06 Şubat 2011, Pazar 10:49:48

THY'DEN UNIVERSIADE RESEPSİYONU

25. Dünya Üniversite Kış Oyunları (UNIVERSIADE) resmi sponsoru Türk Hava Yolları (THY) sporcular için bir resepsiyon verdi.
  • TEV NEDE MÜDÜR GÖRENDE DİYECEKKİ GERÇEKTEN BİŞELER YAPTI SENİN O VEFAKAR PERSONELİN OLMASAYDI GÖRECEKTİN ANYAYI KONYAYI SEN YAT KALK ERZURUM İSTASYONDAKİ PERSONELİNE DUA ET FOTOĞRAFLARA GÖRÜNTÜ VERMEK DEĞİL CELİL BEYYYYY KİMİ KANDIRIYON AZ KALDI ERZURUM SANA GERÇEKTEN DAR GELİYOR
  • Olumsuzlukları da göz önünde bulunduralım, ulaştırma alanında...
  • Basarilarinizin devami Celil Bey, daha iyi yerlerde gorelim Erzurum kucuk geliyor size..
  • Sayin mudurum Celil Bey basarilarinizin devamini dilerim...

Buz hokey salonunda düzenlenen resepsiyona Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağlı Çığlık, Sadettin Aydın, Türk Hava Yolları Erzurum Satış Müdürü Celil Misafir, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Sporcular, Delegasyon, FISU üyeleri ve davetliler katıldı.

Düzenlenen Resepsiyonda Artistik Buz pateninde dereceye giren sporculara ücretsiz yurt dışı biletleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Resepsiyon hakkında bilgi veren Türk Hava Yolları Erzurum Satış Müdürü Celil Misafir, 2011 Erzurum UNIVERSIADE'nin çok başarılı bir organizasyon olduğunu belirterek, "Universade 2011'in Erzurum'da gerçekten bir kırılma noktası olacağını düşünüyorum. Şehrimize çok büyük bir katkısı oldu. Bizde Türk Hava Yolları olarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. 58 ülkeden yaklaşık 5 bin sporcu ve delegasyonu Erzurum'a getirdik. Hepsi çok memnun kaldılar. Bugünkü Resepsiyonda bunu görüyorsunuz. Gerçekten bütün sporcularımız, bütün delegasyon, bütün FISU üyeleri hepsi katıldılar. Güzel bir organizasyon oldu. İnşallah bu dünya kış olimpiyatları için ön bir hazırlık olmuş oldu. Umudumuz Dünya Kış Olimpiyatlarının Erzurum'da gerçekleştirilmesi ve bizde Türk Hava Yolları olarak sponsorluk olarak Kış Olimpiyatlarına sponsor olmak isteriz. Erzurum'da muhteşem tesisler yapıldı. Çok güzel bir ortam oluşturuldu. İlk defa bunun bir meyvesi alındı. Buz pateni salonunda buz pateni dalında bir madalya aldık. Bütün birincileri, ikincileri yaklaşık on tane bilete tekabül edecek şekilde yurt dışı biletiyle kendilerini ödüllendirdik. Her zamanda kendilerine katkı sağlayacağız. Türk Hava Yolları olarak gurur duyduk. Her zamanda bu organizasyonun arkasında olacağız" dedi.



THY'DEN UNIVERSIADE RESEPSİYONU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
TEV NEDE MÜDÜR GÖRENDE DİYECEKKİ GERÇEKTEN BİŞELER YAPTI SENİN O VEFAKAR PERSONELİN OLMASAYDI GÖRECEKTİN ANYAYI KONYAYI SEN YAT KALK ERZURUM İSTASYONDAKİ PERSONELİNE DUA ET FOTOĞRAFLARA GÖRÜNTÜ VERMEK DEĞİL CELİL BEYYYYY KİMİ KANDIRIYON AZ KALDI ERZURUM SANA GERÇEKTEN DAR GELİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olumsuzlukları da göz önünde bulunduralım, ulaştırma alanında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basarilarinizin devami Celil Bey, daha iyi yerlerde gorelim Erzurum kucuk geliyor size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin mudurum Celil Bey basarilarinizin devamini dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000