12 Kasım 2017, Pazar 09:04:42

THY'den öğretmenler günü indirimi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere Türk Hava Yolları (THY) ile 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanacağını açıkladı
  • Devletin, dolayısıyla bütün vatandaşların, sahip olduğu bir kurum bütün vatandaşlara değil de bi gurup seçilmiş zümreye (bu durumda öğretmenlere) indirim yapıyor. THY'nin ayrımcılık suçundan ivedi olarak dava edilmesi lazım!
  • Ensar vakfı öğretmenlerine bedava olacakmış
  • Zaten ona buna indirim falan filan Yer hizmetlerine indirim yok :)
  • ÖĞRETMENLERİ DÜŞÜNMENİZ GÜZEL.BENCE DE BU İNDİRİMİ EĞİTİMCİLERE AYIRIM YAPMADAN UYGULAMAK DAHA ANLAMLI OLURDU.
  • Üniversite hocasının aldığı ile MEB teki öğretmen maaşı aynı mı ? Bi zahmet sen üni hocası en kötu 4.500 tl alan sözüm ona öğretim gör.indirmsz sen bilet al
  • Maksat günü kurtarmak.. Binlerce ögretmeni ihraç et sonrada , indirim falan .. Boş reklam, sonunuz geldi.. Fırsat var iken götürmeye devam edin.. Sonra yanıldık diye ağlasanızda , yemezler.. Allah'a havale ederler.. Herzamanki gibi.. Koş Sevim, beleş et mangal var!!
  • İndirimi üniversite hocalarına da yapsalar keşke.
  • Engellilere indirim yokmu?
  • Thy nin yüzdeli indirimleri hep kandirmacadir. Promosyonda gecmez , sadece esas ucret icindir vs.. zaten kis doneminde biletler su gibi ucuz. bunlar ise kazik bilet alirsan azicik indirim yaparim kampanyasi. esas ucret uzerinden oldugundan gercek indirim icin kazik bilet secilip..maksimum %10 indirim alinir. Klasik Thy..

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere Türk Hava Yolları (THY) ile 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanacağını açıkladı.

THY ile yapılan görüşmeler sonucunda, Bakanlığa bağlı olarak görev yapan öğretmenlere ve ailelerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla iç hat uçuşlarında indirimli seyahat etme imkanı bu yıl da sağlanacak.

İndirim için THY iç hat seferlerinde (Anadolu Jet iç hat seferleri dahil), 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihlerinde biletleme yapılması gerekecek.

YÜZDE 25 İNDİRİM

Öğretmenler ve aileleri, 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak direkt ve aktarmalı business ve ekonomi kabin seyahatlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç), aynı soyada sahip en az bir yolcu, en fazla dört yolcu için rezervasyon yapılması şartıyla yüzde 25 iç hat indirimiyle seyahat edebilecek.  

THY'den öğretmenler günü indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Saçmalık ~ 6 yıl önce
Devletin, dolayısıyla bütün vatandaşların, sahip olduğu bir kurum bütün vatandaşlara değil de bi gurup seçilmiş zümreye (bu durumda öğretmenlere) indirim yapıyor. THY'nin ayrımcılık suçundan ivedi olarak dava edilmesi lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 6 yıl önce
Öğretmenlerde geze geze bir hal oldu. O kadar fazla maaş alıyorlar ki; paraları nerede harcayayım diye düşünüyorlar.
Ensar ~ 6 yıl önce
Ensar vakfı öğretmenlerine bedava olacakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 6 yıl önce
Zaten ona buna indirim falan filan Yer hizmetlerine indirim yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL ~ 6 yıl önce
ÖĞRETMENLERİ DÜŞÜNMENİZ GÜZEL.BENCE DE BU İNDİRİMİ EĞİTİMCİLERE AYIRIM YAPMADAN UYGULAMAK DAHA ANLAMLI OLURDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocaaaaa ~ 6 yıl önce
Üniversite hocasının aldığı ile MEB teki öğretmen maaşı aynı mı ? Bi zahmet sen üni hocası en kötu 4.500 tl alan sözüm ona öğretim gör.indirmsz sen bilet al

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes ~ 6 yıl önce
MEB öğretmeni ile üniversite öğretmenini kıyaslamak !!! Harikasınız vesselam. Bravo....
Standart ~ 6 yıl önce
Maksat günü kurtarmak.. Binlerce ögretmeni ihraç et sonrada , indirim falan .. Boş reklam, sonunuz geldi.. Fırsat var iken götürmeye devam edin.. Sonra yanıldık diye ağlasanızda , yemezler.. Allah'a havale ederler.. Herzamanki gibi.. Koş Sevim, beleş et mangal var!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 6 yıl önce
İndirimi üniversite hocalarına da yapsalar keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Engellilere indirim yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fos ~ 6 yıl önce
Thy nin yüzdeli indirimleri hep kandirmacadir. Promosyonda gecmez , sadece esas ucret icindir vs.. zaten kis doneminde biletler su gibi ucuz. bunlar ise kazik bilet alirsan azicik indirim yaparim kampanyasi. esas ucret uzerinden oldugundan gercek indirim icin kazik bilet secilip..maksimum %10 indirim alinir. Klasik Thy..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000