08 Ekim 2014, Çarşamba 09:13:07

THY'NİN DİYARBAKIR UÇUŞLARI İPTAL

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Diyarbakır'a kalkacak 2 uçağı kentte uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal edildi.
  • Kendi kendine olay çıkarıp sonucu THY ye yıkmak saçmalıktır. Ayrıca bu ülkenin başkenti Iğdır'dan İzmir'e Ankaradır.
  • bu kansızların yüzünden YAŞASIN İŞİD
  • Dün TK2612 iptal olduğunda bir yolcu kontuarda'' hem vatandaşlarımızı öldürüyorsunuz, hem başkentimizde sokağa çıkmayı yasaklıyorsunuz, şerefsinizsiniz thy'' diyerek bağırıyordu. Bence artık hizmet verdiğin profile dikkat etme vakti geldi...
  • yolcu neye tepki gösteriyor acaba ? çok merak ettim.
  • Bu eylemleri yapan it kopuk takımının batakliga saplanmadan önceki son crpinislari bunlar olur öyle yani. Hiç karşı koymadan b...a batmalarini beklemeyin. .
  • Evet sizin kökünüzü kazıyacak yeni türkiye. İster beğen ister beğenme
  • Bu sokaklari karistiranlari vatandaşliktan cikarip sinir disi edeceksin.En temiz cozum. Birazcik delikanliysan sokaklarda teror estirmede git kobaniye orada savas. Ama papuc pahali degilmi? Sinirdan gecmeye izin verilmiyormus. Hani daglar sizindi, hani senin meskenin daglardi, hani sinir tanimiyordun,hani kacakcilik yaparken o sinir kapilarini hic gormeden geciyordun. Biz keriz degilizi iki gun once bizi arkamizdan vurani koruyalim.
  • yeni türkiye işte bu demekki kendi ülkemizde 6 ilde sokağa çıkma yasağı, kendi ülkemizde uçuş yasağı, subayın kuveytlilerden dayağı, usd 2.30 yakışır yeni türkiyem!!!!
  • Diyarbakir yolcularini bir daha geri getirmemek uzere goturselerdi. Diyarbakir-Istanbul iptal olsun, Istanbul-Diyarbakir calissin, kim var kim yok gotursunler burdan ama getirmesinler
  • Yolcu da neye tepki gösteriyorsa, sokağa çıkma yasağı varsa THY ne yapsın, hadi gittin diyelim, havaalanında mı yatacaksın, uçakta mı? Laf olsun işte, ben tepki göstereyim de...

Gece 00.20 ve sabah 07.15'te yapılması planlanan uçuşlar iptal edildi. Uçuşların Diyarbakır'da uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Uçak yolcuları iptal kararına tepki gösterdi.

Antalya - Diyarbakır seferlerinin de aynı nedenle iptal edildiği belirtildi.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden edinilen bilgiye göre, bölgede ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle saat 00.20'da yapılması planlanan TK-2612 sefer sayılı ve sabah 07.15'de yapılması planlanan TK-2602 sefer sayılı İstanbul-Diyarbakır uçuşlarının karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi.

THY'NİN DİYARBAKIR UÇUŞLARI İPTAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kendi kendine olay çıkarıp sonucu THY ye yıkmak saçmalıktır. Ayrıca bu ülkenin başkenti Iğdır'dan İzmir'e Ankaradır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞİD ~ 10 yıl önce
bu kansızların yüzünden YAŞASIN İŞİD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 10 yıl önce
Dün TK2612 iptal olduğunda bir yolcu kontuarda'' hem vatandaşlarımızı öldürüyorsunuz, hem başkentimizde sokağa çıkmayı yasaklıyorsunuz, şerefsinizsiniz thy'' diyerek bağırıyordu. Bence artık hizmet verdiğin profile dikkat etme vakti geldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 10 yıl önce
yolcu neye tepki gösteriyor acaba ? çok merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu eylemleri yapan it kopuk takımının batakliga saplanmadan önceki son crpinislari bunlar olur öyle yani. Hiç karşı koymadan b...a batmalarini beklemeyin. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet sizin kökünüzü kazıyacak yeni türkiye. İster beğen ister beğenme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 10 yıl önce
Bu sokaklari karistiranlari vatandaşliktan cikarip sinir disi edeceksin.En temiz cozum. Birazcik delikanliysan sokaklarda teror estirmede git kobaniye orada savas. Ama papuc pahali degilmi? Sinirdan gecmeye izin verilmiyormus. Hani daglar sizindi, hani senin meskenin daglardi, hani sinir tanimiyordun,hani kacakcilik yaparken o sinir kapilarini hic gormeden geciyordun. Biz keriz degilizi iki gun once bizi arkamizdan vurani koruyalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 10 yıl önce
yeni türkiye işte bu demekki kendi ülkemizde 6 ilde sokağa çıkma yasağı, kendi ülkemizde uçuş yasağı, subayın kuveytlilerden dayağı, usd 2.30 yakışır yeni türkiyem!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Diyarbakir yolcularini bir daha geri getirmemek uzere goturselerdi. Diyarbakir-Istanbul iptal olsun, Istanbul-Diyarbakir calissin, kim var kim yok gotursunler burdan ama getirmesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tepki ~ 10 yıl önce
Yolcu da neye tepki gösteriyorsa, sokağa çıkma yasağı varsa THY ne yapsın, hadi gittin diyelim, havaalanında mı yatacaksın, uçakta mı? Laf olsun işte, ben tepki göstereyim de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alan ~ 10 yıl önce
bir de sokağa çıkma yasağı varsa alanda yeterli personel de bulunmayabilir... o uçağın gerekli bakımını, yolcuların bagaj vs hizmetlerini yapacak personel alana ulaşamamış olabilir. Neyin tepkisi hakkaten??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000