18 Aralık 2015, Cuma 11:13:08

THY'de flaş gelişme ertelendi

Türk Hava Yolları’nda bugün itibariyle çok sayıda yöneticinin görevden alınması bekleniyordu ancak liste tamamlanamadı. Görev değişiklikleri ne zaman yapılacak?
  • inşallah sırada uçucuyu sevmeyen, uçuş yapamayacak kadar hasta olduğu halde "uçuşa gidebilirsin, sakınca yok" diyen uçuş hekimleri de vardır...
  • Bu şirketin yönetimini şaşırmamak elde değil. Sırf maaşları çoğalsın diye başkanlık ve müdürlük açılır mı? Eve açılır bu THY ve THY Teknik'te çok örneği var. Konuşmasını yazmasını bilmeyen bir sürü insan yönetici. O kadar çok PARALEL var ki? Her şey aslına rücu edecektir. Mesele işi ehline vermemekten kaynaklanıyor. Havacılık sektöründe çocuk yaştakilere müdürlük ve başkanlık veriyorlar anlamak mümkün değil. Bir çocuğu ŞEF yaptılar adamın yürüyüşü değişti. Sanarsınki koltuğunun altında iki tane karpuz taşıyor. Zavallılık bu.
  • hakkaten ne olacak Ankara ekibi?dokunabileceklermi?mümkün değil...
  • taximdeki mekanlarda eglenen mudurler nolcak?
  • İnanın öyle veya böyle müdür olmuş insanlar varki.Şaşar kalırsınız.3 tane üniversite bitirmiş profesöre ”o kimki”diyebilen cahilinden tutun(kendisi 2 yıllık mezun),Tweter da ağza alınmayacak küfürlerle showmenlik yapan zavallılara kadar.Sayın Aycı bunları ayıklar umarız.
  • İyi ya da kötü yöneticiler herzaman oldu,kimi hakederek kimi tepeden inme,ama yazılanları okuyunca hayret etmemek elde değil,çamur atma hiçbir zaman bu kadar fazla olmadı..
  • Biraz arastirin gecmisini, baglantisini Mehmet Buyukkaytan ve Ankara'dan getirdigi ekibi...
  • Şu habom projesinin başındaki, hani işi gücü teknisyenle uğraşmak olan, hani maaşları düşürüp bunca gencin ahını alan, hani utanmadan teknisyeni çok seviyormuş gibi yapan, hah işte o, o, uzun adam. Hani geçen günlerde birisinin kapısında 4 saat bekletildikten sonra geri yollanan, evet, evet o. O da gidiyormuş. Hayatın olabildiğince uzun olsun Allah sana upuzun yıllar versin çünkü bu 4 yılın bedelini 400 yılda bulamazsın. ''men dakka dukka''
  • tgs kurulalı 6 sene olacak hala 8 istasyon 8 istasyon 3 g.müdür on tane gm yardımcısı sayısız müdür şef değirmen gibi masallah 100000 personel varsa o kadar da giden,cıkarılan rizelilerde suc aramamak lazım onları getirenler düşünmeli dimi.. geldik beyaz hala beyaz adam kazık cakmıs, müdür şef bitti yıkamadaiki engellileri cıkarıyorlar
  • Osman aktaş ve canan gökçen Sohbet Atmosferi'ni 7 hazirandan sonra dilinizden hiç düşürmemiştiniz. kasımda ise hafızalarınızdan ne çabukta silip attınız.İlker bey esb unutmayın..

Türk Hava Yolları’nda bugün itibariyle çok sayıda yöneticinin görevden alınması bekleniyordu ancak liste tamamlanamadı. 

Türk Hava Yolları’nda bugün yapılması beklenen görev değişiklikleri, önümüzdeki haftaya ertelendi. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, listenin oldukça kabarık olması sebebiyle değişiklikler bugüne yetiştirilemedi.

THY’de onlarca yöneticiyi ilgilendiren görev değişikliklerinin önümüzdeki hafta pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında son hali ile yürürlüğe konacağı, THY içinde paralel yapıya yakınlığı olan çok sayıda yöneticinin de görevden el çektirileceği kaydedildi.

THY icra komitesi kararıyla müdürlük ve başkanlık seviyesinde birçok ismin kurumla yollarının ayrılması beklenirken bir süredir dilden dile dolaşan görev değişikliklerinden dolayı yöneticilerin atama kararlarının gerçekleşmesini endişeyle bekledikleri, bazı yöneticilerin ise şimdiden istifasını cebine koyduğu ileri sürüldü.

©AirportHaber

THY'de flaş gelişme ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

uçucu ~ 8 yıl önce
inşallah sırada uçucuyu sevmeyen, uçuş yapamayacak kadar hasta olduğu halde "uçuşa gidebilirsin, sakınca yok" diyen uçuş hekimleri de vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARADAYI ~ 8 yıl önce
Bu şirketin yönetimini şaşırmamak elde değil. Sırf maaşları çoğalsın diye başkanlık ve müdürlük açılır mı? Eve açılır bu THY ve THY Teknik'te çok örneği var. Konuşmasını yazmasını bilmeyen bir sürü insan yönetici. O kadar çok PARALEL var ki? Her şey aslına rücu edecektir. Mesele işi ehline vermemekten kaynaklanıyor. Havacılık sektöründe çocuk yaştakilere müdürlük ve başkanlık veriyorlar anlamak mümkün değil. Bir çocuğu ŞEF yaptılar adamın yürüyüşü değişti. Sanarsınki koltuğunun altında iki tane karpuz taşıyor. Zavallılık bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARA ~ 8 yıl önce
hakkaten ne olacak Ankara ekibi?dokunabileceklermi?mümkün değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aksamCI ~ 8 yıl önce
taximdeki mekanlarda eglenen mudurler nolcak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabahCI ~ 8 yıl önce
arkadaş sana ne kimin nerede eğlendiğinden. sırf kendin gitmiyorsun, gidemiyorsun ya da gittiğin halde saklamaya çalışıyorsun (niyedir bilinmez) diye, bu nasıl bir çekememezliktir? ha, bir de Türkçe öğren sana zahmet.
ASİL ~ 8 yıl önce
İnanın öyle veya böyle müdür olmuş insanlar varki.Şaşar kalırsınız.3 tane üniversite bitirmiş profesöre ”o kimki”diyebilen cahilinden tutun(kendisi 2 yıllık mezun),Tweter da ağza alınmayacak küfürlerle showmenlik yapan zavallılara kadar.Sayın Aycı bunları ayıklar umarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret doğrusu ~ 8 yıl önce
İyi ya da kötü yöneticiler herzaman oldu,kimi hakederek kimi tepeden inme,ama yazılanları okuyunca hayret etmemek elde değil,çamur atma hiçbir zaman bu kadar fazla olmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mkb ~ 8 yıl önce
Biraz arastirin gecmisini, baglantisini Mehmet Buyukkaytan ve Ankara'dan getirdigi ekibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 8 yıl önce
neyi varmış Ankara'dan gelenlerin? ne güzel işte azıcık iş öğrendiniz sayelerinde.gereksiz fazla mesaiye kalmalar, adam kayırmalar hep bitti değil mi?
vah vah gidiyormuş ~ 8 yıl önce
Şu habom projesinin başındaki, hani işi gücü teknisyenle uğraşmak olan, hani maaşları düşürüp bunca gencin ahını alan, hani utanmadan teknisyeni çok seviyormuş gibi yapan, hah işte o, o, uzun adam. Hani geçen günlerde birisinin kapısında 4 saat bekletildikten sonra geri yollanan, evet, evet o. O da gidiyormuş. Hayatın olabildiğince uzun olsun Allah sana upuzun yıllar versin çünkü bu 4 yılın bedelini 400 yılda bulamazsın. ''men dakka dukka''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefil işçi ~ 8 yıl önce
tgs kurulalı 6 sene olacak hala 8 istasyon 8 istasyon 3 g.müdür on tane gm yardımcısı sayısız müdür şef değirmen gibi masallah 100000 personel varsa o kadar da giden,cıkarılan rizelilerde suc aramamak lazım onları getirenler düşünmeli dimi.. geldik beyaz hala beyaz adam kazık cakmıs, müdür şef bitti yıkamadaiki engellileri cıkarıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB-TGS- ~ 8 yıl önce
Osman aktaş ve canan gökçen Sohbet Atmosferi'ni 7 hazirandan sonra dilinizden hiç düşürmemiştiniz. kasımda ise hafızalarınızdan ne çabukta silip attınız.İlker bey esb unutmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000