04 Mayıs 2014, Pazar 09:10:22

THY'NİN YENİ ROTASI NERESİ OLACAK?

Dünyanın en yaygın uçuş ağına sahip havayolu olan Türk Hava Yolları, Hint Okyanusu'ndaki uçuş noktalarına yenilerini eklemeyi planlıyor. Maldivler'e direk seferlere başlayan THY şimdi de eşsiz plajları ile dünyanın en gözde tatil bölgelerinden biri olan Seyşeller'e uçacak.
  • Philadelphia düşünmüyor mu THY. Qatar bile uçuyor.THY nerdesin?
  • Milli havayollarını etihad satın aldı
  • Adamlarin milli hava yolu filosuna bakin : 2 x A330 !!!!
  • Bostona A340 yollanıyor yeni hatta yakışmıyor
  • Şeyseller değil Seyşeller.
  • Thy ye yanıt 151 yerine 145 yolcu alırsın,milletin geniş gövde gittiği yere dar gövde git, fiyat avantajı sağla,lf soku yasat pazara ve rakiplere!kitap kurdu olmuşsun ama performans bilgisi eksik!biraz daha calış bakalım:)
  • Kuba ve caracas ne oldu bilen varmi bide mexica city
  • Kapstadt ucusunun Johannesburg üzerinden olmasi THY ye yakismiyor. Günde bir tane A330 yada A340 i dolduracak potansiyel yoksa kapatilsin zaten. Öbür avrupa sirketleri B777, B747 ve A340 larla birden fazla sefer düzenliyorlar günde. Ayrica hint okyanusu yerine daha THY nin zayif oldugu pasifik bölümüne agirlik verilmeli bir an önce. Manila, Taipei, Denpasar ve Nagoya gibi, bu sehirler avrupa sirketleri tarafindan pek tercih edilmiyor. Mesela bence Manila nin inanilmaz bir potansiyeli var Avrupa ya uygun baglanti süreleri olursa hergün B777 dolu gider gelir!! Emirates, Etihad ve Qatar yerdirmesinler bu yerlerin kârini.!!!!
  • yeni kiralanan a 330 larin nerelere gidecegi belli oldu.
  • Istanbul-Victoria (Seychelles) arası mesafe 3245 nm(6,010 km)... B737-900ER'ın menzili 3,200 nm(5,926 km)

Seyşeller Turizm ve Kültür Bakanı Alain St. Ange, Türk Hava Yolları'nın kısa süre sonra Seyşeller uçuşlarına başlamasını beklediklerini söyledi. Kısa süre önce Türk Hava Yolları yetkilileri ile başkent Victoria'ya uçuş başlatmaları için masaya oturduklarını ve anlaşma sağladıklarını kaydeden Bakan Ange, seferlerin çok yakında başlayacağı müjdesini verdi.

Seyşellerin milli havayolu Air Seychelles'in yüzde 40 oranında hissedarı olan Abu Dabi merkezli Etihad Havayolları ile dünyaya açıldığını vurgulayan bakan, çok yakında Avrupa'da Frankfurt, Paris, Zürih, Milan, Roma, Londra ile Singapur, Kapstadt ve Moskova'dan uçuş başlatmayı planladıklarını kaydetti. Filosunda iki adet Airbus A330 tipi uçak bulunan Air Sychelles, Etihad Havayolları ile yaptığı codeshare anlaşmasıyla Mauritius, Abu Dabi, Johannesburg ve Hong Kong'a uçuyor.

THY'NİN HİNT OKYANUSUNDAKİ YENİ UÇUŞ NOKTASI MADAGASKAR

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli havayolunun Hint Okyanusu'ndaki bir başka uçuş noktası ise Madagaskar olacak. Seyşellerde bu yıl 4.sü düzenlenen uluslararası Victoria Karnavalı için gelen Madagaskar Turizm Bakanı Eric Koller, THY ile adanın başkenti Antananarivo'ya sefer başlatmaları için görüştüklerini ve ilk seferin 6 ay içinde gerçekleşmesini ümit ettiklerini söyledi.

VİCTORİA KARNAVALI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

25-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen karnavala Brezilya, Almanya ve İngiltere'nin yanısıra Hint Okyanusu'ndaki küçük ada devletlerden Madagaskar, Reunion, Mayotte gibi 26'dan fazla ülke delegasyonu katıldı. Dünya genelinden 151 gazetecinin de davetli olduğu karnaval adeta görsel bir şölene dönüşürken, yerli halkın yanısıra sadece karnaval için Şeysellere gelen binlerce turist unutulmaz anlar yaşadı.

THY'NİN YENİ ROTASI NERESİ OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

TK ~ 10 yıl önce
Philadelphia düşünmüyor mu THY. Qatar bile uçuyor.THY nerdesin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 10 yıl önce
abartmasak?
TK ~ 10 yıl önce
Niye abartayım PHL,ABD'nin 6. büyük şehri .THY'nin uçtuğu ve uçacağı Washington ve Boston'dan bile büyüktür.Aynı zamanda yoğun türk nufusu bulunan New Jersey'e çok yakın bir yerdir.
what? ~ 10 yıl önce
Yani daha San Fransisco ve transite yarayacak ortadogulu yogun bir nufus barındıran Detroit dururken? New Jersey zaten JFK üstünden ucuyor gerek THY gerek Delta ile.. biraz barati gibi geldi seninki yani :)oldu olacak San Antonio ya filan da ucsunlar, Mexico City deki Turkler için.. :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Milli havayollarını etihad satın aldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne FILO BEEE ~ 10 yıl önce
Adamlarin milli hava yolu filosuna bakin : 2 x A330 !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
100bin bile nufusu yok ne bekliyordun.100 uçaklık filo mu.Senin ülken de 80 milyonluk ülke ama filosuna bakarsan hala çok az diğer ülkelere göre.
TK`ya cevap ~ 10 yıl önce
Seysellere giden turistler ne olacak, yoksa sen o 100 bin vatandasin o ucaklara bindiklerini mi düsünüyorsun ???
TK ~ 10 yıl önce
Sadece oranın nufusuna göre uçulmuyor.Bodrum'un da 100bin nufusu var ama yazın 1 milyona çıkıyor.THY zaten uçacaksa,Seyşeller vatandaşını dünyaya bağlıyayım diye değil o ülkenin dış turizminden pay almak için uçacak
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bostona A340 yollanıyor yeni hatta yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şemsipaşa pasajı ~ 10 yıl önce
Şeyseller değil Seyşeller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy ye yanıt 151 yerine 145 yolcu alırsın,milletin geniş gövde gittiği yere dar gövde git, fiyat avantajı sağla,lf soku yasat pazara ve rakiplere!kitap kurdu olmuşsun ama performans bilgisi eksik!biraz daha calış bakalım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuba ~ 10 yıl önce
Kuba ve caracas ne oldu bilen varmi bide mexica city

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kapstadt ucusunun Johannesburg üzerinden olmasi THY ye yakismiyor. Günde bir tane A330 yada A340 i dolduracak potansiyel yoksa kapatilsin zaten. Öbür avrupa sirketleri B777, B747 ve A340 larla birden fazla sefer düzenliyorlar günde. Ayrica hint okyanusu yerine daha THY nin zayif oldugu pasifik bölümüne agirlik verilmeli bir an önce. Manila, Taipei, Denpasar ve Nagoya gibi, bu sehirler avrupa sirketleri tarafindan pek tercih edilmiyor. Mesela bence Manila nin inanilmaz bir potansiyeli var Avrupa ya uygun baglanti süreleri olursa hergün B777 dolu gider gelir!! Emirates, Etihad ve Qatar yerdirmesinler bu yerlerin kârini.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cape town ~ 10 yıl önce
Johannesburg uçağı giderken de dönerken de tıklım tıklım dolu. Bilet haftalar öncesinden bitiyor. Daha büyük uçak olsa o bile dolar. Ama Johannesburg-Cape Town arasında yolcu sayısı yarıya düşüyor. Oradan yolcu da alamıyor. Tek başına Istanbul-Cape Town uçuşu olacağını sanmam.
a 330 ~ 10 yıl önce
yeni kiralanan a 330 larin nerelere gidecegi belli oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Istanbul-Victoria (Seychelles) arası mesafe 3245 nm(6,010 km)... B737-900ER'ın menzili 3,200 nm(5,926 km)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000