08 Haziran 2018, Cuma 20:01:14

THY'den iki yeni atama

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile iki yeni atamayı duyurdu.
  • Sen THY. Karistirma. Turkiyenin gelecegine bak. THY. Her donemde Atilim yapar Dibe vurur otobus isletmeciliginden gelem hamdulalarin sayesinde thy. Dibe vurmuyor her kafa ucakciligi anlamaz, aslanim,
  • 24 haziran Yeni bir TURKIYE dogacak. Gercek musluman dogru ve demokratik turkiye dogacak arkadaslar zafer hahiki muslumanlarin olacak.
  • 24.6 yi bekleyin beyler.
  • Biraz daha direnin 24 hazirandan sonra bunların hiç biri kalmayacak. Ve THY çağdaş ve vizyon sahibi şirket olacak
  • Torpil Hava Yolları
  • Başkan Yardimcisi Mahmut Y. da listede.Baktığı bölgedeki şehirler hirsizlik,yolsuzluk ve kargaşa ile yönetilemez hale geldi.Görevden alınan müdür ve şefler mi dersiniz işten atılanlar mı dersiniz çokça yaşadı bu bölge sayesinde.Anlıyacağınız kuzey avrupa da işler çökmüş durumda hatta bazı müdürlüklere bulundukları ülkeler tarafından büyük cezalar kesildi ve otoritelerce kapatılma ile karşı karşıya kaldı ama bu arkadaş derin cemaat bağlantıları sayesinde bunca rezalete ve kepazeliğe rağmen ancak buraya kadar koltuğunu koruyabildi.Elveda Mahmut bey :)Sizi hiç ama hiç özleyemeceğiz;)
  • Kenarın müdürü, ortanın Müdürü, biraz yan tarafın müdürü, en kenarın müdürü, az ortanın müdürü... damacana müdürü , sehpa müdürü, ibrik müdürü, halı müdürü. Bu ne yahu? Kafa ne zaman değişecek bu ülkede?? İstasyonlar hariç mevcut müdürlüklerin yarısını iptal etsen ya da birleştirsen hiç bir şey aksamaz. İnanın buna. Maliyet te o biçim düşer
  • Gisaddaki müdür Başkan khb başındaki asıl engeldir Bağlantıları çıkarılsın.
  • Bu arkadaşlar thy'ye ne zaman, nasıl girmiş, ne kadar zamanda müdür olmuşlar acaba?
  • THY Teknik’te 3 başkan değişsin haber yapmayın...

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile iki yeni atamayı duyurdu.

THY İcra Komitesi'nin aldığı karar ile birlikte İnşaat ve Yapı İşleri Müdürü Bayram Temel, Yeni Havalimanı Projeler Müdürü, Emlak Şefi Yusuf Erbaş'ın ise İnşaat ve Yapı İşleri Müdürü olarak atandı. 

THY'den iki yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Rio ~ 6 yıl önce
Sen THY. Karistirma. Turkiyenin gelecegine bak. THY. Her donemde Atilim yapar Dibe vurur otobus isletmeciliginden gelem hamdulalarin sayesinde thy. Dibe vurmuyor her kafa ucakciligi anlamaz, aslanim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio dajenerio ~ 6 yıl önce
24 haziran Yeni bir TURKIYE dogacak. Gercek musluman dogru ve demokratik turkiye dogacak arkadaslar zafer hahiki muslumanlarin olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
24.6 yi bekleyin beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diren ~ 6 yıl önce
Biraz daha direnin 24 hazirandan sonra bunların hiç biri kalmayacak. Ve THY çağdaş ve vizyon sahibi şirket olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direk ~ 6 yıl önce
Çok küstah ve çokbilmiş gördüm kardeş seni. Seçim meselesi ayrı, THY gibi borsada işlem gören küresel bir şirketin vizyonu, misyonu, çağdaşlığı ayrı değerlendirilmeli gibi geliyor. THY'de çağdışı olan ne görüyorsun da bunu rahatça söyleyebiliyorsun. THY'de pek çok şey küresel oyuncularla aynı anda hayata geçebiliyor, proaktif bir yapı söz konusu... Vizyon konusu tartışmaya açık olabilir, ancak bu da gün geçtikçe değişiyor. Beynelminel eğitim almış yöneticiler vizyonun gelişimine katkı sağlıyor... Senin vizyonunun 24 Hazirana kadar olması ise bana çok gülünç geldi.
Direk'e ~ 6 yıl önce
Ya kafan güzel ya da hayal aleminde yaşıyorsun. Mevzu bahis şirket thy, lufthansa, klm vs değil. Vizyon, proaktif düşünce, beynelmilel eğitim almış yöneticiler falan bunları bir daha düşün istersen.
Direk ~ 6 yıl önce
Size birşey mi içirdiler. THY son 15 yılda dibe vurmuş sen farkında değilsin. İşte işin en acı tarafı da bu. Belki de 24 haziran sonrası için korkunun verdiği endişe veya ne yaptığını bilememezlik olabilir. Rahat olun.
Hoşgeldiniz ~ 6 yıl önce
Torpil Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 5 yıl önce
Keşke resmin daha büyüğünü görebileceğiniz bir society icerisinde yer alabilseniz ..
Canan ~ 6 yıl önce
Başkan Yardimcisi Mahmut Y. da listede.Baktığı bölgedeki şehirler hirsizlik,yolsuzluk ve kargaşa ile yönetilemez hale geldi.Görevden alınan müdür ve şefler mi dersiniz işten atılanlar mı dersiniz çokça yaşadı bu bölge sayesinde.Anlıyacağınız kuzey avrupa da işler çökmüş durumda hatta bazı müdürlüklere bulundukları ülkeler tarafından büyük cezalar kesildi ve otoritelerce kapatılma ile karşı karşıya kaldı ama bu arkadaş derin cemaat bağlantıları sayesinde bunca rezalete ve kepazeliğe rağmen ancak buraya kadar koltuğunu koruyabildi.Elveda Mahmut bey :)Sizi hiç ama hiç özleyemeceğiz;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavidan ~ 6 yıl önce
Mahmut Y. dediğin kişi herhalde 15-20 senedir aynı görevde çalışıyor. Bu kadar yolsuzluk, hırsızlık yapılıp yakayı ele vermediğine göre... THY'de nasıl bir hırsızlık olabilir? Bu "kargaşalı" müdürlerin kimseye hesap vermeden, izin almadan ofislerine bir bilgisayar bir sandalye almaya bile yetkileri yokken. Yolcudan mı çalacak, fazla bagaj ödemesini mi cebine atacak? Çok saçma geldi konuştukların. Ancak vergi usulüyle ilgili bir aksaklık olabilir o da global ölçekte %5-7 ihtimal (afrika vs.) Adamlar her yerde en iyi mahalli mali müşavirlik şirketiyle çalışıyor. Sen de bir kişiyi suçlu göstermek suretiyle ahkam kesiyorsun...
kokpit ~ 6 yıl önce
Ne zaman bir atama görsem topilli hep şu dizeler gelir aklıma: Verir zavallı memleket, verir ne varsa; malını Vücüdunu, hayatını, ümidini, hayalini; Bütün ferag-ı halini, olanca şevk-ı balini Hemen yutun, düşünmeyin haramını, helalini. Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin; Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin! Ne güzel söyledin Tevfik. Ne de iyi özetledin durumu.
atama ~ 6 yıl önce
O bu değil de bir atama dalgası bekleniyormuş. Okullar da tatil olduğuna göre bugün yarın açıklanır.
Shmyo ~ 6 yıl önce
Kenarın müdürü, ortanın Müdürü, biraz yan tarafın müdürü, en kenarın müdürü, az ortanın müdürü... damacana müdürü , sehpa müdürü, ibrik müdürü, halı müdürü. Bu ne yahu? Kafa ne zaman değişecek bu ülkede?? İstasyonlar hariç mevcut müdürlüklerin yarısını iptal etsen ya da birleştirsen hiç bir şey aksamaz. İnanın buna. Maliyet te o biçim düşer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gisad ~ 6 yıl önce
Gisaddaki müdür Başkan khb başındaki asıl engeldir Bağlantıları çıkarılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 6 yıl önce
Bu arkadaşlar thy'ye ne zaman, nasıl girmiş, ne kadar zamanda müdür olmuşlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdürüm ~ 6 yıl önce
THY Teknik’te 3 başkan değişsin haber yapmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Teknikte ~ 6 yıl önce
Hangi başkanlar değişmiş hiç haberimiz yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000