edin faceye ekipteki muhpirlere yeter
  • yaz geldi herkese kolay gelsin.... yemek yok cay yol. yoğunluk çokkkk :))).... durmak yok yola devam.
  • diger istasyonlarda durum ne bilen varmı.kimse bişey söylemiyo
  • sacma sacma konusma milleti kandirma. kendileri isterse sendikali olur bu dediklerinle baski yapma. kendi cikarin icin milleti kullanma. isine gelmiyorsa cik.git. senin onlardan ne farkin var? sende baski yapiyosun. seni kime sikayet etsinler. hadi yuru arkana bile bakma. :)))
  • Bosverin ya ins isci cikartirlar bu arada sendikada bi got var millete ahmete falan kim sendikadaysa bildiriyomus tahmin edin bi kactane yalama var ama bu belli durusundan eline ne gecicekse yasal hak bu hey salak arkadasim o kimi cikarirsa cikarsin gorcez mahkemede korma yasal hakkindan tirsma biseyler oldu yada olcaksa bu davada oldu siz isinizi grupte vazgecen gevseklerden olmayin sonuna kadar devam opetse opet lafimiz yok deger gorelim yeter
  • opet olmuşsunuz. hayirli olsun. hiç sesiniz çikmiyo... hayirdir...
  • Sessizce asır altından su yürütüyorlar ,amma perde arkasında kendi hesaplarını yapıyorlar al takke ver külah.Aha da yazıyorum daha iyi olmayacak zam filan da hayal .Birisinin eli çıkacak cebimizden diğerinin ki girecek.Yarı aç yarı tok koşturmaya devam ,bunlar sadece kendi hesabını yapıyor.Çalışanı düşünen yok ,çünkü bunlarda merhamet ,insaf ,Allah korkusu yok .Haksız da olsalar zeytin yağ gibi hep üste çıkma cabası bunlarda .Kim bilir hangi müdür şimdiden ellerini ovuşturmaya başladı bu işten ayda kaç para yılda şu kadar para kazanırım gibisinden çünkü değnek böyle paragöz ve insafsızların elinde. Bu aç gözlü müdürlerin kurmuş olduklar tezgahlar sayesinde millet gene alçaktan sürünecek. Amma olsun bu dünyanın öbür tarafı da var kimsenin kimseden helallik istemeye hakkı yok bu durumda. Birileri kul hakkı ile beslendikleri için gün geldiğinde çan vermek de o kadar kolay olmayacak. Kar fırtına yağmur çamur demeden sürekli ezilen ikmal personeli .
  • sizden bi Bravo.Oskar.Kilo olmaz.... kendinizi kandirmayin herkes satisci olmus. benden buraya kadar size cok cok.hunkarim cok yasaya devam. :)))
  • sizden bi Bravo.Oskar.Kilo olmaz.... kendinizi kandirmayin herkes satisci olmus. benden buraya kadar size cok cok.hunkarim cok yasaya devam. :)))

Türk Hava Yolları ile OPET’in ortaklığında kurulan ve ağırlıklı olarak THY’ye yakıt sağlayan THY-OPET şirketinde sendika kavgası yaşanıyor. Nakliyat İş Sendikası çalışanları sendikalı yapmaya başlayınca olanlar oldu. Mayıs ayında tüm çalışanların işten çıkartılması bekleniyor.

Atatürk Havalimanı apronunda sendika kaosu yaşanıyor. THY-Opet şirketine taşeron olarak hizmet veren Saturn Hava İkmal Şirketi’nde çalışan personel Nakliyat İş Sendikası tarafından sendikalı yapılmaya başlandı. Bu durumu öğrenen hem THY-Opet hem de ona hizmet veren Saturn Hava İkmal Şirketi rahatsız olmaya başladı.

Çalışanları “Sendikaya üye olmayın işinizden olursunuz” şeklinde tehdit eden işveren bu tehdidinde başarılı olamadı. Yaklaşık yüz kişi civarında çalışanı bulunan Saturn hava İkmal Şirketi’nde 70 kişi sendikaya üye oldu. Sendika bakanlık onayı da alarak toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için hak kazandı.

Şirket yöneticilerinden Kubilay Arslan ile Ahmet Arslan’ın çalışanları sendikaya üye olmamaları konusunda tehdit etmeye başladıkları iddia edilirken, 2 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan hizmet alım ihalesinde ise iplerin kopacağı kaydediliyor.

THY-OPET Şirketi’nin çalışanların sendikalı olacak olmasından dolayı rahatsızlığını Saturn Hava İkmal şirketine bildirdiği kaydedildi.

Öte yandan Saturn Hava İkmal şirketinde çalışan personelin 1500 TL maaş aldıkları, THY-OPET şirketinde çalışanların ise 3000 TL ve üzerinde maaş almasından dolayı sendikalı olmak istedikleri öğrenildi.

Nakliyat İş Sendikası’na üye olan çalışanları tehlikeli bir süreç bekliyor. Sendikalı olan personelin Mayıs ayından itibaren işten çıkarılacağı belirtiliyor.

©Airporthaber.com

THY-OPET’TE SENDİKA KARGAŞASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (285)

Ahmet ~ 6 yıl önce
İş ariyom ikmalciler..d sinifi ehliyet var nasil girebilirim yardimci olabilirsiniz kardeşler .allah razi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeterin ~ 9 yıl önce
Susun artik beyler sizleri satan cok dikkat edin faceye ekipteki muhpirlere yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaz geldi ~ 9 yıl önce
yaz geldi herkese kolay gelsin.... yemek yok cay yol. yoğunluk çokkkk :))).... durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalar diyarı ~ 9 yıl önce
diger istasyonlarda durum ne bilen varmı.kimse bişey söylemiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepside senin ~ 9 yıl önce
sacma sacma konusma milleti kandirma. kendileri isterse sendikali olur bu dediklerinle baski yapma. kendi cikarin icin milleti kullanma. isine gelmiyorsa cik.git. senin onlardan ne farkin var? sende baski yapiyosun. seni kime sikayet etsinler. hadi yuru arkana bile bakma. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsinin ~ 9 yıl önce
Bosverin ya ins isci cikartirlar bu arada sendikada bi got var millete ahmete falan kim sendikadaysa bildiriyomus tahmin edin bi kactane yalama var ama bu belli durusundan eline ne gecicekse yasal hak bu hey salak arkadasim o kimi cikarirsa cikarsin gorcez mahkemede korma yasal hakkindan tirsma biseyler oldu yada olcaksa bu davada oldu siz isinizi grupte vazgecen gevseklerden olmayin sonuna kadar devam opetse opet lafimiz yok deger gorelim yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sesiniz çıkmıyo ~ 9 yıl önce
opet olmuşsunuz. hayirli olsun. hiç sesiniz çikmiyo... hayirdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelik kuş ~ 9 yıl önce
Sessizce asır altından su yürütüyorlar ,amma perde arkasında kendi hesaplarını yapıyorlar al takke ver külah.Aha da yazıyorum daha iyi olmayacak zam filan da hayal .Birisinin eli çıkacak cebimizden diğerinin ki girecek.Yarı aç yarı tok koşturmaya devam ,bunlar sadece kendi hesabını yapıyor.Çalışanı düşünen yok ,çünkü bunlarda merhamet ,insaf ,Allah korkusu yok .Haksız da olsalar zeytin yağ gibi hep üste çıkma cabası bunlarda .Kim bilir hangi müdür şimdiden ellerini ovuşturmaya başladı bu işten ayda kaç para yılda şu kadar para kazanırım gibisinden çünkü değnek böyle paragöz ve insafsızların elinde. Bu aç gözlü müdürlerin kurmuş olduklar tezgahlar sayesinde millet gene alçaktan sürünecek. Amma olsun bu dünyanın öbür tarafı da var kimsenin kimseden helallik istemeye hakkı yok bu durumda. Birileri kul hakkı ile beslendikleri için gün geldiğinde çan vermek de o kadar kolay olmayacak. Kar fırtına yağmur çamur demeden sürekli ezilen ikmal personeli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bisey olmaz )) ~ 9 yıl önce
sizden bi Bravo.Oskar.Kilo olmaz.... kendinizi kandirmayin herkes satisci olmus. benden buraya kadar size cok cok.hunkarim cok yasaya devam. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bisey olmaz )) ~ 9 yıl önce
sizden bi Bravo.Oskar.Kilo olmaz.... kendinizi kandirmayin herkes satisci olmus. benden buraya kadar size cok cok.hunkarim cok yasaya devam. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000