15 Temmuz 2016, Cuma 09:50:13

THY'den bir frekans artışı daha

Türk Hava Yollarının, Washington-İstanbul seferlerini artırarak frekans sayısını haftalık 10'a yükselttiği bildirildi.
  • Yemeklerinden herhalde, esmer Olunca terleme çok olunca tüm o baharatlar çıkıyor, bizdede pastırma yedikten sonra spor yaparken terlerken pastırma kokusu çıkıyor.. Deodorant tabiki etkili ama ne Türkiye'de nede Türkiye'nin doğusundaki ülkelerde pek kullanılmıyor.. Bizim toplu taşıma araçlarında yazın bir deneme yapın.. THY de uzun uçuslarda limon kolonyası vardı banyoda, yüzüme sıkıyorum tüm atlantik ötesi ucusta idare ediyor :)
  • Transit yolcular elber önemli ancak özellikle Hintli yolcuları uçağın en arka bölümünde toplayıp vakumlu kapı sistemi yaparlarsa çok iyi olur. 10 saat koku çekmeyi kimse istemez, ve böyle bir kabin tasarımı diğer milletlerden yolcular tarafından takdir edilir

Türkiye'nin uluslararası markalarından Türk Hava Yollarının (THY), Washington-İstanbul seferlerini artırarak frekans sayısını haftalık 10'a yükselttiği bildirildi.

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bugüne kadar ABD'nin başkenti Washington DC'den İstanbul'a haftalık 7 olan frekans sayısı, yeni 3 uçuşun daha eklenmesiyle 10'a yükseltildi.

Washington DC-İstanbul yönlü yeni uçuşların pazar, salı ve perşembe günleri öğlen 12:40'ta yapılacağı belirtildi. Diğer uçuşlar ise haftanın her günü 23:05'te gerçekleştiriliyor.

Yeni uçuşların haftalık yolcu kapasitesine yüzde 43 katkı sağlayacağı ifade edilen açıklamada, son birkaç yıldır başkent Washington DC'den Türkiye'ye uçuş talebinin önemli ölçüde arttığı kaydedildi.

THY'den bir frekans artışı daha

Yorumlar

Ztk ~ 8 yıl önce
Yemeklerinden herhalde, esmer Olunca terleme çok olunca tüm o baharatlar çıkıyor, bizdede pastırma yedikten sonra spor yaparken terlerken pastırma kokusu çıkıyor.. Deodorant tabiki etkili ama ne Türkiye'de nede Türkiye'nin doğusundaki ülkelerde pek kullanılmıyor.. Bizim toplu taşıma araçlarında yazın bir deneme yapın.. THY de uzun uçuslarda limon kolonyası vardı banyoda, yüzüme sıkıyorum tüm atlantik ötesi ucusta idare ediyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
Transit yolcular elber önemli ancak özellikle Hintli yolcuları uçağın en arka bölümünde toplayıp vakumlu kapı sistemi yaparlarsa çok iyi olur. 10 saat koku çekmeyi kimse istemez, ve böyle bir kabin tasarımı diğer milletlerden yolcular tarafından takdir edilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 8 yıl önce
hintliler peki, onlarda takdir eder mi petc muamelesi gormeyi
Deodorant ~ 8 yıl önce
Yorumunuza teorik olarak katiliyorum ancak pratikte gerceklesemeyecegini hepimizi biliyoruz. Burada Hintliler icin yazilan bu yorumu, hic Hintlilerle ayni ortamda bulunmamis (1-2 kisiden ya da rastlanti eseri ucusta yanina Hintli oturan birinden bahsetmiyorum, Hindistan'a ya da Guney Dogu Asya'da Hintlilerin bir arada olduklari alanlara ya da tapinaklara gitmis kisilerden bahsediyorum) kisiler kesinlikle anlayacaklardir. Koriden midir, beslenme aliskanliklarindan midir bilemem ancak en ucuzundan bir tup deodorant bile almadiklarina eminim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000