23 Kasım 2016, Çarşamba 15:50:12

THY'nin pilot öğrencisi bir ilke imza attı

Türk Hava Yolları'nın daha önce anlaşmaya vardığı İrlanda'daki en önemli pilot okullarından AFTA'da (Atlantic Flight Training Academy) eğitim gören öğrencisi Burcu Uysal bir ilke imza attı.
  • CPT rumuzlu bir arkadaş da İngilizce yi beğenmiş.Büyük ihtimal değilsindir de sayın kaptanım bu İngilizce ye iyi diyebiliyorsan senin de seviyeni tahmin etmeye yardımcı oldu biraz.Güzelmiş, her gün dinliyoruz güzel İngilizce yi radyoda bol bol gülüyoruz...
  • okul reklam yapmış hanımefendiye saldırıyorsunuz. sokakta haber yapan kamera görseler telefonla akrabları arayan çomarlar üşüşmüş akbaba gibi. ayrıca videodaki arkadaşın ingilzcesi de GAYET İYİ.
  • haber mi bu simdi ? paran varsa referansta saglamsa! her yer de sana boyle video cekip gondereyim.
  • Aman aman aman aman
  • Yolun açık olsun. Densizlerin yazdıkları seni üzmesin. Sen işine bak, aslanlar gibi FO, KAPTAN, ÖĞRETMEN, EXAMINER ol.
  • aircrafts da ne ya...biri s almayacağını söylesin bu kardeşe bu kelimenin
  • Şuraya yorum yazan yeni yetme pilotlar ne kadar kıskanç ve ne kadar fesatsınız ya. Sizin geçtiğiniz yollardan geçen kendi meslektaşınızı gömmüşsünüz resmen. Bu durumda siz de mi önemsiz işler yapan meslek çalışanlarısınız acaba? Size gelseler sorsalar biz bi reklam filmi çekicez bugün de seni seçtik hadi kameraya konuş deseler acaba siz "aaa yok benim yaptığım bu işi herkes yapıyo bu da bişey mi gidin beni çekmeyin şu arkadaş daha marifetli onu çekin" mi diyeceksiniz? Saygısız kibirli egolu şımarık insanlar sizi. Mütevazi olanlara lafım yok şuraya başarılı bi türk kızı için kıskançlık dolu yorum yapan tipleredir lafım. Bu kızımızın ve onun gibi diğer nice türk gençlerinin( erkek olanları da dahil) bu şekilde güzel işler başarıyor olmasını tebrik ediyorum başarılarının devamlarını diliyorum nokta
  • Amelia Earhart bile yapamamıştır bu kardeşimizin yaptığını helal.
  • Ben de ucagi Turkiye'den Almanya'ya goturuyorum ustelik twin engine. Oto pilot hak getire. Bir seferde 4 ulke geciyorum. Ustelik line tecrubemde yok. Bunu neden haber yapmiyorsun airporthaber ? Yakinda sizden " kadin pilot bunuda basardi. Ucak ucurdu " diye bir haber beklemiyor degilim :))))
  • tebrik ederiz amma haber değeri var mı acep?

Türk Hava Yolları'nın daha önce anlaşmaya vardığı İrlanda'daki en önemli pilot okullarından AFTA'da (Atlantic Flight Training Academy) eğitim gören öğrencisi Burcu Uysal bir ilke imza attı.

Okulun THY adına eğitim gören tek kadın pilotaj öğrencisi olan Uysal, AFTA'nın yeni uçağı G-THYB kuyruk tescilli Cessna 172S tipi eğitim uçağını İngiltere'den İrlanda'ya getirdi.

Burcu Uysal için en önemli deneyim olan uçuşta sıra dışı bir rota izlendi. İngiltere'den gelişi sırasında askeri bölgeler bulunması nedeniyle farklı rotalar izleyen Uysal, toplamda 2 saat 50 dakikalık bir uçuş gerçekleştirdi. 

THY'nin tek kadın pilotaj öğrencisi olan Burcu Uysal'ın akademinin en başarılı öğrencilerinden biri olduğu da öğrenildi.

Uysal böylece yolcu uçağının kokpitine geçmeden ilk uluslarası uçuşunu da gerçekleştirmiş oldu.

THY'nin pilot öğrencisi bir ilke imza attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Level 1 ~ 7 yıl önce
CPT rumuzlu bir arkadaş da İngilizce yi beğenmiş.Büyük ihtimal değilsindir de sayın kaptanım bu İngilizce ye iyi diyebiliyorsan senin de seviyeni tahmin etmeye yardımcı oldu biraz.Güzelmiş, her gün dinliyoruz güzel İngilizce yi radyoda bol bol gülüyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldürdün kardeş ~ 7 yıl önce
burcu ingiltere doğumlu ve hayatının ilk 12 yılını ingiterede geçirmiş, ingilizceyi anadil olarak kullanan bir arkadaşımız. komlekslerinizi başka yerde yaşamanızı rica ediyorum sayın ingilizce gurmesi arkadaşım.
5 net ~ 7 yıl önce
5 net hem de british aksanlı ingilizcesi var. Kafa mı geçiyon birader sen..Yoksa laf ola beri gele mi..
okul ~ 7 yıl önce
okul reklam yapmış hanımefendiye saldırıyorsunuz. sokakta haber yapan kamera görseler telefonla akrabları arayan çomarlar üşüşmüş akbaba gibi. ayrıca videodaki arkadaşın ingilzcesi de GAYET İYİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 7 yıl önce
haber mi bu simdi ? paran varsa referansta saglamsa! her yer de sana boyle video cekip gondereyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne büyük iş ~ 7 yıl önce
Aman aman aman aman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu Kardeşim, ~ 7 yıl önce
Yolun açık olsun. Densizlerin yazdıkları seni üzmesin. Sen işine bak, aslanlar gibi FO, KAPTAN, ÖĞRETMEN, EXAMINER ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
denli yalaka
İngilizce ~ 7 yıl önce
aircrafts da ne ya...biri s almayacağını söylesin bu kardeşe bu kelimenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 7 yıl önce
harikasınız hocam ...
Tebrik etmek bu kadar mı zor? ~ 7 yıl önce
Şuraya yorum yazan yeni yetme pilotlar ne kadar kıskanç ve ne kadar fesatsınız ya. Sizin geçtiğiniz yollardan geçen kendi meslektaşınızı gömmüşsünüz resmen. Bu durumda siz de mi önemsiz işler yapan meslek çalışanlarısınız acaba? Size gelseler sorsalar biz bi reklam filmi çekicez bugün de seni seçtik hadi kameraya konuş deseler acaba siz "aaa yok benim yaptığım bu işi herkes yapıyo bu da bişey mi gidin beni çekmeyin şu arkadaş daha marifetli onu çekin" mi diyeceksiniz? Saygısız kibirli egolu şımarık insanlar sizi. Mütevazi olanlara lafım yok şuraya başarılı bi türk kızı için kıskançlık dolu yorum yapan tipleredir lafım. Bu kızımızın ve onun gibi diğer nice türk gençlerinin( erkek olanları da dahil) bu şekilde güzel işler başarıyor olmasını tebrik ediyorum başarılarının devamlarını diliyorum nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Amelia Earhart bile yapamamıştır bu kardeşimizin yaptığını helal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aerial Survey Pilot ~ 7 yıl önce
Ben de ucagi Turkiye'den Almanya'ya goturuyorum ustelik twin engine. Oto pilot hak getire. Bir seferde 4 ulke geciyorum. Ustelik line tecrubemde yok. Bunu neden haber yapmiyorsun airporthaber ? Yakinda sizden " kadin pilot bunuda basardi. Ucak ucurdu " diye bir haber beklemiyor degilim :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ne ~ 7 yıl önce
tebrik ederiz amma haber değeri var mı acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bencede ~ 7 yıl önce
buradada o mesafeleri kateden öğrenciler yokmu ? var tabi ama fark THY öğrencisi olması. Güzel şeyler bunlar kardeşimizi kutlarız ama tüm okullarda eğitim gören ve mezun olmuş kardeşlerimizi de kutlarız bu tip uçuşlar yaptıkları için.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000