05 Ekim 2010, Salı 09:07:44

THY'DE İSTİFA BASKISI MI VAR?

THY’de, kadın personele yönelik istifa baskısı yapıldığı öne sürüldü. CHP milletvekili Çetin Soysal, personelin emeklilik ve tayin baskısına uğradığını iddia etti.
  • yok mu?
  • Bıkmadınız çamur atmaktan. Allah sizleri bildiği gibi yapsın.Yok seçimi kazanınca herkesi işten atacakmış yabancıları alacakmış. Dünyadan haberiniz yok.Bekleyip gör ozaman.Nasılsa seçimleri kazanacaklar.Bakalım dediğin gibi herkesi çıkarıp yabancıları mı alacaklar. Yapmazlarsa sen tükürdüğünü yalayacak mısın.Yalan yanlış konuşmaya utan mıyormusun.Ne kadar çamur insanlarsınız sizler. Adamı çileden çıkarırsınız valla.
  • Sen bu kafayla 2011 değil 2111'de bile kurtulamazsın takunyalılardan. Yazık zavalı seni...
  • SIRKETI EMEGI GECTIGINI SONRA EMEKLIM OLMAMAKTA DIRENIP EMEGINE TUKUREN INSALARA SESLENIYORUM GIT DEMEDEN GITMESINI DE BILEIN ARKADASLAR SIRKETI BIR SIGINAK OLARAK KULLANIP HAYATTA HIC BIR BASARI SAGLAMAMIS KOLTUK HASTASI INSANLARIMIZ LUTFEN BU ULKEDE AYNI ZMANDA DOGUP ISE GIRME SANSINA HAKKINA SHIP NICE UNIVERSIOTE MEZUNU INSANLAR VAR EMEKLI GUNUNUZU DOLDURMUSSANIZ ARTIK GIDIN EGER YENENEKLI OLDUGUNUZU DOSUNUYORSANIZ BUYRUN SIOZI BIRDE SERBEST PIAYASADA TANIYALIM SAYGILAR
  • 2011 seçimlerinde takunyalılardan kurtuluyoruz. Sabredin.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • evet.. buralarda AKP'nin reklamlarını yapan arkadaşlar nerelerde acaba yoksa bu haberlere verecek cevapları yada yorumları yok mu? bekliyoruz.
  • AKP 2011 GENEL SEÇİMLERİNİDE KAZANIRSA BÜTÜN THY,DE ÇALIŞAN PİLOTLAR KAPIYA KOYULACAK YERLERİNE YABANCI UYRUKLU PİLOTLAR ALINACAK ŞU ANDAN İTİBAREN ÇALIŞMALAR THY,GENEL MÜDÜRLÜKTE ÇOK GİZLİCE YAPILIYOR YABANCI PİLOTLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR MÜLAKATA ÇAĞRILIYOR BAU AKP VE BADEM BIYIKLILAR ÜLKESİNİN VATANDAŞINA DÜŞMAN BUNLARIN KANDAVASI VAR ÜLKEMİZLE ...AKP GİTMELİDİR ! AİRPORTHABER YAYINLA LÜTFEN ELLERİNDE YETKİ VARKEN HERŞEYİ YAP
  • Eğer O Arkadaşlar Kararlı Olurlarsa ve Üyesi oldukları Hava İş Sendikasının 1 gün olsun YANINDA olsun THY yi bırakın Dünya Yerinden Oynar.DÜNYA YERİNDEN OYNAR DÜNYA YERİNDEN OYNAR İŞÇİLER, ÇALIŞANLAR BİRLİK OLSA KARDEŞ OLSA...
  • iş bulabilmek ve işten çıkmamak için, RİZELİ olmak lazım. nede olsa birilerinini hemşerisi olması lazım. balıkcılar havacı oldu.

Gazeteport'un haberine göre; Türk Hava Yolları’nda (THY) son dönemde özellikle kadın personele yönelik istifa baskısı yapıldığı öne sürüldü. CHP İstanbul milletvekili Çetin Soysal, son iki ayda 20’ye yakın personelin emeklilik ve tayin baskısına uğradığını iddia ederek, konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Soysal, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, THY yönetiminin, çalışma hayatında 6 bin 500 iş gününü tamamlayan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan personele “emeklilik” baskısı uyguladığını savundu. Soysal, emekli olmak istemeyen çalışanlara da tayin baskısı yapıldığını iddia etti. Soysal, THY yönetiminin, çalışanları asli görevlerinden uzaklaştırıp, birikimlerinin olmadığı alanlarda onları başarısız kılarak işten atma gibi bir yöntem de uyguladığını öne sürdü.

Soysal, son 7 yılda THY’de işten çıkarılan kaç personelin “işe iade” davalarını kazandığını, kaçının görevlerinin başına döndüğünü, işlerine döndürülmeyip tazminat ödenen kaç personel olduğunun da açıklanmasını istedi.

THY'DE İSTİFA BASKISI MI VAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bıkmadınız çamur atmaktan. Allah sizleri bildiği gibi yapsın.Yok seçimi kazanınca herkesi işten atacakmış yabancıları alacakmış. Dünyadan haberiniz yok.Bekleyip gör ozaman.Nasılsa seçimleri kazanacaklar.Bakalım dediğin gibi herkesi çıkarıp yabancıları mı alacaklar. Yapmazlarsa sen tükürdüğünü yalayacak mısın.Yalan yanlış konuşmaya utan mıyormusun.Ne kadar çamur insanlarsınız sizler. Adamı çileden çıkarırsınız valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen bu kafayla 2011 değil 2111'de bile kurtulamazsın takunyalılardan. Yazık zavalı seni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SIRKETI EMEGI GECTIGINI SONRA EMEKLIM OLMAMAKTA DIRENIP EMEGINE TUKUREN INSALARA SESLENIYORUM GIT DEMEDEN GITMESINI DE BILEIN ARKADASLAR SIRKETI BIR SIGINAK OLARAK KULLANIP HAYATTA HIC BIR BASARI SAGLAMAMIS KOLTUK HASTASI INSANLARIMIZ LUTFEN BU ULKEDE AYNI ZMANDA DOGUP ISE GIRME SANSINA HAKKINA SHIP NICE UNIVERSIOTE MEZUNU INSANLAR VAR EMEKLI GUNUNUZU DOLDURMUSSANIZ ARTIK GIDIN EGER YENENEKLI OLDUGUNUZU DOSUNUYORSANIZ BUYRUN SIOZI BIRDE SERBEST PIAYASADA TANIYALIM SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2011 seçimlerinde takunyalılardan kurtuluyoruz. Sabredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet.. buralarda AKP'nin reklamlarını yapan arkadaşlar nerelerde acaba yoksa bu haberlere verecek cevapları yada yorumları yok mu? bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AKP 2011 GENEL SEÇİMLERİNİDE KAZANIRSA BÜTÜN THY,DE ÇALIŞAN PİLOTLAR KAPIYA KOYULACAK YERLERİNE YABANCI UYRUKLU PİLOTLAR ALINACAK ŞU ANDAN İTİBAREN ÇALIŞMALAR THY,GENEL MÜDÜRLÜKTE ÇOK GİZLİCE YAPILIYOR YABANCI PİLOTLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR MÜLAKATA ÇAĞRILIYOR BAU AKP VE BADEM BIYIKLILAR ÜLKESİNİN VATANDAŞINA DÜŞMAN BUNLARIN KANDAVASI VAR ÜLKEMİZLE ...AKP GİTMELİDİR ! AİRPORTHABER YAYINLA LÜTFEN ELLERİNDE YETKİ VARKEN HERŞEYİ YAP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer O Arkadaşlar Kararlı Olurlarsa ve Üyesi oldukları Hava İş Sendikasının 1 gün olsun YANINDA olsun THY yi bırakın Dünya Yerinden Oynar.DÜNYA YERİNDEN OYNAR DÜNYA YERİNDEN OYNAR İŞÇİLER, ÇALIŞANLAR BİRLİK OLSA KARDEŞ OLSA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iş bulabilmek ve işten çıkmamak için, RİZELİ olmak lazım. nede olsa birilerinini hemşerisi olması lazım. balıkcılar havacı oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000