03 Aralık 2010, Cuma 09:43:35

THY'DEN 20'İNCİ YIL ŞEREFİNE ÖZEL İMKANLAR

Türk Hava Yolları özel yolcu programı Miles&Smiles, 20’inci yılını üyelerine özel ayrıcalıklarla kutluyor...
  • saçmalık... ya thy saymayı bilmiyor ya da biz yıllardır bu sektörde değiliz. miles&miles ın 22. yılı oluyor bu sene program ilk 1989 da açılmıştı... ilk çalışanlardan biri olarak thy nin bu hatasını kınıyorum!!!!
  • 15 ARALIK'DA BITECEK KAMPANYA 3 ARALIK'DA MI DUYURULUR PEKI SEVGILIA.HABER??

2 Milyonu aşkın üyesi, 50’den fazla program ortağı ile 20’inci yılını kutlayan ayrıcalıklar dünyası Miles&Smiles, yolcularına 15 Kasım - 15 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşen seyahatlerde daha  az mille uçma, ödül ve refakatçi biletler ile upgrade'lerde %25 mil indiriminden faydalanma imkanı sunuyor. Miles&Smiles üyeleri Avrupa’da Belgrad, Podgorica, Sofya, Tiran, Batum, Budapeşte, Varşova, Prag, Riga, Lvov, Amsterdam, Viyana, Zurih, Basel, Stuttgart, Berlin, Frankfurt, Köln, Hamburg, Hannover, Münih, Nurnberg, Cenevre, Ljubljana, Londra, Stockholm, Manchester, Dublin, Kopenhag, Rostov, Roma, Madrid, Lyon, Venedik, Bologna, Lizbon, Birmingham, Göteborg, Soçi, Orta/Kuzey Afrika’da Accra, Lagos, Khartum, Dakar, Entebbe, Darüsselam, İskenderiye, Yakın Doğu’da   Şam,  Tel Aviv, Ortadoğu’da Muscat, Orta Asya’da Bişkek, Karaçi ve Uzakdoğu’da  Tokyo şehirlerinde mil indiriminden faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, "Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, TK 8000‘li ortak uçuşlarda ve Star Alliance üye havayolları uçuşları için düzenlenecek ödül biletlerde geçerli değildir.

Miles&Smiles üyeleri ayrıca AnadoluJet ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapacakları konaklamalardan, araba kiralama şirketlerinden ve Shop&Miles kredi kartı ile yapacakları harcamalardan mil kazanıp, hesaplarında biriken millerini Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarında ödül bilet ve Türk Hava Yolları uçuşlarında refakatçi bileti ve upgrade olarak değerlendirebilirler.

Türk Hava Yolları yolcuları, biletlerini www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ayırtabilir. Miles&Smiles programı ve kampanyalar  ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.milesandsmiles.com sayfasından ulaşılabilir" denildi.

THY'DEN 20'İNCİ YIL ŞEREFİNE ÖZEL İMKANLAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
saçmalık... ya thy saymayı bilmiyor ya da biz yıllardır bu sektörde değiliz. miles&miles ın 22. yılı oluyor bu sene program ilk 1989 da açılmıştı... ilk çalışanlardan biri olarak thy nin bu hatasını kınıyorum!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
15 ARALIK'DA BITECEK KAMPANYA 3 ARALIK'DA MI DUYURULUR PEKI SEVGILIA.HABER??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000