16 Ocak 2012, Pazartesi 14:46:10

THY'NİN SİVAS SEFERLERİ İPTAL...

Türk Hava Yollarının İstanbul-Sivas uçak seferleri, karşılıklı olarak iptal edildi.
  • Arkadaşlar bu Tokat Sivas tartışmaları niye bu kadar zıtlaşmalara geliyorki anlamak mümkün değil.her iki ilimizinde havaalanlarındaki bazısorunlardan uçuş iptali olabilir.Sivas kış şartlarından dolayı havaalanının yeriçok yüksek rakımlı bir yerde olmasından dolayı,Tokat ise havaalanının pist yönü ve bazı teknik eksiklerinden dolayı her türlü uçak oraya inemiyor.ben böyle biliyorum.ayrıca Tokat da yolcu sorunu yok havaalanının eksikleri var.Sivasa yapılan yatırımın yarısı Tokata yapılsa idi eminimki Tokathavaalanının potansiyeli çok değişirdi.
  • sanki uçağın buzlanmayı önleyici aleti yok. hiç sanmıyorum kardandolayı gidemediklerine. onca insan napacak peki bunları düşünen yok hiç.
  • yorulduk artık sizin tartışmanızdan çocuk gibisiniz ayıp yahuu saçmalayıp duruyorsunuz
  • TOKATLI SEN TOKATTA GALİBA AİLENİ YALNIZ BIRAKTIN AKLIN ORADA KALDI HERHALDE...HER HABERE TOKAT YAZIYORSUN...TÜM ŞİRKETLER ORAYA UÇUŞLARINI DURDU MÜŞTERİ BULAMADIKLARINI İÇİN...
  • Bugün yapılması gereken Borajet Tokat uçuşu önce saat 11:00 e ertelendi. 11:35 e ertelendi ve iptal edildi.
  • Tokata bekleriz diyen arkadaş bugünkü Tokat uçuşu da iptal... Pır pır ne haber mor oldun mu?
  • tokat a bekleriz...
THY'nin bugün yapılması planlanan İstanbul-Sivas ve Sivas-İstanbul uçak seferlerinin, Sivas'taki yoğun kar yağışı nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi.
 
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 09.10'da kalkması gereken TK-2662 sefer sayılı İstanbul-Sivas uçağı, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı ve çevresindeki kar yağışı nedeniyle Sivas'a hareket edemedi. Uçak Sivas'a gelemediği için dönüş için saat 11.30'da yapılması planlanan TK-2663 sefer sayılı Sivas-İstanbul seferinin de iptal edildiği kaydedildi.
 
Kente İstanbul'dan gün boyunca yapılacak diğer uçak seferlerinin durumunun da yağışa göre netleşeceği, olumsuz hava koşullarının devam etmesi halinde seferlerin iptal edilebileceği veya tehirli olarak gerçekleştirileceği belirtildi. (Zaman)
THY'NİN SİVAS SEFERLERİ İPTAL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar bu Tokat Sivas tartışmaları niye bu kadar zıtlaşmalara geliyorki anlamak mümkün değil.her iki ilimizinde havaalanlarındaki bazısorunlardan uçuş iptali olabilir.Sivas kış şartlarından dolayı havaalanının yeriçok yüksek rakımlı bir yerde olmasından dolayı,Tokat ise havaalanının pist yönü ve bazı teknik eksiklerinden dolayı her türlü uçak oraya inemiyor.ben böyle biliyorum.ayrıca Tokat da yolcu sorunu yok havaalanının eksikleri var.Sivasa yapılan yatırımın yarısı Tokata yapılsa idi eminimki Tokathavaalanının potansiyeli çok değişirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki uçağın buzlanmayı önleyici aleti yok. hiç sanmıyorum kardandolayı gidemediklerine. onca insan napacak peki bunları düşünen yok hiç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorulduk artık sizin tartışmanızdan çocuk gibisiniz ayıp yahuu saçmalayıp duruyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TOKATLI SEN TOKATTA GALİBA AİLENİ YALNIZ BIRAKTIN AKLIN ORADA KALDI HERHALDE...HER HABERE TOKAT YAZIYORSUN...TÜM ŞİRKETLER ORAYA UÇUŞLARINI DURDU MÜŞTERİ BULAMADIKLARINI İÇİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bugün yapılması gereken Borajet Tokat uçuşu önce saat 11:00 e ertelendi. 11:35 e ertelendi ve iptal edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tokata bekleriz diyen arkadaş bugünkü Tokat uçuşu da iptal... Pır pır ne haber mor oldun mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tokat a bekleriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000