27 Haziran 2008, Cuma 11:34:53

THY'DEN BİR ANLAŞMA DAHA

Yolcularına alternatifli uçuş imkanları sunmayı amaçlayan Türk Hava Yolları, Star Alliance üyeleri arasında bulunan Japon All Nippon Havayolları ortak uçuş (code share) anlaşması imzaladı.

Star Alliance üyesi iki havayolu All Nippon Airlines (ANA)  ve Türk Hava Yolları ortak uçuş ve karşılıklı mil anlaşması imzaladı.  1 Temmuz 2008 itibariyle geçerli olacak anlaşmaya göre Türk Hava Yollarının haftada 4 sefer düzenlediği  İstanbul - Tokyo Narita ve haftada 2 sefer düzenlediği İstanbul- Osaka Kansai karşılıklı seferlerinde ANA kendi ikili kodu olan NH kodunu kullanacak.   

 

ANA Uluslararası İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı, Keisuke Okada  yaptığı açıklamada  “Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan İstanbul’un  uçuş ağımıza katılması ile ANA içhat bağlantılı dış hat seyahat eden yolcularımızın uçuşları kolaylaşacak  NH uçuş kodumuz ile seyahatlerine devam edebilecekler’”dedi.

 

THY Ticari Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya,  THY yolcularına Japonya ve Türkiye arasında daha kaliteli servis ve  daha geniş bir hizmet ağı sunmanın  yanı sıra her iki havayolundan da mil toplanmasını sağladıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

 

THY'DEN BİR ANLAŞMA DAHA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000