04 Kasım 2013, Pazartesi 18:21:07

THY'DE 'REFORM' GÜNÜ

Hava İş Sendikası'nın genel kurulu için yapılan delege seçimlerinde sona yaklaşılırken bugün yapılan seçimlerin sona erdiği öğrenildi.
  • Artık sadece delegelerin aklını çelme yarışına dönen bu yorumları sizden başka kimse okumuyor. Kim Kaç oy kaparım dışında hiç bir şey düşünmüyor. Sayenizde, tabi amacınız bu değilse, oy kullanmak için bile gelir miyim gn kurula bilmiyorum. Onur, erdem, samimiyet Sözlükte birer sözcük olma dışında bir anlam taşıyorsa sizin için, susun artık. Egolar savaşında benim de bir aklım var elbet.
  • 05 kasim istanbul isyerlerinde 17 delegeyi REFORM HAREKETI KAZANMISTIR.
  • Yahu H.T. degil miydi Gisad da ucucularla duzenledigi toplantida size 4 ikramiye cok diyen...hepinizin evinde dadilari var deyip de para kazanmak icin cocugunu yabancilara birakip gidenlere sosyetik mumamelesi yapan...hepiniz ev aldi araba aldi borclusunuz bana mecbursunuz diyen...eeeyyy uyanin artik millet ne size ne bize ekmek yok,kendinden olanlari doldurduklari bu sirkette...
  • siyaseti emeğe alet etme biz ekmek peşindeyiz sen ak partiyi yıpratma peşindesin atilay chp ye yalanma derdinde sonraki adımı chp milletvekili olacağını görüp bunların asıl amacının işçi ve hakları olmadığını amaçlar siyasi rant olduğunu göreceğiz
  • Ne oldu aldınız mı ? Ee şeyi yani seçimi ?
  • bu toplumun ortak aklı ve vicdanı olacak tek ekip Emek Meclisidr.Onuda işveren,sendika ve muhalefet el birliği ile yediler yazıklar olsun.Herkes layığını bulur.Geçmiş olsun THY çalıklanları.
  • Oncelikle anlamaniz gereken sey gokkusagi maviyle degil ancak reformla hareket eder.dikkat ederseniz reform ucus isletme secime bile girmedi.Mavi haricindekilerin hepsi isverenle ortak hareket ediyor.Su anda gozuken zaten isveren bir mucize olmazsa sendikayi bitirmis durumda.umarim genel kurulda turuncu delegeler akillarini basina alir neler kaybediceklerini dusunurler ve oylarini maviye verirler.Yoksa sadece bu sirketin calisanlari degil ozel sektor calisanlari da bu isten etkilenicek.Bu secimi mavi kazanamazsa calisanlar acisindan havacilik biticektir.
  • Grevdekilerin ve grevden dönenlerin iyiliği için turuncu liste mavi listeyle birleşmeli. İki grup da yeterli güce sahip değil. Fakat birleşme sağlanırsa reforma karşı güç elde ederler. Eğer reform alırsa grevdekiler ve greve çıkmış olanlar büyük zarar görebilir. Hazır kıdem tazminatı da kalkıyor. Reform grubu genellikle tuzu kuru olan grupları, beyaz yakayı temsil ediyor, işçilerin iyiliği için ise bu birleşme sağlanmalı. İktidar kavgasına dönüşmeden!
  • Helal sana reform şu çalışanlaeın tüm haklarını alında ben de kahkaha ile güleyim Bak şimdiden gülmeye başladım:))))
  • Yorumlardan çok belli oluyor...

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu Hava İş Sendikası'nın 7-8 Aralık'taki seçimli Genel Kurulu için yapılan delege seçimleri devam ediyor.

Çarşamba günü sona ermesi gereken delege seçimleri için bugün dört ayrı yerde seçim sandıkları kuruldu.

Terminal binası, ERP, Eğitim Binası ve Uçuş Eğitim Binası'nda yapılan seçimlerin sonucu beli oldu.

Hava İş Sendikası'nın mevcut yönetimi, Gökkuşağı Hareketi ve Reform Hareketi'nin çekiştiği bugünkü delege seçimlerinde kazanan Reform Hareketi oldu. 

Edinilen bilgilere göre bugün dört farklı yerde yapılan delege seçimlerinin hepsini Reform Hareketi kazandı.

THY'DE 'REFORM' GÜNÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Artık sadece delegelerin aklını çelme yarışına dönen bu yorumları sizden başka kimse okumuyor. Kim Kaç oy kaparım dışında hiç bir şey düşünmüyor. Sayenizde, tabi amacınız bu değilse, oy kullanmak için bile gelir miyim gn kurula bilmiyorum. Onur, erdem, samimiyet Sözlükte birer sözcük olma dışında bir anlam taşıyorsa sizin için, susun artık. Egolar savaşında benim de bir aklım var elbet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gm ~ 10 yıl önce
05 kasim istanbul isyerlerinde 17 delegeyi REFORM HAREKETI KAZANMISTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Baskı ve yıldırmanın sonucu tabiiki bu olacak.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu H.T. degil miydi Gisad da ucucularla duzenledigi toplantida size 4 ikramiye cok diyen...hepinizin evinde dadilari var deyip de para kazanmak icin cocugunu yabancilara birakip gidenlere sosyetik mumamelesi yapan...hepiniz ev aldi araba aldi borclusunuz bana mecbursunuz diyen...eeeyyy uyanin artik millet ne size ne bize ekmek yok,kendinden olanlari doldurduklari bu sirkette...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HT ~ 10 yıl önce
hamdi aga dediyse doğru söylemiştir de bizim personel başına gelecekleri anlamamış demek ki. yakındır, anlayacakları zaman çok yakındır. iş güvenliğini, kıdem tazminatını, sosyal haklarını, kazanılmış hakları ile geleceğini, çocuğunu, ailesini düşünmeyen bu personel çok yakın bir gelecekte "yine de asgari ücretten iyiyiz" bile diyecektir.
nevzat sevimli ye ~ 10 yıl önce
siyaseti emeğe alet etme biz ekmek peşindeyiz sen ak partiyi yıpratma peşindesin atilay chp ye yalanma derdinde sonraki adımı chp milletvekili olacağını görüp bunların asıl amacının işçi ve hakları olmadığını amaçlar siyasi rant olduğunu göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Baskı ve yıldırmayı AKP ile ilişkilendiniz herhalde.Ben isim falan vermemiştim ama FAİL herkezce biliniyormuş.
nesevimli ~ 10 yıl önce
Baskı veyıldırmatı ben isimlendirmemiştim.Ama FAİL AKP olarak herkezce malummuş.
;)))))) ~ 10 yıl önce
Ne oldu aldınız mı ? Ee şeyi yani seçimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
bu toplumun ortak aklı ve vicdanı olacak tek ekip Emek Meclisidr.Onuda işveren,sendika ve muhalefet el birliği ile yediler yazıklar olsun.Herkes layığını bulur.Geçmiş olsun THY çalıklanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Emek Meclisinin KÜSMEK GİBİ bir lüksleri yok.Genel kurulun sonuna kadar İŞÇİ SINIFI BİLİNCİne uygun hal ve tavır içinde olmak ZORUNDADIRLAR.
ka ya ~ 10 yıl önce
Oncelikle anlamaniz gereken sey gokkusagi maviyle degil ancak reformla hareket eder.dikkat ederseniz reform ucus isletme secime bile girmedi.Mavi haricindekilerin hepsi isverenle ortak hareket ediyor.Su anda gozuken zaten isveren bir mucize olmazsa sendikayi bitirmis durumda.umarim genel kurulda turuncu delegeler akillarini basina alir neler kaybediceklerini dusunurler ve oylarini maviye verirler.Yoksa sadece bu sirketin calisanlari degil ozel sektor calisanlari da bu isten etkilenicek.Bu secimi mavi kazanamazsa calisanlar acisindan havacilik biticektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 10 yıl önce
Grevdekilerin ve grevden dönenlerin iyiliği için turuncu liste mavi listeyle birleşmeli. İki grup da yeterli güce sahip değil. Fakat birleşme sağlanırsa reforma karşı güç elde ederler. Eğer reform alırsa grevdekiler ve greve çıkmış olanlar büyük zarar görebilir. Hazır kıdem tazminatı da kalkıyor. Reform grubu genellikle tuzu kuru olan grupları, beyaz yakayı temsil ediyor, işçilerin iyiliği için ise bu birleşme sağlanmalı. İktidar kavgasına dönüşmeden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 10 yıl önce
Helal sana reform şu çalışanlaeın tüm haklarını alında ben de kahkaha ile güleyim Bak şimdiden gülmeye başladım:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilay cılar sizi ~ 10 yıl önce
Yorumlardan çok belli oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000