07 Aralık 2008, Pazar 08:44:41

'THY'de VIP aşçısı uçacak'

Sabah Gazetesi'nden Sinan Özedincik, 'THY'de VIP aşçısı uçacak' başlıklı yazısında Atiila Doğudan'ın görüşlerine yer vermiş...
  • dua edinde pilot olarak ucmasin. ahcı olarak ucsun. ben razıyım.
  • ahcı yı koydunuz bide fırın yaptırın geleneksel kebab ve ekmek fırını.lahmacun kebab,su böreği falan taze taze cip lere ve vip lere verin.aziz nesin agzı bal olsun memleketimin akıllı %80 leri bunlar.ampul ya illa böyle fikirler sunacaklar.ama bi elektrik alabilseapullu teflon tava
  • Yorumunuz... nasılsa para bolm uçakta yapın yemekleri daha iyi
  • Koy THY yolları Aşçıda koy, garson da olsun. Koyan hava yollarından geri kalma. Nasıl olsa parasını binenden alacaksın. Sandöviçten yakınanlar da, bedava aldıklarına dua etsinler.
  • Bakalım içkiyi ne zaman keseceksiniz ? Sandviç bile beceremeyenler VIP aşçı tutacak. Kel başa şimşir tarak
  • Atamın kurduğu meclisteki hainlere bir özel hizmet daha.Yakınlar da birde yalaka koyarsınız VIP salonlarına yalaklık yapar dururlar.

Doğudan, iki yıl önce ihalesini kazandıkları THY ikram hizmetinde müşteri memnuniyetini yüzde 49'dan 93'e çıkardıklarını söylüyor. "Türk misafirperverliği ile Türk yemeklerini dünyaya tanıtıyoruz" diyen işadamı, "Lufthansa ile çalıştığımızdan beri, yüzde 22 First Class müşterisi arttı" diyecek kadar da iddialı. Yabancı bazı havayolu şirketlerinin 3-5 milyon dolar kar için ikramlardan zeytini, çikolatayı kesmeye çalışmalarını eleştiren Doğudan, "Kısa vadede küçük karlar, uzun vadede, müşteri kaybı" diyor. Oysa THY'nın kalitesiyle ve Star Alliance'a üye olmasıyla Avrupa'nın korkulan hava yolu şirketi olduğunu sözlerine ilave ediyor. THY'nin Boeing 777 alımı için çalışmalara başladığını belirten Doğudan, eğer bu uçaklar alınırsa Austria Havayolları'nın business class'a koyduğu uçan aşçıları işaret edip, "Biz de koymak için hazırlıklara başladık. Belki de First Class olursa, oraya koyarız, o zaman kesin gerekli. Ambians anında değişiyor" dedi.

Sabah

'THY'de VIP aşçısı uçacak'

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

wolf ~ 15 yıl önce
dua edinde pilot olarak ucmasin. ahcı olarak ucsun. ben razıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hv.ord.prof.doc.dr ~ 15 yıl önce
ahcı yı koydunuz bide fırın yaptırın geleneksel kebab ve ekmek fırını.lahmacun kebab,su böreği falan taze taze cip lere ve vip lere verin.aziz nesin agzı bal olsun memleketimin akıllı %80 leri bunlar.ampul ya illa böyle fikirler sunacaklar.ama bi elektrik alabilseapullu teflon tava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... nasılsa para bolm uçakta yapın yemekleri daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 15 yıl önce
Koy THY yolları Aşçıda koy, garson da olsun. Koyan hava yollarından geri kalma. Nasıl olsa parasını binenden alacaksın. Sandöviçten yakınanlar da, bedava aldıklarına dua etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Catering ~ 15 yıl önce
Bakalım içkiyi ne zaman keseceksiniz ? Sandviç bile beceremeyenler VIP aşçı tutacak. Kel başa şimşir tarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 15 yıl önce
Atamın kurduğu meclisteki hainlere bir özel hizmet daha.Yakınlar da birde yalaka koyarsınız VIP salonlarına yalaklık yapar dururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000