18 Ocak 2012, Çarşamba 13:01:50

THY'NİN DENİZLİ UÇAĞI DALAMAN'A İNDİ...

THY'nin İstanbul-Denizli seferini yapacak olan uçağı Dalaman'a divert etti...
  • Ucak ruzgar nedeniyle 3kez denemesine ragmn inemedi ucakta bende wardm panige kapikdik urkutucuydu
  • sis farcı arkadaşa bir ilaç ismi tavsiye ediyorum.bi çektirip git. Kardeşim nerden bu siteyi bulupta yorum yazarsın.Efendi gibi gel biletini al yameğini ye uç.Neden işin olmayan ,ehli olmadığın konularda yazıp durursun .Çok iyi projelerin varsa gel çalışalım beraber.Amma ne öyle ne böyle dersen o ilacı olmanı tavsiye ederim.Havacılığa gönül vermiş kardeşlerimize saygılar sunarım.
  • çok bilen arkadaşım , arabada görüş sıfıra düşünce durup dörtlüleri yakıp etrafını kolacan edebilirsin , uçakta 400-500 km. hızla giderken sis farlarını !! açsan ne olacak ezbere inşallah önümüzde bir engel yoktur inelim mi diyeceksiniz , sayın YETERLİ YORUMCU .
  • bili bilmeden herkez konusuyor artik olacak is degil
  • basit arabalarda bile sis farı var sis olunca yolda gidebiliyor uçaklar bir siste nasıl ineceği yere inemez? pilotların yetersizliği ya da ekipman eksikliğini yolculara ödetemezsiniz bizim canımızı taşıyorsunuz
  • öyle bir yorum yazmışşsın ki gülmeden edemedim sana.uçaga binme olayını çok abartmışşın.sanki bir tek sen biniyorsun uçaga gibi :))))
  • Denizlideki havasartlarinin bilinmesi lazim. Sis varsa kalkmamasi lazim. Hadi diyelim Istanbul'da gate sorunu var, gate bosaltmasi gerekiyor. O zaman apron'da bir yere cekip 3 saat orda beklesin, Dalaman'da bekliyecegine. Bu isin mantikli tek aciklamasi Istanbul'da yer olmadigi icin Dalaman'da bekletilmis ucak.
  • Şuraya yorum yazan 6 yorumcu hiç hayatlarında uçağa bindiler mi diye merak ediyor insan.
  • auto pilot dediğiniz heralde ILS in 3. katergorisinin bilmem ney harfli aletli iniş çeşidi olsa gerek. bunun için uçağın ve inilecek pistin aynı zamanda uçağın pilotunun kimi gereklilikleri aynı anda karşılaması gerekiyor. boşuna kafacağzını yormayın, divert edildiyse doğru karardır.
  • sanki uçakların auto pilotu yok saçma. bence bunun altında başka bir şeyler var gerçekten yazık. yolcuları kimse düşünmüyor.
Türk Hava Yolları'nın TK 2576 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı bu sabah 07:00 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaparak Denizli'ye hareket etti. Denizli'ye yaklaştığı sırada havadaki sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle Dalaman'a divert etmek zorunda kaldı. Uçak, saat 09:12'de Dalaman meydanına indi.

Daha sonra Denizli'deki havanın normale döndüğü haberini alan uçuş ekibi yolcularıyla birlikte Dalaman'dan tekrar kalkış yaparak 11:50'de Denizli Çardak Havaalanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

THY uçağı böylece 3 saate yakın bir rötarla Denizli'ye ulaşmış oldu.
THY'NİN DENİZLİ UÇAĞI DALAMAN'A İNDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ucak ruzgar nedeniyle 3kez denemesine ragmn inemedi ucakta bende wardm panige kapikdik urkutucuydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sis farcı arkadaşa bir ilaç ismi tavsiye ediyorum.bi çektirip git. Kardeşim nerden bu siteyi bulupta yorum yazarsın.Efendi gibi gel biletini al yameğini ye uç.Neden işin olmayan ,ehli olmadığın konularda yazıp durursun .Çok iyi projelerin varsa gel çalışalım beraber.Amma ne öyle ne böyle dersen o ilacı olmanı tavsiye ederim.Havacılığa gönül vermiş kardeşlerimize saygılar sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok bilen arkadaşım , arabada görüş sıfıra düşünce durup dörtlüleri yakıp etrafını kolacan edebilirsin , uçakta 400-500 km. hızla giderken sis farlarını !! açsan ne olacak ezbere inşallah önümüzde bir engel yoktur inelim mi diyeceksiniz , sayın YETERLİ YORUMCU .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bili bilmeden herkez konusuyor artik olacak is degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
basit arabalarda bile sis farı var sis olunca yolda gidebiliyor uçaklar bir siste nasıl ineceği yere inemez? pilotların yetersizliği ya da ekipman eksikliğini yolculara ödetemezsiniz bizim canımızı taşıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
öyle bir yorum yazmışşsın ki gülmeden edemedim sana.uçaga binme olayını çok abartmışşın.sanki bir tek sen biniyorsun uçaga gibi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Denizlideki havasartlarinin bilinmesi lazim. Sis varsa kalkmamasi lazim. Hadi diyelim Istanbul'da gate sorunu var, gate bosaltmasi gerekiyor. O zaman apron'da bir yere cekip 3 saat orda beklesin, Dalaman'da bekliyecegine. Bu isin mantikli tek aciklamasi Istanbul'da yer olmadigi icin Dalaman'da bekletilmis ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şuraya yorum yazan 6 yorumcu hiç hayatlarında uçağa bindiler mi diye merak ediyor insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
auto pilot dediğiniz heralde ILS in 3. katergorisinin bilmem ney harfli aletli iniş çeşidi olsa gerek. bunun için uçağın ve inilecek pistin aynı zamanda uçağın pilotunun kimi gereklilikleri aynı anda karşılaması gerekiyor. boşuna kafacağzını yormayın, divert edildiyse doğru karardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki uçakların auto pilotu yok saçma. bence bunun altında başka bir şeyler var gerçekten yazık. yolcuları kimse düşünmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000