05 Aralık 2013, Perşembe 16:49:40

THY'DEN 'FIRTINA' İPTALİ

Türk Hava Yolları’nda fırtına nedeniyle bazı seferler iptal edildi.
  • keşke herkes çalıştığı kurumun değerini bilse de çamur atmasa.THY de çalışmak isteyen binlerce insan var aksaklık her şirkette olabilir.
  • evet butun medyada meteorolojının havacılık tazmınatından bahsedılmiş 13 aralıkta meteorolojı meydan personeli butun havacılık raporlarını yayınlamama kararı almış dhmi alıpta meteorolojı neden almasın haklılar pilotlar için en onemli olay meteorolojık rapor bunu kımse ınkar edemez
  • 13 arakıkta meteoroloji uçaklar için hazırlanan meteorolojık bılgıleri yayınlamama eylem kararı almış havacılık tazminatları ödenmiyormuş..
  • 20 knot rüzgarla kimse sefer falan iptal etmez.Çok daha sert bir meteorolojik koşul vardır..
  • Yahu adamlar fosss fosss yazıp sizle eğleniyor siZde buna takılıyorsunuz.takilmayin şunlara yahu evet fosss diyin gülüp geçin
  • Ya ben sizi anlamıyorum bu nedir ne fosss u arkadaş iptallerden dolayı birsuru sıkıntı yasanmis siz burda sacma sacma yorumlar yaziyosunuz.baska hava yolu gidiyo thy niye gitmiyo diye saçma bir soruyu soran yolculardan farkınız yok.
  • grev etkisini göstermeye başladı :P )))))
  • meteorolojinin önemi çook büyük
  • Sanırım burda biraz bilgi eksikliyi var 20 Knot çok normal bir rüzgar şiddeti uçakların çoğu max 40 knot tan rüzgar ile iniş yapabilir.
  • Dlrdan kalmadım şirketten atılmadım ama fossss fossss

Türk Hava Yolları’nda fırtına nedeniyle bazı seferler iptal edildi.

Dün AirportHaber’in duyurduğu ve  THY’nin fırtına nedeniyle bazı uçuşlarıyla ilgili önlem aldığı haberinin ardından bugün de iptal haberleri geldi.

5-7 Aralık tarihleri arasında özellikle Kuzey Avrupa’da etkili olacak fırtınaya karşı THY, bazı seferlerini iptal etti.  THY, Avrupa’nın birçok meydanında rüzgarın hızının 20 knot civarında olacağı bilgilendirmesi üzerine bugün yapacağı 1785  sefer sayılı İstanbul çıkışlı Kopenhag, 1663 sefer sayılı Hamburg ve 1555 sefer sayılı Hannover seferlerini iptal etme kararı aldı.

Bu arada THY’nin bugün yapılması gereken 15:25’teki Tunus, 05:15’teki Tebriz, 08:25’deki Saray Bosna, 10:50’deki Milano ve 10:00’daki Şanlıurfa seferleri çeşitli sebeplerden dolayı iptal edildi.

Ayrıca Şangay Havaalanı'nda sis nedeniyle bütün uçuşların süresiz iptal edildiği belirtilirken otellerde yer sıkıntısı yaşandığı, yolcu ve ekipler için ciddi anlamda otel sorunu ortaya çıktığı belirtildi.

Airporthaber.com

 

THY'DEN 'FIRTINA' İPTALİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

keşke ~ 10 yıl önce
keşke herkes çalıştığı kurumun değerini bilse de çamur atmasa.THY de çalışmak isteyen binlerce insan var aksaklık her şirkette olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airplane ~ 10 yıl önce
evet butun medyada meteorolojının havacılık tazmınatından bahsedılmiş 13 aralıkta meteorolojı meydan personeli butun havacılık raporlarını yayınlamama kararı almış dhmi alıpta meteorolojı neden almasın haklılar pilotlar için en onemli olay meteorolojık rapor bunu kımse ınkar edemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
13 arakıkta meteoroloji uçaklar için hazırlanan meteorolojık bılgıleri yayınlamama eylem kararı almış havacılık tazminatları ödenmiyormuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
20 knot rüzgarla kimse sefer falan iptal etmez.Çok daha sert bir meteorolojik koşul vardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu adamlar fosss fosss yazıp sizle eğleniyor siZde buna takılıyorsunuz.takilmayin şunlara yahu evet fosss diyin gülüp geçin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onemli degil ~ 10 yıl önce
Ya ben sizi anlamıyorum bu nedir ne fosss u arkadaş iptallerden dolayı birsuru sıkıntı yasanmis siz burda sacma sacma yorumlar yaziyosunuz.baska hava yolu gidiyo thy niye gitmiyo diye saçma bir soruyu soran yolculardan farkınız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 10 yıl önce
grev etkisini göstermeye başladı :P )))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
optimum ~ 10 yıl önce
meteorolojinin önemi çook büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sanırım burda biraz bilgi eksikliyi var 20 Knot çok normal bir rüzgar şiddeti uçakların çoğu max 40 knot tan rüzgar ile iniş yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dlrdan kalmadım şirketten atılmadım ama fossss fossss

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000