15 Ekim 2010, Cuma 12:10:23

THY'NİN HAŞARI YOLCUSU PİLOTLARI ŞAŞIRTTI

Türk Hava Yolları’nın Tahran seferini yapan uçağında bir yolcu can yeleğini patlattı. Kaptan pilot, bu durumda uygulanması gereken prosedürü bilmeyince ortaya ilginç diyaloglar çıktı.
  • Allah HERKESİ senden KORUSUN............
  • size uçak emanet edenin ne diyeyim ben....allah yolcularımızı sizden korusun....
  • SEVİYEDEN BAHSEDENE BAK HELE ....SEVİYEYİ MERAK EDİYORSAN ÖNCE KENDİ YORUMLARINI TEKRAR BİR OKU....BURADAKİ YORUMLARI OKUYANLAR SENİN SEVİYENİ ÇOK İYİ GÖRÜYORLAR...ÇUVALDIZI KENDİNE....
  • ABİCİM GERÇEKTEN O AKLINA KURBAN OLAYIM, KESİN BUNU ONLAR DÜŞÜNEMEMİŞTİR . SENDEN HER ŞİRKETE MUTLAKA LAZIM. YALNIZ 10 DOLAR DEĞİL DE 17 AVRO OLMASIN.
  • Her konuda bilgi alışverişine ihtiyacımız vardır. Keşke kendi forum sitemiz olsa da iletişsek felan.
  • yolcunun bu hareketi uçuş güvenliğini ilgilendiren bir durumdur,emergency durumda kullanılacak sınırlı sayıdaki bir malzemeyi heba etmiştir,bu konuda yolcular zaten demoda talimat verilmeden yerlerinden çıkarmayınız diye uyarılıyor,buna rağmen bu mazemeyi çıkarıp boşa kullanan yolcuya kuraldışı yolcu muamelesi yapılır yazılı uyarı verilir uçuşuna devam eder veya indirilebilir,ayrıca can yeleği airline property olduğundan eğer uygun ortam varsa mesela uçak henüz ana üste yerdeyse kanuni prosedür uygulanarak maliyeti talep edilebilir.dış meydanda olursa o ülkenin ilgili kanunları geçerli olur.ayrıcaher uçakta bu tip ve benzeri durumlara karşı ayrıca yedek yetişkin ve çocuk can yeleği bulunur bu eksilen malzeme oradan kompanse edilir.
  • böyle merakmı olur , ya havadayken merak edip kapıyı açsaydı veya koltuklar tutuşuyormu diye koltuklara çakmak tutsaydı, yada cam sağlammı diye camı test etseydi, böylelerine para cezası verilmeli ve o yolcu kara listeye alınıp bir daha ona bilet satılmamalı böyle zevzekler yüzünden çok uçak düşmüştür.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • seviyeniz belli oldu...allah yolcuları sizin gibilerden korusun
  • Ne varmis ki bunda arkadaslar herseyi bilir bilmez konu yapiyorsunus ehhh patladi ne olucak birakin böyle yamukluklari

Türk Hava Yolları uçağında seyahat eden bir yolcu, merakına yenik düşünce can yeleğini patlattı.

Bunun üzerine uçağın ikinci pilotu, teknik birimle irtibata geçerek, bir yolcunun merakını gidermek istediği sırada can yeleğini patlattığını, bu durumda ne yapması gerektiğini sordu. İkinci pilot, kaptan pilotun yabancı olduğunu ve uygulanması gereken prosedür hakkında bilgisi olmadığını aktarıyor.

İşte THY uçağında yaşanan ilginç diyalog:



©AirportHaber.com ÖZEL

THY'NİN HAŞARI YOLCUSU PİLOTLARI ŞAŞIRTTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah HERKESİ senden KORUSUN............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
size uçak emanet edenin ne diyeyim ben....allah yolcularımızı sizden korusun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEVİYEDEN BAHSEDENE BAK HELE ....SEVİYEYİ MERAK EDİYORSAN ÖNCE KENDİ YORUMLARINI TEKRAR BİR OKU....BURADAKİ YORUMLARI OKUYANLAR SENİN SEVİYENİ ÇOK İYİ GÖRÜYORLAR...ÇUVALDIZI KENDİNE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ABİCİM GERÇEKTEN O AKLINA KURBAN OLAYIM, KESİN BUNU ONLAR DÜŞÜNEMEMİŞTİR . SENDEN HER ŞİRKETE MUTLAKA LAZIM. YALNIZ 10 DOLAR DEĞİL DE 17 AVRO OLMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her konuda bilgi alışverişine ihtiyacımız vardır. Keşke kendi forum sitemiz olsa da iletişsek felan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcunun bu hareketi uçuş güvenliğini ilgilendiren bir durumdur,emergency durumda kullanılacak sınırlı sayıdaki bir malzemeyi heba etmiştir,bu konuda yolcular zaten demoda talimat verilmeden yerlerinden çıkarmayınız diye uyarılıyor,buna rağmen bu mazemeyi çıkarıp boşa kullanan yolcuya kuraldışı yolcu muamelesi yapılır yazılı uyarı verilir uçuşuna devam eder veya indirilebilir,ayrıca can yeleği airline property olduğundan eğer uygun ortam varsa mesela uçak henüz ana üste yerdeyse kanuni prosedür uygulanarak maliyeti talep edilebilir.dış meydanda olursa o ülkenin ilgili kanunları geçerli olur.ayrıcaher uçakta bu tip ve benzeri durumlara karşı ayrıca yedek yetişkin ve çocuk can yeleği bulunur bu eksilen malzeme oradan kompanse edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle merakmı olur , ya havadayken merak edip kapıyı açsaydı veya koltuklar tutuşuyormu diye koltuklara çakmak tutsaydı, yada cam sağlammı diye camı test etseydi, böylelerine para cezası verilmeli ve o yolcu kara listeye alınıp bir daha ona bilet satılmamalı böyle zevzekler yüzünden çok uçak düşmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
seviyeniz belli oldu...allah yolcuları sizin gibilerden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne varmis ki bunda arkadaslar herseyi bilir bilmez konu yapiyorsunus ehhh patladi ne olucak birakin böyle yamukluklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000