29 Kasım 2012, Perşembe 08:15:59

THY'DEN HAVALİMANI PERSONELİNE EĞİTİM

Ukrayna'da yeni hizmete giren Lviv Havalimanı'nın personeli, Türk Hava Yolları (THY) tarafından verilen eğitimin ardından ülkelerine döndü.
  • Bilip bilmeden konuşmak bizim halkımıza münhasır bir davranış. Bir müdürün handling firmasını bilmemesini mantığınızın nasıl aldığı gerçekten düşündürücü.. Asıl yazık nokta rumuzlu ve aynı zamanda nokya beyinli arkadaşın yorumuna..
  • Handling şirketlerinin varlığından haberdar olmadığını düşündüğünüz yönetici bu firmaların tanımını yapabiliyor ve bu konu hakkında çalışmalar yapıyor. Bu yazım hatası kimin olursa olsun bir kelimeye takılmamalı, yapılan işlere bakmalıyız.
  • koskoca müdürün handling firmasına henrik firması demesi çok mantıklı değil gibi. airporthaber hata ile yazmış olabilir
  • henrik firması ne demek ya? Gazetenin mi hatası yoksa müdürün handling şirketlerinin ne olduğundan haberi mi yok ? Yazık gerçektende çok yazık..

Ukraynalı personel, uçak karşılama, uçak temizliği, boarding hizmetleri, bagaj yükleme ve boşaltma gibi hizmetlerde THY’nin verdiği kursu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Lviv'e dönen personel, İstanbul'dan ve THY’den oldukça memnun kaldıklarını belirterek, böyle bir şans yakaladıkları için başta THY olmak üzere Lviv THY Müdürü Hasan Kılıç'a teşekkürlerini sundular.

Lviv THY Müdürü Hasan Kılıç ise, konuyla ilgili İHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Havaalanlarının meydan personeli diye adlandırdığımız uçan yolcu hizmetlerini, yani uçağın karşılanması, gönderilmesi, temizlenmesi, yolcu işlemleri, bagaj yükleme ve boşaltılması, boarding gibi meydan personelinin, yaptığı işlemlerde bir eğitimden geçmesi gerekiyor. Henrik firması diye adlandırdığımız ve bu hizmetleri personelin yerine getirdiğinden sorumlu olan firma, müşteri hizmetleri ile ilgili personelinin THY'de eğitim görmesi konusunda bize müracaatta bulundu. Biz de Türk Hava Yolları olarak eğitim ve ardından sertifika konusunda Avrupa'nın en büyük firmasıyız. Hizmete yeni sokulan Lviv Havaalanı'nın personelini eğitim almak üzere İstanbul'a gönderdik. Kendileri sertifikalarını alarak geldiler. Ve hem İstanbul'dan hem de THY’den ne kadar memnun olduklarını ve bu konuda teşekkürlerini ilettiler."

THY'DEN HAVALİMANI PERSONELİNE EĞİTİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bilip bilmeden konuşmak bizim halkımıza münhasır bir davranış. Bir müdürün handling firmasını bilmemesini mantığınızın nasıl aldığı gerçekten düşündürücü.. Asıl yazık nokta rumuzlu ve aynı zamanda nokya beyinli arkadaşın yorumuna..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 11 yıl önce
Handling şirketlerinin varlığından haberdar olmadığını düşündüğünüz yönetici bu firmaların tanımını yapabiliyor ve bu konu hakkında çalışmalar yapıyor. Bu yazım hatası kimin olursa olsun bir kelimeye takılmamalı, yapılan işlere bakmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
koskoca müdürün handling firmasına henrik firması demesi çok mantıklı değil gibi. airporthaber hata ile yazmış olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
henrik firması ne demek ya? Gazetenin mi hatası yoksa müdürün handling şirketlerinin ne olduğundan haberi mi yok ? Yazık gerçektende çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Karadeniz şivesi ile yazılmış olmasın??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000