02 Haziran 2014, Pazartesi 16:00:30

THY-LOT ORTAKLIĞINDA YENİ GELİŞME

Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları İstanbul-Varşova hattında 5. frekans seferlerine başlıyor. İki havayolu aynı zamanda ticari işbirliklerini genişletiyor.
  • Yazın Gdansk,Poznan,Krakow,Wroclaw seferleri planlanmalı Antalya'ya.Bu hatta büyük potansiyel var.Ama başkentine bile uçağını esirgeyen THY hiç bakmaz böyle yerlere.
  • Kim çıkardı bu B787 uçağının THY'ye geleceğini. sürekli duyuyorum bunu açıklayanlara diyorum acaba haberi aldığınız kaynaklar net mi ? THY kendi söylemişti A350 ile B747-8 yarışıyor diye bunlar alacağız diye. bazıları inadına THY'nin LOT Havayollarından ekibi ile B787 Kiralayacağını söylüyor sanırım kendileri çok görmek istiyorlar 787'yi.
  • Pegasus uyumaya devam etsin. Sacma sapan hatlarla ugrasacagina su tarz thy tekeli hatlara girse hem vatandasa hizmet edecek hemde yuksek dolulukla ucacak.
  • haftada 5 sefer degil günde 2 sefer yapilmasi gerek bence, ayrica en az haftada 5 kezde Istanbul - krakow arasina sefer konulmasi gerek bence.
  • Warsaw değil krakowdur asıl gidilip görülmesi gereken.bir zamanlar pegasusa mail atmıştım krakowa sefer düzenleyin diye ama thy daha hızlı çıktı.krakow hattı her zaman iş yapar.
  • Lot taki B787 lerin akıbetinde gelişmeler olur umarım ki bu sayede 787 yi test edip 777 lerde yaptıkları gibi duruma görede fabrikadan sıfır 787 siparişi verirlerde
  • Istanbul - Krakow doğrudan uçuşlar da başlayabilecek mi bu anlaşma kapsamında?
  • Lot daki 787 kiralık geliyor galiba THY . Sorunlar gidwrildi gibi gözüküyor dreamliner
  • Polonya seyahatim de İstanbuldan gidiş THY idi ve gerçekten hizmet mükemmel di . Fakat Dönüşte THY uçağı ve konforu beklerken LOT çıktı karşıma hay çıkmaz olaydı. İkram, temizlik, Personel kalitesi THY'nın yanına bile erişemedi...!!!! Bence THY LOT'a anlaşma yaparak değerini küçültüyor.. Aynı ücrete aklı olan asla lotu tercih etmez... Varşovada LOT'a ilgili aklımda kalan tek olumlu şey LOT Amblemli 787 idi...

Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları İstanbul-Varşova hattında 5. frekans seferlerine başlıyor. İki havayolu aynı zamanda ticari işbirliklerini genişletiyor.

İstanbul-Varşova hattında haftada 4 frekans sefer icra eden Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları 29 Mayıs 2014 tarihi itibariyle haftada 5. frekans seferlerini icra etmeye başladılar. Söz konusu ilave frekanslar ile iki ülke arasında daha fazla uçuş alternatifinin sağlanmış olacağı kaydedildi.

İki havayolu arasındaki Codeshare Anlaşması kapsamında İstanbul-Varşova hattında ortak uçuşlar düzenlenirken, ilave yeni seferlerin de mevcut anlaşmaya dahil edileceği belirtildi. Bunun yanı sıra, taşıyıcıların iç ve dış hat noktaları eklenerek anlaşmanın kapsamı genişletilecek.

Bu çerçevede, Türk Hava Yolları İstanbul- Varşova seferlerinin yanısıra  LOT Polonya Havayolları’nın Brüksel, Viyana ve Krakow seferlerine, LOT Polonya Havayolları ise İstanbul- Varşova seferlerinin yanısıra Türk Hava Yolları tarafından icra edilen Kahire, Amman, Yeni Delhi, Bombay ve Ankara seferlerine kod koyacak olup, yeni ortak uçuşlar 01 Temmuz 2014 tarihi itibariyle başlayacak. İki havayolu arasındaki mevcut işbirliği, her iki havayolunun da birbirinin uçuş ağına erişim imkanı sağlayacak ilave yeni anlaşmalarla güçlendirildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil “Varşova hattındaki frekans artışımızdan ve değerli ortağımız LOT Polonya Havayolları ile mevcut ticari işbirliğimizi genişletmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kapsamı genişletilmiş yeni anlaşma sayesinde yolcularımıza İstanbul ve Varşova üzerinden aktarmalı seferler ile daha fazla uçuş alternatifi sağlamış olacağız. Star İttifakı’na üye iki taşıyıcı olarak birbirimizin uçuş ağını besleyerek ülkelerimiz arasında bir köprü kurmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklama yapmıştır.

LOT Polonya Havayolları  Genel Müdürü Sebastian Mikosz, “Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları Star İttifakı üyesidir. Havayollarımız arasında uzun yıllardır verimli bir işbirliği söz konusu olmuştur. Şimdi, bunu daha da güçlendirmekten dolayı memnunuz. Bu şekilde, Şirketin ticari açıdan yeniden yapılandırılması ve güçlendirilmesi süreçlerini de desteklemiş oluyoruz. İstanbul-Varşova güzergahındaki uçuşlara yönelik pazar talebi büyüyor, dolayısı ile bu kararımız, yolcularımızın menfaatini sağlamaya yönelik olarak doğal şekilde alınmış bir karar. Daha fazla yer bulma imkanı ve her iki taşıyıcı için de eşit şans anlamına geliyor.”  şeklinde konuştu.

THY-LOT ORTAKLIĞINDA YENİ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

THY ~ 10 yıl önce
Yazın Gdansk,Poznan,Krakow,Wroclaw seferleri planlanmalı Antalya'ya.Bu hatta büyük potansiyel var.Ama başkentine bile uçağını esirgeyen THY hiç bakmaz böyle yerlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LOT-THY ~ 10 yıl önce
Kim çıkardı bu B787 uçağının THY'ye geleceğini. sürekli duyuyorum bunu açıklayanlara diyorum acaba haberi aldığınız kaynaklar net mi ? THY kendi söylemişti A350 ile B747-8 yarışıyor diye bunlar alacağız diye. bazıları inadına THY'nin LOT Havayollarından ekibi ile B787 Kiralayacağını söylüyor sanırım kendileri çok görmek istiyorlar 787'yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus uyumaya devam etsin. Sacma sapan hatlarla ugrasacagina su tarz thy tekeli hatlara girse hem vatandasa hizmet edecek hemde yuksek dolulukla ucacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varsova´ya ~ 10 yıl önce
haftada 5 sefer degil günde 2 sefer yapilmasi gerek bence, ayrica en az haftada 5 kezde Istanbul - krakow arasina sefer konulmasi gerek bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 10 yıl önce
Warsaw değil krakowdur asıl gidilip görülmesi gereken.bir zamanlar pegasusa mail atmıştım krakowa sefer düzenleyin diye ama thy daha hızlı çıktı.krakow hattı her zaman iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lot taki B787 lerin akıbetinde gelişmeler olur umarım ki bu sayede 787 yi test edip 777 lerde yaptıkları gibi duruma görede fabrikadan sıfır 787 siparişi verirlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krakow ~ 10 yıl önce
Istanbul - Krakow doğrudan uçuşlar da başlayabilecek mi bu anlaşma kapsamında?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poland ~ 10 yıl önce
Malesef sadece varsova aktarmalı olarak oda lot ucagıyla. Thy sadece 5 kere ucacak onun dısındakiler code share
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lot daki 787 kiralık geliyor galiba THY . Sorunlar gidwrildi gibi gözüküyor dreamliner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY&LOT ~ 10 yıl önce
Polonya seyahatim de İstanbuldan gidiş THY idi ve gerçekten hizmet mükemmel di . Fakat Dönüşte THY uçağı ve konforu beklerken LOT çıktı karşıma hay çıkmaz olaydı. İkram, temizlik, Personel kalitesi THY'nın yanına bile erişemedi...!!!! Bence THY LOT'a anlaşma yaparak değerini küçültüyor.. Aynı ücrete aklı olan asla lotu tercih etmez... Varşovada LOT'a ilgili aklımda kalan tek olumlu şey LOT Amblemli 787 idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000