12 Temmuz 2008, Cumartesi 07:53:38

'THY'NİN YAPTIĞI SAYGISIZLIK!'

İzmirlilerin eleştirilerini romantik söylemler olarak değerlendiren THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'e İzmir Başkanlar Kurulu'ndan cevap geldi...
  • insanların calısanlarınızın okadar AHINI aldınız ki... hani derler ya senin yatacak yerin yok. işte öyle SİZİN YATACAK YERİNİZ YOK. aynayada bakmıyosunuz tipinize falan. kotu olan o zaten. bi aynaya bakın. ben neyim kımım falan ben ne olmusum diyim. FAYDALI OLCANI DA SANMIYORUM DA... denemekten bişi çıkmaz.
  • "Yolcu bulun duşlu, yataklı uçak koyayım." diyerek İzmir-Ankara yolcusuyla dalga geçen Candan Karlıtekin'e yapılmış olan haklı tepkiye yazdığınız cevap tam da "Ağzı olan konuşuyor." durumu. Hiç merak edip baktınız mı ADB-ESB arasında hangi şirketler uçuyor? Ben söyleyeyim İzair-Pegasus ve AnadoluJet. İkisi de Lowcost mantıklı operasyon yapıyor ve İzair-Pegasus grubunun uçakları AnadoluJet'ten daha yeni ve konforlu. Haliyle alışılmış THY hizmetini THY'nin yeni ve konforlu uçaklarında almak isteyenlere uygun uçuş yok. İzmir'lilerin istediği THY'nin AnadoluJet'i tamamen kaldırmasa bile 1-2 frekansta da kendi uçağını uçurması ve hangi uçağı tercih edeceğini İzmir'liye bırakması. Şöyle düşünün her sabah işe giderken uğrayıp poğaça satın aldığınız bir Unlu Mamuller dükkanının patronu bir sabah siz poğaça almak istediğinizde "Sana poğaça yok, bundan sonra sen kuru galeta yiyeceksin." dese ne tepki verirdiniz?
  • SAYIN GENEL MÜDÜRÜM. NEDEN KARS'A 2 UÇAK KOYMUYORSUNUZ AKŞAM UÇAĞI KARSA KOYMANIZI SİZLERDEN İSTİRAMLA RİCA EDERİM.GELİŞİMİZ VE GİDİŞİMİZ OLSUN. HASEDEN RİCA EDİYORUZ.
  • sayin izmirli ekabirler sizin gibi ust sinif insanlar boyle avam bir uygulaya nasil tabi tutulur deiglmi size bu yapilirmi canim. merak ettim sayin ekabirler hangi havayolu ile ortakliginiz var yada ozel hava yollari ile ne gibi baglantiniz var

THY'nin İzmir -Ankara arasındaki uçuşların kaldırılararak, alt markası Anadolujet'in seferlerinin konulmasına konforun, kalitenin daha düşük olması nedeniyle İzmirlilerin tepki göstermesi üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin 3 Temmuz'da kente gelerek eleştirilere cevap vermişti. Eleştirileri 'romantik söylemler' olarak nitelendiren Karlıtekin, İzmir'den Sunexpress uçuşlarıyla birlikte pazarı provoke ettiklerini, İzmirliler'in kendilerinin heykelini dikmesi gerektiğini söylemişti. Karlıtekin'in savunmasına izmir iş dünyasında faaliyet gösteren İzmir Başkanlar Kurulu'ndan cevap geldi.

 

Yazılı açıklamada, Karlıtekin'in Anadolujet uçuşlarının başlamasından ancak 3 ay sonra İzmir'e gelebildiğini belirtilerek, "İzmirli daha ekonomik şartlarda uçabilsin diye yaptıkları olağanüstü çalışmaları anlatırken kalitesiz hizmet, dar koltuk araları gibi şikayetlerimizin psikolojik kökenli olduğunu, olaya mantığa ve delillere dayanmayan romantik bir açıdan baktığımızı söyleme cüretinde bulundular. Tüm bu davranış ve söylemleri için kentimizde heykellerinin dikilmesini önerme gafletine düştüler"  dledi.

 

Yakın geçmişi bilmiyor

THY yetkililerinin bir diğer yanılgılarının da  yakın geçmişi bilmemelerinden kaynaklandığı ileri sürülerek, "Ulaşım açısından kör nokta denilen İzmir, 1997 yılında durduruluncaya kadar, Avrupa'nın baş şehirlerine, direkt uçuşlara evsahipliği yapıyordu. Görüldüğü gibi İzmir, THY yönetiminden adeta bir deneme tahtası muamelesi görüyor ve bu saygısızlık günümüzde de aynı pervasızlıkla devam ettiriliyor. Bakanımız Binali Yıldırım'dan bir adım bekliyoruz" denildi.

'THY'NİN YAPTIĞI SAYGISIZLIK!'

Yorumlar

atatürk ~ 16 yıl önce
insanların calısanlarınızın okadar AHINI aldınız ki... hani derler ya senin yatacak yerin yok. işte öyle SİZİN YATACAK YERİNİZ YOK. aynayada bakmıyosunuz tipinize falan. kotu olan o zaten. bi aynaya bakın. ben neyim kımım falan ben ne olmusum diyim. FAYDALI OLCANI DA SANMIYORUM DA... denemekten bişi çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
"Yolcu bulun duşlu, yataklı uçak koyayım." diyerek İzmir-Ankara yolcusuyla dalga geçen Candan Karlıtekin'e yapılmış olan haklı tepkiye yazdığınız cevap tam da "Ağzı olan konuşuyor." durumu. Hiç merak edip baktınız mı ADB-ESB arasında hangi şirketler uçuyor? Ben söyleyeyim İzair-Pegasus ve AnadoluJet. İkisi de Lowcost mantıklı operasyon yapıyor ve İzair-Pegasus grubunun uçakları AnadoluJet'ten daha yeni ve konforlu. Haliyle alışılmış THY hizmetini THY'nin yeni ve konforlu uçaklarında almak isteyenlere uygun uçuş yok. İzmir'lilerin istediği THY'nin AnadoluJet'i tamamen kaldırmasa bile 1-2 frekansta da kendi uçağını uçurması ve hangi uçağı tercih edeceğini İzmir'liye bırakması. Şöyle düşünün her sabah işe giderken uğrayıp poğaça satın aldığınız bir Unlu Mamuller dükkanının patronu bir sabah siz poğaça almak istediğinizde "Sana poğaça yok, bundan sonra sen kuru galeta yiyeceksin." dese ne tepki verirdiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 16 yıl önce
SAYIN GENEL MÜDÜRÜM. NEDEN KARS'A 2 UÇAK KOYMUYORSUNUZ AKŞAM UÇAĞI KARSA KOYMANIZI SİZLERDEN İSTİRAMLA RİCA EDERİM.GELİŞİMİZ VE GİDİŞİMİZ OLSUN. HASEDEN RİCA EDİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oynakbeyi ~ 16 yıl önce
sayin izmirli ekabirler sizin gibi ust sinif insanlar boyle avam bir uygulaya nasil tabi tutulur deiglmi size bu yapilirmi canim. merak ettim sayin ekabirler hangi havayolu ile ortakliginiz var yada ozel hava yollari ile ne gibi baglantiniz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000