03 Mart 2012, Cumartesi 08:36:24

THY'NİN HEDEFİ: YANBU, TAİF, OŞ

Türk Hava Yolları, Suudi Arabistan'ın Yanbu ve Taif şehirleri ile Kırgızistan'ın Oş kentine sefer başlatacağını duyurdu.
  • Bu da demektirki daha fazla Rizeliye is cikacak, ne memleket be, suraya bak Turkiyenin tum goz bebekleri Rizeden cikma, olamadik bi Rizeli gitti, nufusumuzumu alsak oraya ne yapsak.
  • OŞ MEYDANINA HANHİ TAYYARE İLE İNECEK MERAK EEDİYORUM .MEYDANI ONARACAKLAR GALİBA .FOD.? ANLADINIZ GALİBA
  • THY BU SEFER KENDİNE DOĞRU HEDEFLER SEÇMİŞ 3 HATTA EN KISA ZAMANDA FULL ÇEKER...ÖZELLİKLE ORTA ASYADA ÇOK BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİ VAR...
  • biraz da işçi alın da gece yatarken rahat uyuyun
  • gerekli gereksiz heryere yeni seferleri açın durmadan...zararlarda çoşarak 1 milyar tl yi çoktan geçti ama nasılsa babanızın cebinden çıkmıyor.yatırımcının,halkın cebinden çıkıyor.yakıt fiyatları da uçuyor.air bosna ortaklığınız da zararla biterek işin sonu hüsran oldu.polonya lotu da alın zararlarınız katlanarak büyüyerek tavana vursun.durmak yok zararlara devam...
Türk Hava Yolları, üç yeni dış hat noktasına daha sefer başlatacağını duyurdu. THY'den KAP'a yapılan açıklamada filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak İstanbul çıkışlı Yanbu, Taif ve Oş seferlerine başlanacağı kaydedildi.

THY'nin üç yeni rotasından ikisi Suudi Arabistan'da yer alıyor. THY'nin halen sefer yaptığı Dammam, Riyad, Medine ve Cidde'den sonra Suudi Arabistan'ın üçüncü büyük şehri Taif'e ve Yanbu'ya sefer başlatması planlanıyor.

Taif şehri tarihte müslümanlar için ayrı bir anlam ifade ediyor. Tarihe geçen Taif seferine adını veren şehir, Hz.Muhammed'in Medine'den önce İslam'ı yaymak için gittiği, ancak çocuklar ve o şehrin insanları tarafından saldırıya uğradığı şehir olarak biliniyor.

Kırgızistan'ın Oş kenti ise güneyin başkenti olarak biliniyor. Kırgızistan'ın ikinci büyük şehri olan Oş, 3 bin yıllık köklü bir tarihe sahip.

©Airporthaber.com
THY'NİN HEDEFİ: YANBU, TAİF, OŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu da demektirki daha fazla Rizeliye is cikacak, ne memleket be, suraya bak Turkiyenin tum goz bebekleri Rizeden cikma, olamadik bi Rizeli gitti, nufusumuzumu alsak oraya ne yapsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
OŞ MEYDANINA HANHİ TAYYARE İLE İNECEK MERAK EEDİYORUM .MEYDANI ONARACAKLAR GALİBA .FOD.? ANLADINIZ GALİBA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY BU SEFER KENDİNE DOĞRU HEDEFLER SEÇMİŞ 3 HATTA EN KISA ZAMANDA FULL ÇEKER...ÖZELLİKLE ORTA ASYADA ÇOK BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİ VAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biraz da işçi alın da gece yatarken rahat uyuyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerekli gereksiz heryere yeni seferleri açın durmadan...zararlarda çoşarak 1 milyar tl yi çoktan geçti ama nasılsa babanızın cebinden çıkmıyor.yatırımcının,halkın cebinden çıkıyor.yakıt fiyatları da uçuyor.air bosna ortaklığınız da zararla biterek işin sonu hüsran oldu.polonya lotu da alın zararlarınız katlanarak büyüyerek tavana vursun.durmak yok zararlara devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000