06 Ekim 2009, Salı 08:39:26

THY'DEN ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI

Türk Hava Yolları ile Güney Kore’nin Asiana Hava Yolları Ortak Uçuş (Code Share) anlaşması imzaladı...
  • ndn adlı sayın yorumcu bu site de siyaset konuşulmaz öncelikle bunu da bil dinci gayri müslim diyede kimse bir kelime çıkarmadı ama sırf ortalıgı bulandırmak için bu yorumu yaptıgını adım gibi biliyorum sen dua etki bu site yönetimi her yorumu tarafsızlıgı sayesinde yayınlıyor onun için yazılan yorumlara dikat etmemiz gerek siz ve sizin gibi düşüncesi kıt insanlar neymiş bilmem bu kanalra dareklam yayınlanmıyorda küçük dinci kanalarda bile yayınlanıyor bi ALLAH tan korkbe elini vijdanına koy öyle yaz demek oluyorki sende çogu insan gibi bu yazdıgın kanaları seyretmiyosun ki ordada yayınlandıgını görmüyosun öncelikle hakını savundugun işe kendin inan sonra mileti aydınlat oda asparagas haberlerle deyil..
  • Aydin doganin borazanligini ,yalakaligini yapacagina THY yükselisiyle karliligiyla ilgili yorum yap....
  • dinci mi o ne ya yeni mi çıktı ne satıyorlar bu adamlar dinmi çok komiksin ya stara kanal d ye reklam verince hristiyanmı oluyor yada yahudi filanmı oluyorlar sayın seyirci bırak bu ayakları aydın doğan yalakalığını söylede bi firma açsın onla uçarsın
  • Konu ile alakalı olmasa da yazmakta ısrarcı olduğum bir konuyu tekrar dile getirmek istiyorum. CSA yı alın.Madem paranız var bunu kaçırmayın. ABD den çek yolcu da taşırsınız. Yetişmiş personeliniz de olur. Avrupanın göbeğinde iyi bilinen bir havayolunu alıyorsunuz. ABD de yaşayan fazla sayıda Çek vatandaşı var. istanbul ,Ankara , Saraybosna ve Prag da merkeziniz olur. Haritaya bir bakın ..
  • Neden thy nin reklamı kanal D yada STAR tvde hiç yer almıyor.en küçük dinci kanallarda bile yer alırken neden D de yada STAR da gösterilmez.seyirci ve uçan biri olarak görmek istiyorum ..
  • THY'den hergün bir yenilik, her gün atılım haberi alıyoruz. Başarıların devamını diliyorum.

Türk Hava Yolları ile merkezi Güney Kore’de bulunan Asiana Hava Yolları arasındaki Ortak Uçuş (Code Share) anlaşması, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç Dr. Temel KOTİL ve Asiana Hava Yolları Genel Müdürü Young-Doo Yoon’un katıldığı törende imzalandı.

Ortak Uçuş (Code Share) anlaşması 25 Ekim 2009 tarihinde yürürlüğe girecek ve Türkiye ve Güney Kore arasındaki ticaret ve turizmin gelişmesine katkı  sağlayacak.
 
Türk Hava Yolları ve Asiana Hava Yolları arasında imzalanan Ortak Uçuş (Code Share) anlaşmasının sonucu olarak, yolcular Türk Hava Yolları’nın aralarında Türkiye, Avrupa, Kuzey Amerika, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Rusya, Orta Asya ve Orta Doğu olmak üzere 119 uluslararası noktaya yaptığı uçuşlarla bağlantı kurma olanağı bulacaklar.

İstanbul çıkışlı yolcular da Asiana Hava Yolları’nın aralarında Güney Kore, Japonya, Çin ve Güney Doğu Asya’daki popüler noktalar da olmak üzere 82 uluslararası destinasyonlara ulaşma fırsatı yakalayacaklar.
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, “Asiana Hava Yolları ile Ortak Uçuş anlaşması imzaladığımız için çok mutluyuz. Bu anlaşma, Türk Hava Yolları ile yeni iş ortağımız Asiana Hava Yolları arasındaki gelişen işbirliğinin bir göstergesidir. Güçlerimizi birleştirmemiz yolcularımıza daha çok fırsat sunmamızı sağlayacak. En önemlisi, yapılan bu Ortak Uçuş anlaşmasından en karlı çıkan taraf, her iki havayolunun yolcuları olacak. Yolcularımız İstanbul ve Seul merkezlerini birbirine bağlayan uçuş ağı sayesinde önemli oranda uçuş seçeneğinden faydalanacak” dedi.
 
Asiana Hava Yolları Genel Müdürü Young-Doo Yoon ise, “Bugün bu anlaşmanın imzalanmasıyla, Asiana Hava Yolları ve Türk Hava Yolları büyük bir işbirliği başlatıyor. Bu işbirliği, ortak yolcu taşımacılığı ve oluşan sinerji sonucunda daha da güçlenecektir. Her iki hava yolu arasındaki işbirliğinin başka alanlarda da süreceğini umuyorum” dedi.


THY

THY'DEN ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
ndn adlı sayın yorumcu bu site de siyaset konuşulmaz öncelikle bunu da bil dinci gayri müslim diyede kimse bir kelime çıkarmadı ama sırf ortalıgı bulandırmak için bu yorumu yaptıgını adım gibi biliyorum sen dua etki bu site yönetimi her yorumu tarafsızlıgı sayesinde yayınlıyor onun için yazılan yorumlara dikat etmemiz gerek siz ve sizin gibi düşüncesi kıt insanlar neymiş bilmem bu kanalra dareklam yayınlanmıyorda küçük dinci kanalarda bile yayınlanıyor bi ALLAH tan korkbe elini vijdanına koy öyle yaz demek oluyorki sende çogu insan gibi bu yazdıgın kanaları seyretmiyosun ki ordada yayınlandıgını görmüyosun öncelikle hakını savundugun işe kendin inan sonra mileti aydınlat oda asparagas haberlerle deyil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aydin doganin borazanligini ,yalakaligini yapacagina THY yükselisiyle karliligiyla ilgili yorum yap....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dinci mi o ne ya yeni mi çıktı ne satıyorlar bu adamlar dinmi çok komiksin ya stara kanal d ye reklam verince hristiyanmı oluyor yada yahudi filanmı oluyorlar sayın seyirci bırak bu ayakları aydın doğan yalakalığını söylede bi firma açsın onla uçarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Konu ile alakalı olmasa da yazmakta ısrarcı olduğum bir konuyu tekrar dile getirmek istiyorum. CSA yı alın.Madem paranız var bunu kaçırmayın. ABD den çek yolcu da taşırsınız. Yetişmiş personeliniz de olur. Avrupanın göbeğinde iyi bilinen bir havayolunu alıyorsunuz. ABD de yaşayan fazla sayıda Çek vatandaşı var. istanbul ,Ankara , Saraybosna ve Prag da merkeziniz olur. Haritaya bir bakın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden thy nin reklamı kanal D yada STAR tvde hiç yer almıyor.en küçük dinci kanallarda bile yer alırken neden D de yada STAR da gösterilmez.seyirci ve uçan biri olarak görmek istiyorum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'den hergün bir yenilik, her gün atılım haberi alıyoruz. Başarıların devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000