24 Ocak 2016, Pazar 13:33:45

THY'nin Trabzon uçağı Ankara'ya yönlendirildi

İstanbul-Trabzon seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Ankara'ya indi.
  • Beyler A340 Yorumuma iyi giydirmissiniz ancak Haberde Sefer Sayisi disinda hicbir Bilgi yok, kullanilan Fotograf A340.. Ne kadar ekmek o kadar köfte, Algi veya Yanilgi diyelim..
  • Bu Pegasus her türlü iner diyen arkadaşlar benim iki kez Trabzon uçuşum iptal edildi nere iniyo bu Pegasus denizemi şimdi bilet 25 ocak 15:40 Allah'dan yarın hava açık yoksa İstanbul'da kalacaz
  • Trabzon'a en yakın Havalimanı samsun değil Ordu-Giresun bu arada.
  • Su sitenin en cok ilgi goren kismi kesinlikle yorumlar kismidir:)) O kadar sacma yorumlar varki ya da alakasiz. Ucak divert etmis haberine o hatta o ucak zarar eder yorumumu dersin... Yani haberi bosver drek yorum okuyacaksin:)) Ben de yorum yazip bir katki da bulunayim bari. O ucaklara zincir taksinlar. Biz kamyona takiyoruz hic kaymiyor;)) Selametle...
  • Ne çok biliyorsunuz deliğanlılar, geçin levyenin başına o zaman bedavadan konuşmak kolay.
  • ordu giresunu deneseydi??
  • Bazı dandik klavye arkası delikanlıları bir şey bilmeden pilota, havaalanı çalışanlarına atıp tutmuş. Normal bir haber, kopek gibi ne havlayıp duruyorsunuz. Bir tane haberi de okuyup geçin illa o yarım aklınızla yorum yapmak zorunda mısınız.
  • Rahmetli Uğur Mumcu derki BİLGİ SAHİBİ OLMADAN,FİKİ̇R SAHİBİ OLUNMAZ. Burada yorum yapan arkadaşlar bilmediğiniz konularda atıp tutmayın,gülünç duruma düşmeyin..
  • Uçak TC-JYO boeing 737-900ER
  • Ucak Boeing 737-900ER idi A340 değil. Aynı saatlerde Samsuna gelen uçaklarda Ankaraya ve geri Istanbula döndü. Trabzona inmeyip Istanbula dönen Anadolujet uçağıda mevcut. Pilot niye inmiyor diye şikayet ediliyor ve eğitimsiz sınıflandırmasına konuluyor. Pilot ısrarla inmek istese ve Allah korusun düşse, o zamanda pilotaj hatası niye başka meydana inmedi diye tepki gösterilir. Pilot ne yapması gerektiğini bilir. Can kaybının telafisi olmaz.

İstanbul-Trabzon seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Ankara'ya indi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.40'da İstanbul'dan kalkan Türk Hava Yolları'na (THY) ait TK2826 sefer sayılı Trabzon uçağı, yoğun sis ve kar yağışı nedeniyle Trabzon Havalimanı'na inemedi. Trabzon semalarına birkaç tur atan uçak, en yakın havalimanı olan Samsun Çarşamba Havalimanı'nda da hava koşullarının uygun olmadığının belirtilmesi üzerine Ankara'ya yöneldi.

İstanbul-Trabzon uçağı, 4 saat süren uçuşun ardından havanın açık olduğu Başkent'e güvenli şekilde indi. 

THY'nin Trabzon uçağı Ankara'ya yönlendirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Mesut ~ 8 yıl önce
Beyler A340 Yorumuma iyi giydirmissiniz ancak Haberde Sefer Sayisi disinda hicbir Bilgi yok, kullanilan Fotograf A340.. Ne kadar ekmek o kadar köfte, Algi veya Yanilgi diyelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oflu ~ 8 yıl önce
Bu Pegasus her türlü iner diyen arkadaşlar benim iki kez Trabzon uçuşum iptal edildi nere iniyo bu Pegasus denizemi şimdi bilet 25 ocak 15:40 Allah'dan yarın hava açık yoksa İstanbul'da kalacaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anıl ~ 8 yıl önce
Trabzon'a en yakın Havalimanı samsun değil Ordu-Giresun bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberin Yorumu ~ 8 yıl önce
Su sitenin en cok ilgi goren kismi kesinlikle yorumlar kismidir:)) O kadar sacma yorumlar varki ya da alakasiz. Ucak divert etmis haberine o hatta o ucak zarar eder yorumumu dersin... Yani haberi bosver drek yorum okuyacaksin:)) Ben de yorum yazip bir katki da bulunayim bari. O ucaklara zincir taksinlar. Biz kamyona takiyoruz hic kaymiyor;)) Selametle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz nesin ~ 8 yıl önce
Rahmetli Aziz nesin demişti, milletimizin %40 ı aptaldır diye!!! Ama buradaki yorumları okuyunca ben aptalların %60 olduğuna kesin inanıyorum!! Allahtan % 40 kadar zeki insanımız var, bunlar vatanı ileriye getirecektir!! Zaten zeki insanın işleri yolundadır ve bu siteye yorum yapacak Zaman'ı yoktur.
Ne çok biliyorsunuz ~ 8 yıl önce
Ne çok biliyorsunuz deliğanlılar, geçin levyenin başına o zaman bedavadan konuşmak kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
ordu giresunu deneseydi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu ~ 8 yıl önce
Ordu giresun da kapalıydı maleaef
khan ~ 8 yıl önce
Bazı dandik klavye arkası delikanlıları bir şey bilmeden pilota, havaalanı çalışanlarına atıp tutmuş. Normal bir haber, kopek gibi ne havlayıp duruyorsunuz. Bir tane haberi de okuyup geçin illa o yarım aklınızla yorum yapmak zorunda mısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim K ~ 8 yıl önce
Rahmetli Uğur Mumcu derki BİLGİ SAHİBİ OLMADAN,FİKİ̇R SAHİBİ OLUNMAZ. Burada yorum yapan arkadaşlar bilmediğiniz konularda atıp tutmayın,gülünç duruma düşmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737-900ER ~ 8 yıl önce
Uçak TC-JYO boeing 737-900ER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFHHD ~ 8 yıl önce
Ucak Boeing 737-900ER idi A340 değil. Aynı saatlerde Samsuna gelen uçaklarda Ankaraya ve geri Istanbula döndü. Trabzona inmeyip Istanbula dönen Anadolujet uçağıda mevcut. Pilot niye inmiyor diye şikayet ediliyor ve eğitimsiz sınıflandırmasına konuluyor. Pilot ısrarla inmek istese ve Allah korusun düşse, o zamanda pilotaj hatası niye başka meydana inmedi diye tepki gösterilir. Pilot ne yapması gerektiğini bilir. Can kaybının telafisi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000