15 Mayıs 2012, Salı 09:45:05

THY’DE İKİ SEFER, İKİ OLAY

THY’nin iki ayrı seferinde iki yolcu rahatsızlanınca uçaklar farklı havaalanlarına zorunlu iniş yaptı...
  • Allah Kabin amirlerine güc kuvvet versin onlar sayesinde evde gibi oturuyoruz kritik anlarda ellerinden geleni yapiyorlar bazende böyle ölüm haberleri cikiyor kabin amirlerine pisikolojik destek saglanmasi zorunlu onlar biz yolcularin göklerdeki meleklerimiz sizi cok seviyor ve yaptiginiz isde allah kolaylik versin diyorum cok zor bir meslek basarilar dilerim.

 

 

Türk Hava Yolları’na ait iki uçakta dün hasta yolcu krizi yaşandı. Kenya’nın başkenti Nairobi’den İstanbul’a gelmek üzere havalanan TK608 sefer sayılı THY’ye ait TC-JGJ kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçakta bulunan bir yolcu aniden rahatsızlandı. Kabin ekipleri rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi yaptı ancak yeterli olmayınca uçağın kaptan pilotu en yakın havaalanına iniş kararı aldı.

Uçak kısa süre sonra Sudan’ın Hartum kendine zorunlu iniş yaptı. Yolcuya sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Sağlık durumunun iyi olduğuna dair bilgi verilince THY uçağı hasta yolcuyu da alarak seferine devam etti.

THY uçaklarında dün ikinci hasta yolcu krizi de Brüksel-İstanbul uçuşunda meydana geldi. Brüksel’den kalkan TK 1944 sefer sayılı TC-JGG kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçakta bir yolcu kalp krizi geçirdi. Uçağın kaptan pilotu Münih Havaalanı’na iniş kararı aldı. Kalp krizi geçiren ve durumunun ciddi olduğu öğrenilen yolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. THY uçağı hasta yolcuyu Münih’te bıraktıktan sonra İstanbul’a doğru hareket etti.

©AirportHaber
 

THY’DE İKİ SEFER, İKİ OLAY

Yorumlar

sinan ~ 12 yıl önce
Allah Kabin amirlerine güc kuvvet versin onlar sayesinde evde gibi oturuyoruz kritik anlarda ellerinden geleni yapiyorlar bazende böyle ölüm haberleri cikiyor kabin amirlerine pisikolojik destek saglanmasi zorunlu onlar biz yolcularin göklerdeki meleklerimiz sizi cok seviyor ve yaptiginiz isde allah kolaylik versin diyorum cok zor bir meslek basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000