31 Temmuz 2016, Pazar 12:13:07

THY'den yeni tasarruf tedbirleri

Türk Hava Yolları (THY) tasarruf tedbirleri kapsamında ekonomi bölümünde yeni tedbirler aldı. İşte THY'nin yeni tasarruf tedbirleri...
  • Bu ne biçim tasarruf bizden ikram parası alıp tasarruf yapmak bu ne kadar saygısızca bi hareket
  • THY butun calisanlari fedakarlik yapmali gun sirkete sahip cikma gunudur.8 saat yerine gerekirse 18 saat calisilmali.
  • Hicbir havayolunda her sehirde ayri bir müdür yok, almanyada her sehire bir müdür, ev araba hep israf. Kapatin butun müdürlükleri bir almanya müdürü yapin,ayrica müdür gibi maas alan ve hic personeli olmayan muhasebe seflerini merkeze cekin bakin nasil tasarruf edersin. Göstermelik tasarruf tedbiri olmaz sen isciyi cikar ama harcalamalari artirmaya devam et. Piyasada isi artiracak kisileri degil de piyasa ile hic temas etmeyen birimleri kapatmak gerekir
  • THY, sadece muhalifleri cikartiyor. Firsatcilik yaparak muhalifleri isten cikarirken FETO'culer yerlerinde gizleniyorlar.UYANIN.
  • Merkezde reklam muduru vardi FETOnun gercek yuzunu 3 sene once gordu diye adami isten atmistiniz neden hala iadei itibar yapmiyorsunuz.
  • Baskan ve Mudurlere dagitilan temettuler dagitilmazsa milyon dolarlarca tasarruf olur.
  • Tasarruf ayagina cok kisiyi isten cikaracaklar. THY iflas etmezse iyi.
  • thy zaten süper servis veriyor fakat servis çok detaylı.o kadar detaya gerek yokki.güzel bi sandviç verirsiniz yeter yani.çalışanlar çok zorlanıyor o servis esnasında.bence biraz kendi çalışanlarınıda düşünmeli.
  • Fazla kasmamak lazim,sizden cok daha iyi olan 5 yildizli qatar vsyi takip edin onlarin yaptiklarini yapin o da yeter bence tasarruf icin.
  • Amerika Birlesik Devletleri'ndeki THY personelinin yarisi FETO uyesi. Onlara ne zaman el atilacak?Ikinci bir darbe olduktan sonra mi Sn Cumhurbaskani'nin sozlerini kale alacaksiniz sn yetkililer?

Türk Hava Yolları (THY), bu yıl ülkede yaşanan olaylar nedeniyle yolcu sayısında düşüş yaşadı. 

Son yaşanan darbe girişiminin ardından tasarruf tedbirlerini uygulama koyan THY, artık ekonomi bölümüne menü kartı, take sıkılmış portakal suyu ve lokum ikramını kaldırdı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'nin 1 Ağustos (yarın) tarihi itibariyle Trabzon seferlerinde piknik kutusu ikramın kaldırılark sıcak sandviç ikramını deneyeceği öğrenildi.

Türk Hava Yolları (THY) ekonomi bölümünde piknik kutusu yerine sıcak sandviç ikram ederek ciddi bir tasarruf sağlamayı hedefliyor.

©AirportHaber

THY'den yeni tasarruf tedbirleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (237)

Helin ~ 7 yıl önce
Bu ne biçim tasarruf bizden ikram parası alıp tasarruf yapmak bu ne kadar saygısızca bi hareket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 8 yıl önce
THY butun calisanlari fedakarlik yapmali gun sirkete sahip cikma gunudur.8 saat yerine gerekirse 18 saat calisilmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tasarruf ~ 8 yıl önce
Hicbir havayolunda her sehirde ayri bir müdür yok, almanyada her sehire bir müdür, ev araba hep israf. Kapatin butun müdürlükleri bir almanya müdürü yapin,ayrica müdür gibi maas alan ve hic personeli olmayan muhasebe seflerini merkeze cekin bakin nasil tasarruf edersin. Göstermelik tasarruf tedbiri olmaz sen isciyi cikar ama harcalamalari artirmaya devam et. Piyasada isi artiracak kisileri degil de piyasa ile hic temas etmeyen birimleri kapatmak gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerdeee ~ 8 yıl önce
THY, sadece muhalifleri cikartiyor. Firsatcilik yaparak muhalifleri isten cikarirken FETO'culer yerlerinde gizleniyorlar.UYANIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERKEZ ~ 8 yıl önce
Merkezde reklam muduru vardi FETOnun gercek yuzunu 3 sene once gordu diye adami isten atmistiniz neden hala iadei itibar yapmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebeci ~ 8 yıl önce
Baskan ve Mudurlere dagitilan temettuler dagitilmazsa milyon dolarlarca tasarruf olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sira Kimde ~ 8 yıl önce
Tasarruf ayagina cok kisiyi isten cikaracaklar. THY iflas etmezse iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e bi zahmet ~ 8 yıl önce
thy zaten süper servis veriyor fakat servis çok detaylı.o kadar detaya gerek yokki.güzel bi sandviç verirsiniz yeter yani.çalışanlar çok zorlanıyor o servis esnasında.bence biraz kendi çalışanlarınıda düşünmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasmak ~ 8 yıl önce
Fazla kasmamak lazim,sizden cok daha iyi olan 5 yildizli qatar vsyi takip edin onlarin yaptiklarini yapin o da yeter bence tasarruf icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USA ~ 8 yıl önce
Amerika Birlesik Devletleri'ndeki THY personelinin yarisi FETO uyesi. Onlara ne zaman el atilacak?Ikinci bir darbe olduktan sonra mi Sn Cumhurbaskani'nin sozlerini kale alacaksiniz sn yetkililer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abd ~ 8 yıl önce
yarısı değil büyük çoğunluğu fetocu...şefler ve müdürler baş fetocular...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000