31 Aralık 2013, Salı 15:17:40

THY'NİN BATMAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Batman Havalimanı'ndaki olumsuz hava şartları nedeniyle uçak seferleri iptal edildi.
  • PEGASUS İPTAL ETSEYDİ BURADAKİ YORUMLARI TAHMİN EDEBİLİYORUM. DEMEKKİ NEYMİŞ ; HAVA DURUMUNDAN DOLAYI UÇUŞ İPTAL EDİLEBİLİYORMUŞ. KAHRAMAN RUS PİLOTLARINI ÖVEN CAHİLLERİ BURADA GÖREMİYORUM.
  • CAT III sisteminin batman gibi nehirlere (batman çayı) yakın meydanlara kurulması bir şart.
  • O uçakta ucamayanlardan biri de benim. Hava şartları kötü olabilir ve bu nedenle uçuşlar iptal olabilir. Cok normal... Ama Anadolujet personelinin bu gibi kriz anlarını yönetebilmesi için kriz senaryoları üzerine Sistemler üretmesi ve personelini eğitmesi lazım. Izdiham yaşanıyor ve Personel-yolcu arasında tartışmalar çıkıyor. Halbuki gerekli açıklamalar ve yönlendirmeler tatmin edici düzeyde yapılsa bunlar yaşanmayabilir. Herkese iyi yıllar...

Batman Havalimanı Müdürü Erol Yılmaz yaptığı açıklamada, bugün yapılması planlanan İstanbul-Batman ve Ankara-Batman uçak seferleri Batman Havalimanı'ndaki yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin uçaklarını inişine uygun olmadığı gerekçesiyle seferlerin iptal edildiğini söyledi.

Yılmaz, havanın açılmasıyla birlikte seferlerin normale döneceğini sözlerine ekledi. 

THY'NİN BATMAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
PEGASUS İPTAL ETSEYDİ BURADAKİ YORUMLARI TAHMİN EDEBİLİYORUM. DEMEKKİ NEYMİŞ ; HAVA DURUMUNDAN DOLAYI UÇUŞ İPTAL EDİLEBİLİYORMUŞ. KAHRAMAN RUS PİLOTLARINI ÖVEN CAHİLLERİ BURADA GÖREMİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CAT III sisteminin batman gibi nehirlere (batman çayı) yakın meydanlara kurulması bir şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
O uçakta ucamayanlardan biri de benim. Hava şartları kötü olabilir ve bu nedenle uçuşlar iptal olabilir. Cok normal... Ama Anadolujet personelinin bu gibi kriz anlarını yönetebilmesi için kriz senaryoları üzerine Sistemler üretmesi ve personelini eğitmesi lazım. Izdiham yaşanıyor ve Personel-yolcu arasında tartışmalar çıkıyor. Halbuki gerekli açıklamalar ve yönlendirmeler tatmin edici düzeyde yapılsa bunlar yaşanmayabilir. Herkese iyi yıllar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000