25 Ağustos 2015, Salı 15:20:09

THY'nin emektarları kırgın ayrıldı

Türk Hava Yolları’nda 30 Haziran’da görevden alınan yöneticilerin bir çoğu emekli edilerek kurumdan ayrıldı. İşte THY’nin son atama furyasında görevden alınan isimler?
  • Bir aydir TLV deki vergi kacakciligi orgutunden bahsediliyor. Her gun bugune kadar meydana cikmayan ayrintilar yaziliyor. Artik neyin ne oldugu belli. Benim sormak istedigim neden bugune kadar THY den herhangi bir aciklama yapilmadi bugune kadar. Yanlisa yanlis demek, kotuye kotu demek ne zamandan beri bu kadar zor oldu. Icimizden bu curukleri ayiklamak lazim ki "at izi, it izine karismasin". Icimizden kotuler ayiklanmaz ise iyilerin degeri nasil anlasilacak. Konuyla ilgili THY yonetiminden acil aciklama bekliyoruz. Utanacak bir sey yok, asil suc isleyenler utansin. Biraz medeni cesaret, biraz tarafsiz kurum imaji lutfen...
  • Semra hanım THY'deki en iyi , çalışkan, Dürüst , akıllı yurt dışı muhasebe şefidir. Semra hanımla ilgisi bile olmayan bu haberin altına olumsuz haberleri yazan kişi , TLV ofisindeki pazarlama şefi görevinden atılan Mahalli personel Moris Kant'tır. İşten atılmasının sebebi olarak gördüğü Fatih ve Semra'ya iftira atıp durmaya devam ediyo. Kuyruk acısı geçmemiş demekki. Ayıptır Moris , çok belli senin olduğun. .. Atıldıktan sonra iş bulamadıysan sorunu biraz da kendinde gör.
  • 24 mudur tayini olan listede bir muhasebe sefinin marifetlerini okuduk gunlerdir,ilginctir bir allahin kuluda bu yanlistir demedi ne oluyor thy mali islerde paralel ayri bir baskanlikmi var ,,,eskiden olsa uc mufettis bir haftada sorumlulari bulur cumhuriyet savciligina durum intikal eder sorumlularin mal varligina tedbir konurdu muthis bir tezgah var anlasilan ???
  • Bakıyorum da, Selim Tuzci'dan bahseden olmamış. Babuşçu döneminde yıldızı aniden parlayanlardandır. Şirkete namaz kılan personel almak uğruna işe zorlamayla aldırdığı adam anlaşma çalmaktan, yalana, riyakarlığa, din/ırk/mezhep ayrımcılığından tutun da her pisliği çevirdi. Kim kimin tanıdığıdır biliriz. Faruk Çizmecioğlu'nun sevgili kulları. Cidde'de çevirdiğin dalavereler seni Dammam'a kadar götürdü Selim Bey, birkaç sene yetti değil mi? Çektin gittin işte, torpil patladı. Hakkını-hukukunu yediğin mahalli personelin ahı tuttu belki de. Boğazından geçmesin yediğin. Hadi yalla şimdi, önün açık.
  • ilker bey tekniğe de el atsanız çok iyi olur. süper başarılı mng yöneticilerinin thy teknikteki kaliteli bakım anlayışını kaldırıp yerine mng'den alışık oldukları gazlama bakım anlayışını getirdiklerini artık tüm dünya görüyor. milyonlarca dolar yatırım yapıldı habom hangarı kuruldu ama gidin sorun bakalım o mng'nin başarılı müdürlerine hangi yabancı şirketlerle bakım anlaşması yaptınız diye. 10 sene önce thy teknik hangarlarında lufthansa'nın uçaklarına bakım yapılıyordu. avrupada onlarca şirkete bakım yapıldı. ne zamanki bu gazlamacı mng müdürleri geldi işler bıçak gibi kesildi. thy'nin en büyük hatası siyasi baskıyla satın alınan gazlamaları ile ünlü sadece boya kullanarak c bakımı yapan mng denilen şirketin yöneticilerini bünyesine almak oldu.
  • Bakiyorum yorumlara,sanki bu müdürler magdur edilmis veya bulunmaz hind kumaslariymis gibi lanse ediliyor.Yurt disina müdür gidip 10senelerce kalip keyf sürmek tabiki güzel,normal hayata alismalari zaman alabilir,ancak benim merak ettigim kacakci ve hirsizliktan bahis ediliyor iste buna hic sasirmadim zira bunlarin baslari ve mensubu bulunduklari gorüsün alayi hirsiz, bua ne demeli?
  • En torpillisi İlker Aycı değilmi , siz neyi konuşuyorsunuz.
  • Yukarıda Pınar Kiraz adı altında yorum yapan kişinin benimle hiçbir alakası yoktur.Benim adımı kullanarak yorum yapan bu kişi benim adım altına saklanmadan dürüstçe ve mertçe kendi adını yazmalıdır.Ne şekilde oyun oynanmak istenmektedir anlayamadım! Sayın yetkili, Pınar Kiraz ismiyle yalan yorum yazan bu kişinin tespit edilmesi ve yukarıdaki yorumun silinmesi hususunda acil yardımlarınızı Beklemekteyim. Şu an yazdıklarımınında hepsini yayınlayarak herkesin görmesini sağlayın lütfen.
  • O EMEKLİ EDİLENLER ACABA KAÇ SENE FAZLADAN ÇALIŞMIŞLAR SORMAK LAZIM.THY KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL.SENELERDEN BERİ EMEKLİLİĞİ ÇOKTAN GEÇMİŞ OLUP HALEN ÇALIŞAN PERSONEL VAR BU HANTAL YAPIDAN KURTULMASI GEREK.GENÇ KİŞİLERLE DAHA AKTİF VE ENERJİK ÇALIŞANLAR OLMALI...!!!SN İLKER AYCI YI TEBRİK EDİYORUM DOĞRU KARAR...
  • Asıl alt kadrolarda ne şenlik var, o torpilli Rize li, paralel vs yöneticilerin şirkete sokturduğu iş bilmez insanlar nolacak peki? 10 senedir abuk subuk şeylerle yaftalayıp işten çıkarttığınız veya zorladığınız insanların Hakkı ve hukuku ne olacak?? Eminim bir sürü gariban ve emeğinde olan insan sizin yüzünüzden zor durumda kaldı. Kısaca sıra herkese gelir, şimdikilerde sevinmesin.

Türk Hava Yolları’nda 30 Haziran’da görevden alınan yöneticilerin bir çoğu emekli edilerek kurumdan ayrıldı. İşte THY’nin son atama furyasında  görevden alınan isimler?

Türk Hava Yolları, yeni yönetim kurulu başkanı İlker Aycı döneminde ilk büyük atamasını Haziran ayı sonunda gerçekleştirdi.

Yurtdışındaki uçuş noktalarındaki tepe isimlerin ağırlıklı olarak görevden alındığı atama furyası sonrası görevden alınan bir çok isim emekli olmayı tercih etti. Birçoğu 15-20 yıl emek verdiği THY’de müdürlük görevlerine kadar yükselirken son atama ile birlikte bir anda Yer İşletme’de uzmanlık görevine düşürülünce kurumla yollarını ayırmayı seçti.

THY’nin görevden alma ve sonrasında müdürlükten uzmanlığa atama kararı sonrası birçok emektar THY yöneticisi, kuruma kırgın ayrıldı. Aralarında THY’nin son derece başarılı olduğu yurtdışındaki hatlarda yöneticilik yapanların da bulunduğu isimler, “THY’den böyle ayrılmamalıydık” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

İşte görevden alınan o isimler:

Eyüp Sultan Özdemir Tahran  Müdürü
Kayhan Bilgili Cibuti Müdürü
Fatih Doğan Tel Aviv Müdürü
Mustafa Ankaralı Yaounde Müdürü
Ferhat Karahan Asgabat Müdürü
Selim Tuzcu Dammam Müdürü
Ahmet Bozdemir Klimenjaro Müdürü
Halil Hakan Oğuz Erbil Müdürü
Ahmet Can Akbuğa Kano Müdürü
İhsan Baytan New York Müdürü
Fatma Erdoğan Los Angeles Müdürü
Levent Selvili Chicago Müdürü
Handan Çörekçi Washington Müdürü
Atagun Kutluyüksel Sao Paolo Müdürü
Selim Binatlı Seul Müdürü
Ali Durgut Kinshasa Müdürü
Mustafa Tanrıverdi Göteborg Müdürü
Ali Rıza Mortaş Prag Müdürü
Fatih Kaptan Minsk Müdürü
Hasan Kılıç Lviv Müdürü
Sadretttin Firuzen Tuncer Üsküp Müdürü
Erol Akcal Tiflis Müdürü
Orhan Kabaoğlu Hannover Müdürü
İzzet Melih Topuz Guanzo Müdürü

THY'nin emektarları kırgın ayrıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (152)

at izi, it izi ~ 9 yıl önce
Bir aydir TLV deki vergi kacakciligi orgutunden bahsediliyor. Her gun bugune kadar meydana cikmayan ayrintilar yaziliyor. Artik neyin ne oldugu belli. Benim sormak istedigim neden bugune kadar THY den herhangi bir aciklama yapilmadi bugune kadar. Yanlisa yanlis demek, kotuye kotu demek ne zamandan beri bu kadar zor oldu. Icimizden bu curukleri ayiklamak lazim ki "at izi, it izine karismasin". Icimizden kotuler ayiklanmaz ise iyilerin degeri nasil anlasilacak. Konuyla ilgili THY yonetiminden acil aciklama bekliyoruz. Utanacak bir sey yok, asil suc isleyenler utansin. Biraz medeni cesaret, biraz tarafsiz kurum imaji lutfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İftira ayıptır ~ 9 yıl önce
Semra hanım THY'deki en iyi , çalışkan, Dürüst , akıllı yurt dışı muhasebe şefidir. Semra hanımla ilgisi bile olmayan bu haberin altına olumsuz haberleri yazan kişi , TLV ofisindeki pazarlama şefi görevinden atılan Mahalli personel Moris Kant'tır. İşten atılmasının sebebi olarak gördüğü Fatih ve Semra'ya iftira atıp durmaya devam ediyo. Kuyruk acısı geçmemiş demekki. Ayıptır Moris , çok belli senin olduğun. .. Atıldıktan sonra iş bulamadıysan sorunu biraz da kendinde gör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iftira ayiptir a ~ 9 yıl önce
THY ni zarara sokan vergi kaciran moris kant denilen sahis mi
777 ~ 9 yıl önce
REZIL MUDURLER COK AYIP ETINIZ COOOK!!!! SIMDI DE IFTIRA DIYORLAR, NE DESINLER? YANIP TUTUSTULAR.
vay ki vay ~ 9 yıl önce
24 mudur tayini olan listede bir muhasebe sefinin marifetlerini okuduk gunlerdir,ilginctir bir allahin kuluda bu yanlistir demedi ne oluyor thy mali islerde paralel ayri bir baskanlikmi var ,,,eskiden olsa uc mufettis bir haftada sorumlulari bulur cumhuriyet savciligina durum intikal eder sorumlularin mal varligina tedbir konurdu muthis bir tezgah var anlasilan ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah USA ~ 9 yıl önce
Demekki danisikli dogus bir durum var ortada ,SEMRA DENIZ i koruyanlar var ,,,peki ayni durumu NYC de yapabilirmi ? Vah mahalli personele vah
Dogru yazdin ~ 9 yıl önce
Aynen oyle, ben de anlamiyorum bu isi. Ayrica THY nin odedigi bu vergi cezasini bu kacakcilardan nasil tahsil edecekler belli degil. Buna ek olarak THY nin avukatlara odedigi 100 binlerce try ne olacak. Herhalde olay ortbas edilecek ve bunlar aglaya sizlaya bu miktarlari odemeden kurtulacaklar. Yazik milletin parasina.
nasil ~ 9 yıl önce
savcilik nasil tedbir koyar semra nin paralari ve evleri hepsi yurtdisinda. evin bir tanesi hollanda da ve kiraya verilmis durumda. zor is. minareyi calan kilifini coktan hazirlamis.
Nasil a ~ 9 yıl önce
Sadece bu hasari teftis icin Heyet gelirse tespitler I sonucunda sirket kisisel hatalar sonucunda zarar a ugramis derseler rapor u da c.savciligina intikAl ettirdiklerinde tahsilat yapilir . Hollanda cin Tlv fark etmez anlasmalar var o paralari alir lar . mudurlerin emeklilikleri ne durumda bilemem ama meshur hatunun 40 yillik Kidem tazminati Ve emekli maasina haciz koyar yine alir lar . Burda paralel bir calisma var sanirim bir sey Cikmaz gibi
SAU ~ 9 yıl önce
Bakıyorum da, Selim Tuzci'dan bahseden olmamış. Babuşçu döneminde yıldızı aniden parlayanlardandır. Şirkete namaz kılan personel almak uğruna işe zorlamayla aldırdığı adam anlaşma çalmaktan, yalana, riyakarlığa, din/ırk/mezhep ayrımcılığından tutun da her pisliği çevirdi. Kim kimin tanıdığıdır biliriz. Faruk Çizmecioğlu'nun sevgili kulları. Cidde'de çevirdiğin dalavereler seni Dammam'a kadar götürdü Selim Bey, birkaç sene yetti değil mi? Çektin gittin işte, torpil patladı. Hakkını-hukukunu yediğin mahalli personelin ahı tuttu belki de. Boğazından geçmesin yediğin. Hadi yalla şimdi, önün açık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can değil john ~ 9 yıl önce
ilker bey tekniğe de el atsanız çok iyi olur. süper başarılı mng yöneticilerinin thy teknikteki kaliteli bakım anlayışını kaldırıp yerine mng'den alışık oldukları gazlama bakım anlayışını getirdiklerini artık tüm dünya görüyor. milyonlarca dolar yatırım yapıldı habom hangarı kuruldu ama gidin sorun bakalım o mng'nin başarılı müdürlerine hangi yabancı şirketlerle bakım anlaşması yaptınız diye. 10 sene önce thy teknik hangarlarında lufthansa'nın uçaklarına bakım yapılıyordu. avrupada onlarca şirkete bakım yapıldı. ne zamanki bu gazlamacı mng müdürleri geldi işler bıçak gibi kesildi. thy'nin en büyük hatası siyasi baskıyla satın alınan gazlamaları ile ünlü sadece boya kullanarak c bakımı yapan mng denilen şirketin yöneticilerini bünyesine almak oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kumpascilar ~ 9 yıl önce
Bakiyorum yorumlara,sanki bu müdürler magdur edilmis veya bulunmaz hind kumaslariymis gibi lanse ediliyor.Yurt disina müdür gidip 10senelerce kalip keyf sürmek tabiki güzel,normal hayata alismalari zaman alabilir,ancak benim merak ettigim kacakci ve hirsizliktan bahis ediliyor iste buna hic sasirmadim zira bunlarin baslari ve mensubu bulunduklari gorüsün alayi hirsiz, bua ne demeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 9 yıl önce
En torpillisi İlker Aycı değilmi , siz neyi konuşuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK PINAR KİRAZ ~ 9 yıl önce
Yukarıda Pınar Kiraz adı altında yorum yapan kişinin benimle hiçbir alakası yoktur.Benim adımı kullanarak yorum yapan bu kişi benim adım altına saklanmadan dürüstçe ve mertçe kendi adını yazmalıdır.Ne şekilde oyun oynanmak istenmektedir anlayamadım! Sayın yetkili, Pınar Kiraz ismiyle yalan yorum yazan bu kişinin tespit edilmesi ve yukarıdaki yorumun silinmesi hususunda acil yardımlarınızı Beklemekteyim. Şu an yazdıklarımınında hepsini yayınlayarak herkesin görmesini sağlayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 9 yıl önce
O EMEKLİ EDİLENLER ACABA KAÇ SENE FAZLADAN ÇALIŞMIŞLAR SORMAK LAZIM.THY KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL.SENELERDEN BERİ EMEKLİLİĞİ ÇOKTAN GEÇMİŞ OLUP HALEN ÇALIŞAN PERSONEL VAR BU HANTAL YAPIDAN KURTULMASI GEREK.GENÇ KİŞİLERLE DAHA AKTİF VE ENERJİK ÇALIŞANLAR OLMALI...!!!SN İLKER AYCI YI TEBRİK EDİYORUM DOĞRU KARAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asıl ~ 9 yıl önce
Asıl alt kadrolarda ne şenlik var, o torpilli Rize li, paralel vs yöneticilerin şirkete sokturduğu iş bilmez insanlar nolacak peki? 10 senedir abuk subuk şeylerle yaftalayıp işten çıkarttığınız veya zorladığınız insanların Hakkı ve hukuku ne olacak?? Eminim bir sürü gariban ve emeğinde olan insan sizin yüzünüzden zor durumda kaldı. Kısaca sıra herkese gelir, şimdikilerde sevinmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000