01 Aralık 2010, Çarşamba 08:56:18

THY'DEN KAZAKLARA YENİ HİZMET

Türk Hava Yolları (THY), Kazakistan'ın Almatı ve Astana şehirlerine bugüne kadar kullanmakta olduğu 155 kişilik Boeing tek koridorlu uçaklarını seferden kaldıracak.
  • almaatadan yolcu gelecek yaninda 2 cuval terlik ivir zzivir pazardan satin alma esya goturecek bildigin pazarci ucagi. sen koysana bu ucagi ankarama,antalyama.. sanki almaatadan gunde 300 tane pazarci esnafi abla gelmese kocaa turkiyem batacak.. turist turist diye biraz da kendi vatandasiniza deger verin sanki bizim cuzdanimizdaki pul. sen koy bu ucagi dolduramiyorsak haklisin sayin yabanci meraklilari..
  • NEDENSE HEP ÜLKEM İNSANI İYİYE LAYİK DEĞİL! KAZAKLAR BİZE YAPMADIĞINI BIRAKMAZKEN,MUHAFAZAKAR BİR HÜKÜMET THY NASIL OLURDA KAZAKLARIN RAHATINI BUKADAR DÜŞÜNÜR OLUR VE ÜLKEM VATANDAŞININ KIYMETİNE PARA UĞRUNA SATAR OLUR? MADEM ÖYLE AYNI KALİTEYİ HÜKÜMET KAZAKLARDAN ÜLKEM VATANDAŞINADA İSTESİN!!! BENCE NORMAL UÇAK NEYSE O UYGULANSIN!!AYIP YA..
  • Zaman gazetesi yine atmis yahu,hayatimda A330,A340 veya 777'de canli tv oldugunu gormemistim :)) bide yeni a330 diyorlar ; a330-300 degil a330-200 kullanilacak seferlerde :)))
  • uçak modeli yerine bence Kazakistan daki yöneticileri değiştirsinler öncelikle ... Hizmet yolcuya önce yerde başlar ... Profesyonelce yerde başlayan hizmet modern bir uçakla da taçlanmış olur ve yolcu memnuniyetide şirketin kazancıda maksimum olur.THY Kazakistandaki yetkili ve memurlarının kulaklarını bence biraz çekmeli ...
  • Evet THY başlığı ile yorum yapan arkadaşa katılıyorum, THY ismini ve diğer kurumları arkasına alarak nereye kadar! önce kaliteli bilinçli ve işini iyi yapan profesyonel kadro daha sonra ilkeli ve adaletli rekabet ilk hedef olmalı. Ayrıca asrın uçağı!! A330 lar 2001 den beri hizmette.
  • THY Almaata teskilatina oncelikle duzgun bir mudur gondersınler, yoksa THY nin adiyla nereye kadar dayanacaklar.
  • air astana gibisi yok thy isterse uzay gemisi olsun thy nin air astana da ucus keyfi mükemmel ozellikle bagaj islemlerin web check-in mükemmel hersey illede air astana bence tercih edin air astanayi
  • Uçak büyük ihtimal gece uçuşu yapacak. Böylece uçak geceyi boş geçirmeyecek. İkinci faydası da uzun uçuşun ardından kalan zaman değerlendirilecek.
  • ne zaman bu gazeteyı okusam;thy emirates le falan karşılaştırıyorum... biraz nesnellik lütfen..gazetecılık böyle olmazz. penısılvanyaya ne zaman gıdıyoruz??
  • Zaman gazetesi salliyosun tamam da...Asrin ucagi nedir yani ? A330 muymus asrin ucagi ? B777 ler ne ozaman ? Bin yilin ucagi mi ....yandassiniz anladik ta yani..atmayin din kardesiyiz..
THY ihtiyacı karşılamak ve yolculara daha konforlu hizmet sunmak maksadıyla 2011 yaz tarifesinden başlayarak Almatı-İstanbul ve Astana-İstanbul seferlerine yeni Airbus 330 uçaklarını koyacak. 28 business ve 261 ekonomi koltuğu bulunan yeni Airbus 330 uçakları Almatı'dan haftada 5, Astana'dan haftada 2 seferle İstanbul'a uçacak.

YAZA TARİFESİ 24 NİSAN 2011'DE BAŞLIYOR
Asrın uçağı kabul edilen yeni Airbus 330'da busines klastaki koltukları 180derece açılabiliyor ve uçaktaki bütün koltuklarlar kişisel monitorun yanında canlı televizyon, SMS ve Iphone-Ipad kullanımı ve ayrıcalıkları bulunuyor.

Uçuş seferlerinin azlığı ve uçakların küçük olmasından dolayı Astana ve Almatı'dan yapılan seferlerde boş koltuk bulma konusunda zorluklar yaşanıyor.

(Zaman)


THY'DEN KAZAKLARA YENİ HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
almaatadan yolcu gelecek yaninda 2 cuval terlik ivir zzivir pazardan satin alma esya goturecek bildigin pazarci ucagi. sen koysana bu ucagi ankarama,antalyama.. sanki almaatadan gunde 300 tane pazarci esnafi abla gelmese kocaa turkiyem batacak.. turist turist diye biraz da kendi vatandasiniza deger verin sanki bizim cuzdanimizdaki pul. sen koy bu ucagi dolduramiyorsak haklisin sayin yabanci meraklilari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEDENSE HEP ÜLKEM İNSANI İYİYE LAYİK DEĞİL! KAZAKLAR BİZE YAPMADIĞINI BIRAKMAZKEN,MUHAFAZAKAR BİR HÜKÜMET THY NASIL OLURDA KAZAKLARIN RAHATINI BUKADAR DÜŞÜNÜR OLUR VE ÜLKEM VATANDAŞININ KIYMETİNE PARA UĞRUNA SATAR OLUR? MADEM ÖYLE AYNI KALİTEYİ HÜKÜMET KAZAKLARDAN ÜLKEM VATANDAŞINADA İSTESİN!!! BENCE NORMAL UÇAK NEYSE O UYGULANSIN!!AYIP YA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zaman gazetesi yine atmis yahu,hayatimda A330,A340 veya 777'de canli tv oldugunu gormemistim :)) bide yeni a330 diyorlar ; a330-300 degil a330-200 kullanilacak seferlerde :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak modeli yerine bence Kazakistan daki yöneticileri değiştirsinler öncelikle ... Hizmet yolcuya önce yerde başlar ... Profesyonelce yerde başlayan hizmet modern bir uçakla da taçlanmış olur ve yolcu memnuniyetide şirketin kazancıda maksimum olur.THY Kazakistandaki yetkili ve memurlarının kulaklarını bence biraz çekmeli ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet THY başlığı ile yorum yapan arkadaşa katılıyorum, THY ismini ve diğer kurumları arkasına alarak nereye kadar! önce kaliteli bilinçli ve işini iyi yapan profesyonel kadro daha sonra ilkeli ve adaletli rekabet ilk hedef olmalı. Ayrıca asrın uçağı!! A330 lar 2001 den beri hizmette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Almaata teskilatina oncelikle duzgun bir mudur gondersınler, yoksa THY nin adiyla nereye kadar dayanacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
air astana gibisi yok thy isterse uzay gemisi olsun thy nin air astana da ucus keyfi mükemmel ozellikle bagaj islemlerin web check-in mükemmel hersey illede air astana bence tercih edin air astanayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak büyük ihtimal gece uçuşu yapacak. Böylece uçak geceyi boş geçirmeyecek. İkinci faydası da uzun uçuşun ardından kalan zaman değerlendirilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne zaman bu gazeteyı okusam;thy emirates le falan karşılaştırıyorum... biraz nesnellik lütfen..gazetecılık böyle olmazz. penısılvanyaya ne zaman gıdıyoruz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zaman gazetesi salliyosun tamam da...Asrin ucagi nedir yani ? A330 muymus asrin ucagi ? B777 ler ne ozaman ? Bin yilin ucagi mi ....yandassiniz anladik ta yani..atmayin din kardesiyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000