12 Nisan 2016, Salı 11:19:45

THY'nin yeni rotası belli oldu

Türk Hava Yolları, Endonezya'nın Denpasar kentine seferlere başlayacağını açıkladı.
  • Dostum senin elit oldugun hic umrumuzda bile değil. Sen sadece egonu tatmin edip taze sıkılmış portakal suyunuda bir güzel içersin. Thai ve singapur airlines ı beğenmen bana phukete tatile gittigini ve hala orada kaldığını söylüyor.. it ürür kervan yürür ;) sen böyle şeyleri kafana takma sen dalgana bak ...
  • Dunyanin en buyuk musluman ulkesi 300 milyon nufuslu bir ulke. 10binden fazla adasi var. Bali denilen yer zaten turistik olarak cok populer bir yer. Yer alti kaynaklari bakimindan bu kadar zengin olmasina ragmen gelisememis ve fakir bir ulke. Bu hattin olmamasi buyuk bir eksiklikti. Endonezya ile ulke iliskilerinin derinlesmesi isterdim. Arap ulkelerinden daha iyi pazar oldugunu dusunuyorum.
  • Gomele ne zaman ucacaksiniz?
  • Cok akıllıca bır calısma. Bali-Denpasar pek cok Avrupalının gittigi bir destinasyon. Transit yolcu sayısını ve Endonezya ucuslarının muhakkak load factor'u artacakdır. Happy landings.
  • CAKARTA müdürü Mehmet beyin ellerine sağlık
  • İç Hatlar da IGD istasyonuna karşılıklı ek sefer konulmalı bölge halkı bilet bulmakta zırluk yaşamakta
  • tek eksiğimiz endonezyaydı süper valla
  • A 330'la baslayacaktir
  • Iyi hosta neredeyse kitamiza geldiniz ama Avustralya ucuslari hala yok.
  • Evett konumuza gelelim thy avustralyaya ucmak icin (direk) thy filosu yetmiyor 777-300ER Yetmiyor A340 yetmiyor A330 leri birak hic yetmez en az orda bize 747-8 A350 A380 lazim thy ye veya 777-200LR ama o eski ucak obur guzel iyi ucaklari ben tercih ederim A350 A380 747-8 !! Alsinlar bu ucaklari zaten siparis etseler 1 ayda gelecek hali yok anca gelirse 2/3/4 sene sonra gelir!

Türk Hava Yolları, Endonezya'nın Denpasar kentine seferlere başlayacağını açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama gönderen THY, uçak müsaitliğine bağlı olarak Denpasar seferlerine başlanacağını duyurdu. Sefer detayları ise daha sonra belli olacak.

THY'den yapılan açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Endonezya'nın Denpasar şehrine tarifeli seferler başlatılmasına karar verilmiştir.

THY'nin yeni rotası belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

İmam oku bunu ~ 8 yıl önce
Dostum senin elit oldugun hic umrumuzda bile değil. Sen sadece egonu tatmin edip taze sıkılmış portakal suyunuda bir güzel içersin. Thai ve singapur airlines ı beğenmen bana phukete tatile gittigini ve hala orada kaldığını söylüyor.. it ürür kervan yürür ;) sen böyle şeyleri kafana takma sen dalgana bak ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Indonesia ~ 8 yıl önce
Dunyanin en buyuk musluman ulkesi 300 milyon nufuslu bir ulke. 10binden fazla adasi var. Bali denilen yer zaten turistik olarak cok populer bir yer. Yer alti kaynaklari bakimindan bu kadar zengin olmasina ragmen gelisememis ve fakir bir ulke. Bu hattin olmamasi buyuk bir eksiklikti. Endonezya ile ulke iliskilerinin derinlesmesi isterdim. Arap ulkelerinden daha iyi pazar oldugunu dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollanda ~ 8 yıl önce
Somrumuşler orayı
Oset ~ 8 yıl önce
Gomele ne zaman ucacaksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALI ~ 8 yıl önce
Cok akıllıca bır calısma. Bali-Denpasar pek cok Avrupalının gittigi bir destinasyon. Transit yolcu sayısını ve Endonezya ucuslarının muhakkak load factor'u artacakdır. Happy landings.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denpasar ~ 8 yıl önce
CAKARTA müdürü Mehmet beyin ellerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Igd ~ 8 yıl önce
İç Hatlar da IGD istasyonuna karşılıklı ek sefer konulmalı bölge halkı bilet bulmakta zırluk yaşamakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cofri ~ 8 yıl önce
tek eksiğimiz endonezyaydı süper valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
endonezya eksik değildi Zate Jakarta ya uçuyor. Ancak Bali gerçekten önemli bir eksik idi.
A330 ~ 8 yıl önce
A 330'la baslayacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AUS ~ 8 yıl önce
Iyi hosta neredeyse kitamiza geldiniz ama Avustralya ucuslari hala yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planörcü'a ~ 8 yıl önce
hangi uçakla aus'a uçsun ya aç bak 737 ile mi? loooooool
.. ~ 8 yıl önce
hangi uçakla uçulacagı belli..777-2lr kiralayacaklar ve uçacaklar ama nedense bir türlü açılmıyor hat
Thy avustralya ~ 8 yıl önce
Evett konumuza gelelim thy avustralyaya ucmak icin (direk) thy filosu yetmiyor 777-300ER Yetmiyor A340 yetmiyor A330 leri birak hic yetmez en az orda bize 747-8 A350 A380 lazim thy ye veya 777-200LR ama o eski ucak obur guzel iyi ucaklari ben tercih ederim A350 A380 747-8 !! Alsinlar bu ucaklari zaten siparis etseler 1 ayda gelecek hali yok anca gelirse 2/3/4 sene sonra gelir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 8 yıl önce
Sana herşey bedava demi?
direkt ~ 8 yıl önce
Madem B77702LR yok, kiralikta yok. O zaman gelsinler Jakarta uzerinden, Bali Uzerinden, Singapur uzerinden. Illede direkt diyoruz ama bir ilerleme olmuyor bu yuzden.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000