05 Eylül 2012, Çarşamba 13:10:29

THY'DEN FLAŞ KARAR…

Türk Hava Yolları sorunlu geçen 23. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından flaş bir karara imza attı. İşte AirportHaber’e gelen bilgiler.
  • sabah yürek yemiş buraya gelmiş ....
  • Ne oldu bu işin sonu ya haber yapmadınız?
  • THY yönetimi ne içiyorsunuz da bize vermiyorsunuz!
  • Cogunluk sorunsuz sozlesme donemleri istiyor. Bu seferki gibi isten atilmalar filan olmasin. Tatsizlik yasanmasin. Sendika da ustune duseni yapsin. Buradaki gibi yorumlar bir kac kisinin yorumlari. Onlar da sirketten mi degil mi belli degil. Ayrica isten atilanlarin ayibi sendikanin ustunde duruyor. Yaklasimini degistirmesi icin bu bir firsat.
  • ne demişler geldi seçim zamanı dağdan kestim kereste. sayın yönetim kurulundaki bazı kişiler bu kafa yapısıyla seçimin ertesi günü kapı dışarı kovulur. hiç kimse bulunduğu konumda baki değildir. ne de olsa thy da yönetimden daha değerli olan vekillerin e bürokrasinin aziz ve sadık çoluk çocuk ve torunları çalışmaktadır.
  • Art niyet bunlaaar,bunlar adama yağmurlu havada bir damla su vermezler!
  • Abbboooov! Neler yapıyor milli hava yolumuz öyle,çalışanını ne çok düşünüyormuş!
  • Kesin bir art niyet var,yoksa bunlar her süreci uzatmak için ellerinden geleni yaptılar! Bu konuda iyi niyetli olduklarını beklemek saflık olur.
  • yorgun kabinci rumuzuyla yazan arkadaşımız gerçekleri tüm açıklığıyla oldukça güzel ve net olarak dile getirip tespitini yapmaış ki bence çok da haklı ama senin ya gerçeklerden hiç haberin yok hayal dünyasında yaşıyorsun ya da THY de çalışmıyorsun ki arkadaşı küçümseyici ve onunla alay eder bir tavır takınmışssın. Senin bahsettiğin THY çok eskilerde kaldı arkadaşım. Muhtemelen sen de bir yandaşsın ki böyle konuşuyorsun :)) Doğruyu görmemek için kör olmak lazım .....
  • thy yönetimi adeta hınç alırcasına sürekli işçilerle uğraşıyor.amaç ne, gerçekten çok merak ediyorum.allah çalışanlara yardım etsin ve hepsine tavsiyem çok uyanık olsunlar.mevcut sendikanın da hiç bir şeyine inanmasınlar.umarım işçinin yanında olan,makul davranan,akılcı politikalar üreten bir sendika yönetiminin acilen gelip,bu thy yönetiminden mümkün olduğunca koruması.yoksa çatır çatır,azar azar işçinin hakları yok oluyor,işinden ediliyorlar..

 

Türk Hava Yolları 24. dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin erkenden başlaması için Çalışma Bakanlığı’na müracaat etti. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre yasada yer alan “TİS görüşmeleri 3 ay önceden başlayabilir” maddesine dayanarak Hava İş Sendikası’nı masaya davet etti.

Hava İş Sendikası’nın bu çağrıya nasıl cevap vereceği merak edilirken, 23. dönem TİS görüşmeleri başlangıcında da THY zam oranı önerisi ile Hava İş Sendikası’nı  şaşırtmıştı.  Ancak yapılan görüşmeler anlaşmazlıkla sonuçlanmış ve Yüksek Hakem Kurulu’na gidilmişti.

THY'DEN FLAŞ KARAR…

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

thy ~ 12 yıl önce
sabah yürek yemiş buraya gelmiş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ne oldu bu işin sonu ya haber yapmadınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY yönetimi ne içiyorsunuz da bize vermiyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 12 yıl önce
Cogunluk sorunsuz sozlesme donemleri istiyor. Bu seferki gibi isten atilmalar filan olmasin. Tatsizlik yasanmasin. Sendika da ustune duseni yapsin. Buradaki gibi yorumlar bir kac kisinin yorumlari. Onlar da sirketten mi degil mi belli degil. Ayrica isten atilanlarin ayibi sendikanin ustunde duruyor. Yaklasimini degistirmesi icin bu bir firsat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seyirci ~ 12 yıl önce
ne demişler geldi seçim zamanı dağdan kestim kereste. sayın yönetim kurulundaki bazı kişiler bu kafa yapısıyla seçimin ertesi günü kapı dışarı kovulur. hiç kimse bulunduğu konumda baki değildir. ne de olsa thy da yönetimden daha değerli olan vekillerin e bürokrasinin aziz ve sadık çoluk çocuk ve torunları çalışmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Art niyet bunlaaar,bunlar adama yağmurlu havada bir damla su vermezler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Abbboooov! Neler yapıyor milli hava yolumuz öyle,çalışanını ne çok düşünüyormuş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kesin bir art niyet var,yoksa bunlar her süreci uzatmak için ellerinden geleni yaptılar! Bu konuda iyi niyetli olduklarını beklemek saflık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap!!! 05 Eylül 2012, Çarşamba 18:31:48'ın yanıtıdır ~ 12 yıl önce
yorgun kabinci rumuzuyla yazan arkadaşımız gerçekleri tüm açıklığıyla oldukça güzel ve net olarak dile getirip tespitini yapmaış ki bence çok da haklı ama senin ya gerçeklerden hiç haberin yok hayal dünyasında yaşıyorsun ya da THY de çalışmıyorsun ki arkadaşı küçümseyici ve onunla alay eder bir tavır takınmışssın. Senin bahsettiğin THY çok eskilerde kaldı arkadaşım. Muhtemelen sen de bir yandaşsın ki böyle konuşuyorsun :)) Doğruyu görmemek için kör olmak lazım .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine ali cengiz oyunu ~ 12 yıl önce
thy yönetimi adeta hınç alırcasına sürekli işçilerle uğraşıyor.amaç ne, gerçekten çok merak ediyorum.allah çalışanlara yardım etsin ve hepsine tavsiyem çok uyanık olsunlar.mevcut sendikanın da hiç bir şeyine inanmasınlar.umarım işçinin yanında olan,makul davranan,akılcı politikalar üreten bir sendika yönetiminin acilen gelip,bu thy yönetiminden mümkün olduğunca koruması.yoksa çatır çatır,azar azar işçinin hakları yok oluyor,işinden ediliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000