10 Ağustos 2016, Çarşamba 14:41:35

THY'nin İstanbul uçağı Kahire'ye indi

Riyad-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Kahire Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Merhabalar,havacılığa meraklı bir genç olarak bir sorum var.Böyle durumlarda yolcu ile ilgilenme, geri dönüşünü sağlama vs gibi konulardan yolcuyu taşıyan hava yolu şirketi mi sorumlu?
  • Kaptani onurdan transfer, az biraz tirsiyomus millet onurda kendisinden ama bilemem tabi belki de yanlis bilgidir. Gecmis olsun ekibe.

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK145 sefer sayısı ile Riyad-İstanbul seferini gerçekleştireceği uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Mısır'ın başkenti Kahire'ye iniş yaptı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkış yaptıktan sonra Pakistanlı olduğu öğrenilen bir yolcu rahatsızlık yaşadı. Bu durum üzerine uçağın pilotu Kahire'ye acil iniş yaptı.

Rahatsızlanan yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından THY uçağı İstanbul'a gelmek üzere havalandı.

THY'nin İstanbul uçağı Kahire'ye indi

Yorumlar

Bir soru ~ 8 yıl önce
Merhabalar,havacılığa meraklı bir genç olarak bir sorum var.Böyle durumlarda yolcu ile ilgilenme, geri dönüşünü sağlama vs gibi konulardan yolcuyu taşıyan hava yolu şirketi mi sorumlu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Kaptani onurdan transfer, az biraz tirsiyomus millet onurda kendisinden ama bilemem tabi belki de yanlis bilgidir. Gecmis olsun ekibe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000