14 Temmuz 2014, Pazartesi 17:46:01

THY'NİN YENİ BAŞPİLOTU KİM OLDU?

Türk Hava Yolları’nda Nisan ayından beri boş olan başpilotluk koltuğuna Kadir Dokuyucu atandı.
  • Rabbim bu kadar icleri kokmus insanlarla birlikte calisan Dokuyucu kaptanımın yaninda olsun..
  • Burada yazilan yorumlari okuyunca yonetimin ne denli dogru bir is yaptigini daha iyi anliyorum. Bu kadar klavye erkegi yan yana gelmis, haricten gazel okuyorlar ve emin olun ki hic biri Dokuyucu kaptanımın karsina cikip tek kelime edemeyecek kadar aciz insanlar. Simulatore gelirken sesleri titrek bir sekilde hocam kahvaltilik birseyler aldik beraber yeriz gibi cumlelerle sirinlik yapip sonra buralarda atip tutan insanlar taniyorum.. Size ne arkadasim insanlar dinimiz islamiyetin farzi olan namazi kiliyorlarsa, ayrica basinizi secdeye koymadiginiz, namaz kilarken yasanacak olumsuz bir durumda selam verilebileceginiz bilmediginizden belli!! size ne insanlar bu dunya sadece sinavdan gectigimizi bilerek yasiyorlarsa. Buralara akliniza ne eserse yaziyorsunuzda birde isimlerinizi gorsek daha mutlu olacagiz. Eminim ki buradaki yorumcular teker teker randevu isteyip hocam yardıma ihtiyaciniz varsa emrinizdeyiz diyecekler!! A320 filosu 1200 kisilik ekibiyle Turkiyenin en buyuk filosudur.
  • aldığı para uğruna sesini çıkarmayan DİLSİZ ŞEYTANLAR ( tk 'da uçan kaptanlar ) , işiniz tıkırında gittiği sürece karışmayın elin etlisine sütlüsüne . aman cukkaları tehlikeye atmayın. yerde 3kt , havada 0.72 mach ile uçuşa devam.
  • Yorumları gördükçe çok sevindim, eskiden vardı kağıttan kaplanlar bakıyorum hala kafaları değişmemiş. Böyle geldiler, böyle gidecekler. Umarım uçuş hayatımda karşıma çıkmazlar. Kadir kaptana yürekten başarılar diliyorum. hayırlı olsun. YENİ YAPILAN EKİP ODASINA MESCİT TALEP EDİYORUZ. yukarıya çıkmak zor oluyor.
  • Doktor arkadasim,f/o lar asistan degildir.yani tayyareyi opere ederler.illa ki benzetilecekse,f/o docent,kaptan profesor benzetmesi cuk oturur.bilginize
  • Bilmediği ama Çok sevdiği(?!) Dinini savunma adına yazan yorumcu(lar)a duyurulur ki; Aleni kılınan farz namaz ne showdur ne maskaralık.. Farz zaten aleni(açıkta) kılınmalıdır... (Hal diliyle bir tebliğdir çünkü, vicdanı olana Allah'ı, ölümü ahireti hesabı hatırlatır).. Kaptanı kıldığı namazı üzerinden eleştirdiğini zannedip hakaret edenler; Cok merak etmeyin islam kolaylık dinidir, en uzun farz 4 rekattir.. Pilot yolcu olunca seferidir 4ü 2 olarak kılar.. Buda 10 değil en fazla 3 dk sürer... Bedenin gıdasını alır yemek yerken iyide, ruha gıda, kalbe şifa Namaz için ne bu insafsızlık.. Insan sadece bedenden mi ibaret?? Bu arada Namazı tavsiye ederiz, kılıpta pişman olan hiç olmamıştır, ama kilmayıpta pişman olan çoktur.. Saygılar Ve Temennimiz; İnşaAllah kaptanımıza yeni görevi hayırlı olsun..
  • Bu din , sadece uçakta namaz kılan uçuş ekibinin dini değil , benim de dinim. Ve ben dinimin böyle gösteriş yapan soytarılar tarafından örselenmesine izin veremem.
  • Ben tk da yetkili olsam ve uçuş ekibinden birinin uçuş süresi içerisinde namaz kıldığını duysam , o kişiyi anında işten atarım. Gitsin namazını nerde kılarsa kılsın. Orası mı kaldı namaz kılınacak yer. O adam kıldığı namazın uhrevi değerini bile bilmiyor yaptığı gösterişle. Namaz kılarken hiç mi aklından geçmiyor ; "acaba şu anda kokpitte ne oluyor diye" ya da aşağıdan radarın verdiği bir talimatı f/o nın nasıl anlayıp anlamadığını. Peki nerede kaldı şimdi kalbi olarak sadece Allah'ı düşünerek yapılan ibadet. Bırakın yaa , yapılan ibadet değil soytarılıktan başka birşey değildir. AO ÇBAŞ.
  • Ari kovanina donmus thy, disaridan birisi olarak gordugum...
  • THY ADINA HAYIRLI OLSUN INŞALLAH THY İÇİN EN IYISI OLUR

Türk Hava Yolları’nda sürpriz bir şekilde başpilotluk görevinden istifa eden Mehmet Özkurt’un yerine atama yapıldı.

Airbus 320 filosu kaptanlarından Kadir Dokuyucu’nun yeni başpilot olarak atama kararı bugün duyuruldu. 

THY Genel Müdürü Temel Kotil,  atamaya ilişkin yazısında “ Sizlerle Ortaklığımızdaki  yeni atama haberini paylaşmak istiyorum. Genişleyen uçuş ağımız ve büyüyen filomuzla “En İyi” olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Uçuş İşletme Başkanlığı’nda görev yapan Sorumlu Kaptan Pilot Sn.Kadir DOKUYUCU‘nun Uçuş İşletme Başkanı (Baş Pilot) olarak atanmasına karar verilmiştir. Arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyor, değişikliğin Ortaklığımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

©Airporthaber.com

THY'NİN YENİ BAŞPİLOTU KİM OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

A320'nin Diregi ~ 10 yıl önce
Rabbim bu kadar icleri kokmus insanlarla birlikte calisan Dokuyucu kaptanımın yaninda olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320'nin Diregi ~ 10 yıl önce
Burada yazilan yorumlari okuyunca yonetimin ne denli dogru bir is yaptigini daha iyi anliyorum. Bu kadar klavye erkegi yan yana gelmis, haricten gazel okuyorlar ve emin olun ki hic biri Dokuyucu kaptanımın karsina cikip tek kelime edemeyecek kadar aciz insanlar. Simulatore gelirken sesleri titrek bir sekilde hocam kahvaltilik birseyler aldik beraber yeriz gibi cumlelerle sirinlik yapip sonra buralarda atip tutan insanlar taniyorum.. Size ne arkadasim insanlar dinimiz islamiyetin farzi olan namazi kiliyorlarsa, ayrica basinizi secdeye koymadiginiz, namaz kilarken yasanacak olumsuz bir durumda selam verilebileceginiz bilmediginizden belli!! size ne insanlar bu dunya sadece sinavdan gectigimizi bilerek yasiyorlarsa. Buralara akliniza ne eserse yaziyorsunuzda birde isimlerinizi gorsek daha mutlu olacagiz. Eminim ki buradaki yorumcular teker teker randevu isteyip hocam yardıma ihtiyaciniz varsa emrinizdeyiz diyecekler!! A320 filosu 1200 kisilik ekibiyle Turkiyenin en buyuk filosudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özelden çapulcu ~ 10 yıl önce
aldığı para uğruna sesini çıkarmayan DİLSİZ ŞEYTANLAR ( tk 'da uçan kaptanlar ) , işiniz tıkırında gittiği sürece karışmayın elin etlisine sütlüsüne . aman cukkaları tehlikeye atmayın. yerde 3kt , havada 0.72 mach ile uçuşa devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a 320 ~ 10 yıl önce
ağzına sağlık arkadaş. vatan hainliği sadece pkkya katılmakla , cumhuriyet askerine kurşun sıkmakla olmuyor.
Selam ve sevgiler ~ 10 yıl önce
Yorumları gördükçe çok sevindim, eskiden vardı kağıttan kaplanlar bakıyorum hala kafaları değişmemiş. Böyle geldiler, böyle gidecekler. Umarım uçuş hayatımda karşıma çıkmazlar. Kadir kaptana yürekten başarılar diliyorum. hayırlı olsun. YENİ YAPILAN EKİP ODASINA MESCİT TALEP EDİYORUZ. yukarıya çıkmak zor oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Doktor arkadasim,f/o lar asistan degildir.yani tayyareyi opere ederler.illa ki benzetilecekse,f/o docent,kaptan profesor benzetmesi cuk oturur.bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bilmediği ama Çok sevdiği(?!) Dinini savunma adına yazan yorumcu(lar)a duyurulur ki; Aleni kılınan farz namaz ne showdur ne maskaralık.. Farz zaten aleni(açıkta) kılınmalıdır... (Hal diliyle bir tebliğdir çünkü, vicdanı olana Allah'ı, ölümü ahireti hesabı hatırlatır).. Kaptanı kıldığı namazı üzerinden eleştirdiğini zannedip hakaret edenler; Cok merak etmeyin islam kolaylık dinidir, en uzun farz 4 rekattir.. Pilot yolcu olunca seferidir 4ü 2 olarak kılar.. Buda 10 değil en fazla 3 dk sürer... Bedenin gıdasını alır yemek yerken iyide, ruha gıda, kalbe şifa Namaz için ne bu insafsızlık.. Insan sadece bedenden mi ibaret?? Bu arada Namazı tavsiye ederiz, kılıpta pişman olan hiç olmamıştır, ama kilmayıpta pişman olan çoktur.. Saygılar Ve Temennimiz; İnşaAllah kaptanımıza yeni görevi hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu din , sadece uçakta namaz kılan uçuş ekibinin dini değil , benim de dinim. Ve ben dinimin böyle gösteriş yapan soytarılar tarafından örselenmesine izin veremem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben tk da yetkili olsam ve uçuş ekibinden birinin uçuş süresi içerisinde namaz kıldığını duysam , o kişiyi anında işten atarım. Gitsin namazını nerde kılarsa kılsın. Orası mı kaldı namaz kılınacak yer. O adam kıldığı namazın uhrevi değerini bile bilmiyor yaptığı gösterişle. Namaz kılarken hiç mi aklından geçmiyor ; "acaba şu anda kokpitte ne oluyor diye" ya da aşağıdan radarın verdiği bir talimatı f/o nın nasıl anlayıp anlamadığını. Peki nerede kaldı şimdi kalbi olarak sadece Allah'ı düşünerek yapılan ibadet. Bırakın yaa , yapılan ibadet değil soytarılıktan başka birşey değildir. AO ÇBAŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş boş konuşma ~ 10 yıl önce
Kalkışı müteakip uyuyan alçalmada uyananları napalım harbiden kağıttan kaplansınız herşey dilinizde
yetkili kişi ~ 10 yıl önce
İyiki yetkili değilsiniz. Sen ne biliyorsun ki namaz hakkında da atıp tutuyorsun. Namaz uçuşu etkilemez, oturduğu yerde 1 dk da kılar namzını acil durum olsa derhal müdahale eder. Sen uçuşa içkili gelenlere bak. Şöyle sıkı bir psikoaktif madde testi yapılsa çok kişi takılacak durumda.
captan ~ 10 yıl önce
Ari kovanina donmus thy, disaridan birisi olarak gordugum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY ADINA HAYIRLI OLSUN INŞALLAH THY İÇİN EN IYISI OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000