24 Mayıs 2012, Perşembe 21:49:47

THY'NİN SEFERLERİ İPTAL EDİLİYOR!

Geçtiğimiz aylarda Atatürk Havalimanı'ndaki uçuş trafiğini alt üst eden Lodos, yarın kendini tekrar gösterebilir. Yetkililer, yolcuları uyarıyor....
  • thy zarar etmezki bu kadar kücük kafalı olmayın. hergün yeni ucak yeni filo yapmayın arkadaşlar bu kadar geri olmayın KARGO götürse kendini kurtarır thy sacmalamayın :)
  • Birkaç sefer iptal edildi diye THY düşmanları hemen basmış burayı. Yorumlar hazır, uçaklar boş THY büyük zararda. Dünyanın başka bir yerinde kendi milli şirketi zarar ediyor diye sevinen başka bir insan var mıdır çok merak ediyorum? THY çalışanlarının böyle boş ve gereksiz insanlara itibar ettiklerini sanmıyorum.
  • Yorumunuz
  • daha gelmeden ne iptali. bu seferler zaten boş seferler
  • daha gelmeden ne iptali. bu seferler zaten boş seferler
  • Gercekten bos ucaklar iptal ediliyor olabilir ve ayni zamanda tedbir icinde olabilir ve hatta alandaki yogunlugu azaltmak icinde olabilir. Sonucta bir tasla iki kus vuruyorlar. Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Yoneticiler mi ucaklari iptal edin diyor ya da kendileri mi iptal ediyor sizce?
  • sayın arkadaşlar bun lar yalan dır işler sarpa sardı yaz a hazırlıksız ve personel tutamama ve beceriksizlik var lodos işi sadece thy de mi var işte bilinmeyen gercek ler var ama anlatamam ...
  • Bu durum kanaatimce politik bir olaydır. Rüzgar bahane edilip, yarın bir gün havalanı yetersiz diye bir kaç şirketi maydandan çıkarmak istiyorlar.. Milli bir zarar..
  • Sadece 10 sefer yeterli olmaz bence ekip yetersizliği ya da seferin boş olaması iptal nedeni. Lodis bahane
  • Lodostan iptal edilmese zaten bir kaci teknik arizadan iptal edilecek, Allah bilir 3'u 5'ide bos gidip bos gelecektir. Zararin boyu zaten Everest's asti. Tornet emanet edilmeyeceklere koskoca ucak sirketi emanet edildi. Bunlarin muslumanliginda isi ehline emanet etmek yok biat edene emanet etmek var. Allahtan korkun kuldan utanmiyorsaniz. Allahtan korkmadiginizi zaten biliyoruz bari kuldan utanin

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen şiddetli Lodos fırtınası, İstanbullular'ın korkulu rüyası oldu.

Son dönemlerde kuvvetli bir şekilde esen, şehir içi hayatı etkilemesinden çok, İstanbul'daki hava trafiğini etkisi altına alan Lodos, meteorolojiden verilen bilgilere göre yarın İstanbul'u etkisi altına alacak.

Meteorolojinin kuvvetli Lodos ihtimali uyarısını dikkate alan Türk Hava Yolları, internet sitesinden yaptığı duyuruda 20 seferini iptal ettiğini, yarın uçuşu olan yolcuların, havalimanına gelmeden önce internet sitesi ve çağrı merkezlerinden mutlaka bilgi edinmeleri gerektiğini belirtti.

İşte Türk Hava Yolları'nın iptal ettiği seferler;

THY'NİN SEFERLERİ İPTAL EDİLİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

thy zarar etmez ~ 12 yıl önce
thy zarar etmezki bu kadar kücük kafalı olmayın. hergün yeni ucak yeni filo yapmayın arkadaşlar bu kadar geri olmayın KARGO götürse kendini kurtarır thy sacmalamayın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 12 yıl önce
Birkaç sefer iptal edildi diye THY düşmanları hemen basmış burayı. Yorumlar hazır, uçaklar boş THY büyük zararda. Dünyanın başka bir yerinde kendi milli şirketi zarar ediyor diye sevinen başka bir insan var mıdır çok merak ediyorum? THY çalışanlarının böyle boş ve gereksiz insanlara itibar ettiklerini sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlat canım aaa ayıp edıyosun ~ 12 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lodos bahane ~ 12 yıl önce
daha gelmeden ne iptali. bu seferler zaten boş seferler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lodos bahane ~ 12 yıl önce
daha gelmeden ne iptali. bu seferler zaten boş seferler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1tasla2kus ~ 12 yıl önce
Gercekten bos ucaklar iptal ediliyor olabilir ve ayni zamanda tedbir icinde olabilir ve hatta alandaki yogunlugu azaltmak icinde olabilir. Sonucta bir tasla iki kus vuruyorlar. Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Yoneticiler mi ucaklari iptal edin diyor ya da kendileri mi iptal ediyor sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İÇİNDEN GÖREN BİRİ ~ 12 yıl önce
sayın arkadaşlar bun lar yalan dır işler sarpa sardı yaz a hazırlıksız ve personel tutamama ve beceriksizlik var lodos işi sadece thy de mi var işte bilinmeyen gercek ler var ama anlatamam ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black owl ~ 12 yıl önce
Bu durum kanaatimce politik bir olaydır. Rüzgar bahane edilip, yarın bir gün havalanı yetersiz diye bir kaç şirketi maydandan çıkarmak istiyorlar.. Milli bir zarar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 sefer ~ 12 yıl önce
Sadece 10 sefer yeterli olmaz bence ekip yetersizliği ya da seferin boş olaması iptal nedeni. Lodis bahane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YABANCI ~ 12 yıl önce
Lodostan iptal edilmese zaten bir kaci teknik arizadan iptal edilecek, Allah bilir 3'u 5'ide bos gidip bos gelecektir. Zararin boyu zaten Everest's asti. Tornet emanet edilmeyeceklere koskoca ucak sirketi emanet edildi. Bunlarin muslumanliginda isi ehline emanet etmek yok biat edene emanet etmek var. Allahtan korkun kuldan utanmiyorsaniz. Allahtan korkmadiginizi zaten biliyoruz bari kuldan utanin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000