24 Aralık 2013, Salı 09:37:01

THY'DEN BÜYÜK FIRSAT

Türk Hava Yolları, yolcularının 1 Nisan 2014-31 Ekim 2014 tarih aralığında gerçekleştirecekleri seyahatlerinde biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurtiçi uçuşlarında 44 TL’ye (internet üzerinden herşey dahil tek yön satış ücretidir) uçuş imkanı sağlıyor.
  • bizim ülke vatandasına cok bile biletleme süresi thy satarken değişiklik olmaz der vatandaş alır sonra 44 tl ye aldığı biletin kesinti olmadan iaedesini ister bağırır küfreder 4 gun değil 14 gun de limit koysa thy satın almak icin vatnadaş hergün arar her gün yok dersin gene sorar. zaten su anda yuzde 70 gibi bir kısmı satıldı o biletlerin :)
  • İyi de yorumunu yazan ben sorumun cevabını buldum. Meğerse THY tüm uçuşlarda demesine rağmen bir sürü tarih aralığında bu indirim uygulanmaz diye şart koymuş. Tüm kelimesinin ruhuna ve anlamına tamamen aykırı bu şartı anlamıyorum. Bu arada aklıma başka bir soru daha geliveriyor : Madem bu indirim bazı tarih aralıklarında uygulanmıyor dolayısıyla promosyon açıklamasında ''UYGULANMIYOR'' yazıyor o zaman indirim uygulanmayan tarih aralıklarındaki bazı uçuşlarda ne diye ''DOLU'' açıklaması yer alıyor ? Yani o tarih aralıklarında promosyonel bilet var mı yok mu ? THY pazarlama departmanı... Var mı yok mu ?
  • İyi de bahsekonu tarihlerde İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşların neredeyse hiçbirinde bu indirim yok. Hemen hemen hepsinde ''UYGULANMIYOR'' yazıyor. Hadi ''DOLU'' yazanları anlıyorum da niye uygulanmıyor yazıyor anlamıyorum. Bu indirim tüm uçuşlarda değil mi ?
  • Iyi güzel bir kampanya da biletleme için gün aralığı hayli az değil mi ...

Türk Hava Yolları, yolcularının 1 Nisan 2014-31 Ekim 2014 tarih aralığında gerçekleştirecekleri seyahatlerinde biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurtiçi uçuşlarında 44 TL’ye (internet üzerinden herşey dahil tek yön satış ücretidir) uçuş imkanı sağlıyor.

THY'den yapılan açıklamada:

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcuların biletleme işlemlerini 24 Aralık 2013-29 Aralık 2013 tarih aralığında gerçekleştirmeleri gerekiyor. Türk Hava Yolları’nın yalnızca iç hat direkt uçuşlarında geçerli olan kampanyaya, Ercan, Hopa hatları ile Anadolu Jet ya da ortak uçuş anlaşması bulunan diğer havayolu şirketlerinin uçuşları dahil değildir.

THY'DEN BÜYÜK FIRSAT

Yorumlar

yankee zulu ~ 10 yıl önce
bizim ülke vatandasına cok bile biletleme süresi thy satarken değişiklik olmaz der vatandaş alır sonra 44 tl ye aldığı biletin kesinti olmadan iaedesini ister bağırır küfreder 4 gun değil 14 gun de limit koysa thy satın almak icin vatnadaş hergün arar her gün yok dersin gene sorar. zaten su anda yuzde 70 gibi bir kısmı satıldı o biletlerin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de... Ekleme ~ 10 yıl önce
İyi de yorumunu yazan ben sorumun cevabını buldum. Meğerse THY tüm uçuşlarda demesine rağmen bir sürü tarih aralığında bu indirim uygulanmaz diye şart koymuş. Tüm kelimesinin ruhuna ve anlamına tamamen aykırı bu şartı anlamıyorum. Bu arada aklıma başka bir soru daha geliveriyor : Madem bu indirim bazı tarih aralıklarında uygulanmıyor dolayısıyla promosyon açıklamasında ''UYGULANMIYOR'' yazıyor o zaman indirim uygulanmayan tarih aralıklarındaki bazı uçuşlarda ne diye ''DOLU'' açıklaması yer alıyor ? Yani o tarih aralıklarında promosyonel bilet var mı yok mu ? THY pazarlama departmanı... Var mı yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de... ~ 10 yıl önce
İyi de bahsekonu tarihlerde İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşların neredeyse hiçbirinde bu indirim yok. Hemen hemen hepsinde ''UYGULANMIYOR'' yazıyor. Hadi ''DOLU'' yazanları anlıyorum da niye uygulanmıyor yazıyor anlamıyorum. Bu indirim tüm uçuşlarda değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 10 yıl önce
Iyi güzel bir kampanya da biletleme için gün aralığı hayli az değil mi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000