15 Aralık 2010, Çarşamba 09:36:56

THY'DEN HAT AÇILIMI

Türk Hava Yolları, yeni yıla yeni hatlarla girmeye hazırlanıyor...
  • Yo hiçte şaka felan değil arkadaşımızın söylediği ben 12 yıl Ciddede kaldım Suudi Arabistanda yaşayan ve çalışan 100 binin üzerindeki Türk nüfusnun büyük bir bölümü Hataylıdır bence gayet mantıklı!
  • PARAMARIBO HATTI ISTIYORUZ.
  • dün haberlerde görmüştüm.THY erbil uçuşları için başvuru yapmış,onay bekleniyormuş
  • KARDEŞİM BİŞİ İSTERSENİZ MANTIKLI BİŞİ İSTEYİN BARİ HATAYDAN ARABİSTANA BİR TEK SENİMİ TAŞICAK KOCA ŞİRKET...HATAY ARABİSTAN 30 YOLCU BULAMAZSIN.NASIL BURAYA YORUM YAZIP HATAY-ARABİSTAN UÇUŞU İSTEYEBİLİRSİN YANİİ.BU KADARDA DÜŞÜNCESİZ VE BENCİL OLUNMAZKİ KARDEŞİM...
  • THY GEÇ BİLE KALDI BİNLERCE TÜRK VATANDAŞI SİNGAPUR ÜZERİNDEN BAGLANTILI TÜRKİYEYE GELİYOR.ZATEN TÜRK VATANDAŞLARI OLMASADA TRANSİT PAZAR ÇOK BÜYÜK O BÖLGECE.THY ÇOK GEÇ KALDI ORAYA UÇMAK İÇİN.HELEDE BİRDE DİREKT UÇABİLSE ŞAHANE OLACAK BİZ YOLCULAR AÇISINDAN...
  • Hatay-Cidde ve Hatay-Riyad istiyoruz..Duyun sesimizi lütfen
  • erbil ne zaman açılacak
  • Para kaybedecek bir hat. Londra, AHL, SYdney full ceker diyen vatandas. AHL , sydnye arasinda Jakartayi unutmus. Kim gider londradan sydney iki stop ile. THY yari fiyatina ucsa bile dolduramaz, hergun her koltugu satsa bile bu hat zarar eder. Bilenler bilir. Sadece hava atmak icin acilan bir hat, kesinlikle para yapamaz, Iki tane uzun hat ucagini da o hatta baglar. Kazara Sydney de bir teknik ariza olunca ne yapicak THY?? Yeni zellanda mi, guldurmeyin? Yeni Zellanda dan once uculacak 100 kadar daha onemli havaalani var.
  • Toronto hattina Boston baglantisi istiyoruz. En buyuk THY!
  • Bu kadar övgünün üstüne "maşallah" demek lazım. Nazar değmez inşallah. Yolu açık, geleceği daha da parlak olur umarım.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Avustralya'nın Sidney kentine 2011 yılı son çeyreğinde uçuşları başlatacaklarını söyledi. Şirket 2011'de dış hatlarına 10 yeni uçuş merkezi ekleyecek.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Avustralya'nın Sidney kentine 2011 yılı son çeyreğinde uçuşları başlatacaklarını, uçakların Endonezya'nın başkenti Cakarta bağlantılı olarak sefer yapacağını bildirdi. THY'nin halen Singapur bağlantılı olan Cakarta seferlerinin önce direkt hale getirileceğini belirten Kotil, uçakların Cakarta'dan Avustralya'nın en büyük kenti Sidney'e devam edeceğini kaydetti.

Neden uçuşların Cakarta bağlantılı olduğu sorusunu yanıtlarken Kotil, güzergah olarak Cakarta bağlantısının mesafeyi uzatmayan bir konumda olduğunu, ayrıca Cakarta'dan Sidney'e başka havayolu şirketlerinin fazla uçuşu olmamasını dikkate aldıklarını söyledi.

 

THY'DEN HAT AÇILIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yo hiçte şaka felan değil arkadaşımızın söylediği ben 12 yıl Ciddede kaldım Suudi Arabistanda yaşayan ve çalışan 100 binin üzerindeki Türk nüfusnun büyük bir bölümü Hataylıdır bence gayet mantıklı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PARAMARIBO HATTI ISTIYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dün haberlerde görmüştüm.THY erbil uçuşları için başvuru yapmış,onay bekleniyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KARDEŞİM BİŞİ İSTERSENİZ MANTIKLI BİŞİ İSTEYİN BARİ HATAYDAN ARABİSTANA BİR TEK SENİMİ TAŞICAK KOCA ŞİRKET...HATAY ARABİSTAN 30 YOLCU BULAMAZSIN.NASIL BURAYA YORUM YAZIP HATAY-ARABİSTAN UÇUŞU İSTEYEBİLİRSİN YANİİ.BU KADARDA DÜŞÜNCESİZ VE BENCİL OLUNMAZKİ KARDEŞİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY GEÇ BİLE KALDI BİNLERCE TÜRK VATANDAŞI SİNGAPUR ÜZERİNDEN BAGLANTILI TÜRKİYEYE GELİYOR.ZATEN TÜRK VATANDAŞLARI OLMASADA TRANSİT PAZAR ÇOK BÜYÜK O BÖLGECE.THY ÇOK GEÇ KALDI ORAYA UÇMAK İÇİN.HELEDE BİRDE DİREKT UÇABİLSE ŞAHANE OLACAK BİZ YOLCULAR AÇISINDAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hatay-Cidde ve Hatay-Riyad istiyoruz..Duyun sesimizi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
erbil ne zaman açılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Para kaybedecek bir hat. Londra, AHL, SYdney full ceker diyen vatandas. AHL , sydnye arasinda Jakartayi unutmus. Kim gider londradan sydney iki stop ile. THY yari fiyatina ucsa bile dolduramaz, hergun her koltugu satsa bile bu hat zarar eder. Bilenler bilir. Sadece hava atmak icin acilan bir hat, kesinlikle para yapamaz, Iki tane uzun hat ucagini da o hatta baglar. Kazara Sydney de bir teknik ariza olunca ne yapicak THY?? Yeni zellanda mi, guldurmeyin? Yeni Zellanda dan once uculacak 100 kadar daha onemli havaalani var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toronto hattina Boston baglantisi istiyoruz. En buyuk THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar övgünün üstüne "maşallah" demek lazım. Nazar değmez inşallah. Yolu açık, geleceği daha da parlak olur umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000