06 Eylül 2012, Perşembe 08:08:27

THY'DEN SEYAHAT SİGORTASI FIRSATI

Türk Hava Yolları, Chartis Sigorta ile gerçekleştirdiği anlaşmasıyla, yolcularına Travel Guard Seyahat Sigortası Poliçesi ile kendilerini ve yakınlarını özel fiyatlarla güvence altına alma fırsatı sunuyor.
  • chartis (eski aig sigorta) seyahat sigortasindan teminatlarin karsiligini almak cok zor.. bir kucuk kaza sonrasi gonderdigim faturanin 14% ini odediler..
  • Pegasus zaten yapiyordu neden haber olmadi hic? Thynin her firsatta habere ihtiyaci var olumsuzluklari silemezsin

Şirketten yapılan açıklama şu şekilde:

"Türk Hava Yolları yolcuları için özel olarak hazırlanan Travel Guard Seyahat Sigortası Poliçesi ile bagaj kaybından seyahatin iptaline, yaralanma ya da hastalıktan medikal asistansa kadar geniş kapsamlı teminatlar sunuluyor.  Travel Guard Seyahat Sigortası Poliçesi’ni vize talepleriniz için de kullabilirsiniz.

Travel Guard Seyahat Sigortası Poliçesi seyahatin başlangıç noktasında sigorta düzenleme lisans ve yetkisine sahip olan American International Group bünyesindeki Chartis Sigorta tarafından hazırlanmıştır."

THY'DEN SEYAHAT SİGORTASI FIRSATI

Yorumlar

ziya tarkan kozan ~ 12 yıl önce
chartis (eski aig sigorta) seyahat sigortasindan teminatlarin karsiligini almak cok zor.. bir kucuk kaza sonrasi gonderdigim faturanin 14% ini odediler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 12 yıl önce
Pegasus zaten yapiyordu neden haber olmadi hic? Thynin her firsatta habere ihtiyaci var olumsuzluklari silemezsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000