18 Haziran 2014, Çarşamba 11:29:05

THY’DE FLAŞ ATAMA

Türk Hava Yolları’nda Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevinden alınan Emine Lim Kahraman’ın yerine atanan isim belli oldu. Peki, Emine Lim Kahraman’dan boşalan koltuğun yeni sahibi kim oldu? İşte ayrıntılar...
  • Noldu, yorumlar mizacı sert ama yüreği yufkaya dönüşmüş:)
  • Herkesin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Siz uçun, için ve selfie yapın, anlamadığınız işler hakkında yorum yapıyorsunu ya komik oluyorsunuz:))))
  • Nevin hanim isabetli bir karar olmus. hem vizyonlu birisi hemde kabini iyi taniyan birisidir. Emine hanimdan kat ve kat daha basarili ve vizyonludur. Egitim muduru iken her kabin memurunun elini kolunu sallayarak gonul rahatligiyla odasina gidip her turlu derdini sikintisini paylasabilecegi biriydi. mizaci cok serttir ama bir o kadarda yufka yureklidir. Emine hanima gelince anlatilmaz herkez ne oldugubiliyor kendi de daha iyi anlamistir simdi. Basarilar Nevin Hanima.
  • Kabin hizmetinin universitesi olmaz meslek lisesi olur yahuuu...
  • Dürüst, çalışkan, çalışkan insana saygılı çok özel bir insan... Çok sevindim İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ilk mezunlarından biri olarak harika bir eğitim dönemi geçirmiştik kendisi ile. En küçük sorunlarımıza bile tek tek yanıt verirdi. Halen eğitim binasına gittiğimde müdür olmasına rağmen karşılayacak kadar mütevazi bir insan. Ayrı sektörlerde olsak bile şuan çok mutlu oldum iyi ki tanıdık Nevin hocamızı...
  • O olsa olsa tansel beydir. Çünkü duyduğumuz kadarıyla vekaleten yuruttuğu başkanlık gorevını bıle aılesel nedenlerden dolayı kıbarca reddetmiş. Bu yuzden olsa olsa odur. Eger boyle bır karar berdıyse aıle nedenlerınden dolayı helal olsun makamı mutluluğuna baskın gelmemiş hayırlı olsun hakkında.
  • Gözümüz aydın khb de sabit bir müdürün görevden alınma yazısının haberini çok sağlam bir kaynaktan bugün bizzat duydum !.. Darısı diğer sabitimizin başına.
  • Sevinenlere iki çift lafım var. Koltuk sevdalısı olanlar, uçuştan kaçanlar yönetimin sözünden çıkmazlar, bizim için bir iki şey yapmış gibi görünüp ( mesela yeni ıpadlerimiz) diğer yandan gemilerini yürütürler. Hiçbir şeyi değişmeyecek, bize yine hüsran, yine mutsuzluk düşecek.
  • Bakalım ilk kim delirecek :))))
  • Bekleyin diyen arkadaş kendisini tanıdığımız için beklemeye gerek duymuyoruz. Buraya yazılan olumlu yorumların hiçbirini kabindekiler yazmıyor emin ol. Dolayısıyla gerçek değil. Yeniler Emine Hanım'ın gittiğini bile farkında değil, eskiler ve eğitimdekiler ise yeni facianın farkındalar ve çok üzgünler.

Türk Hava Yolları’nda Emine Lim Kahraman’dan boşalan Kabin Hizmetleri Başkanlığı’na flaş bir atama yapıldı. THY’nin Kabin Hizmetleri Başkanlığı’na Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Nevin Çolak atandı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları’nda 2012 yılından bu yanan Kabin Eğitim Müdürü olarak görev yapan Nevin Çolak’ın yeni görevi THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından gönderilen iç yazışmayla tüm THY personeline duyuruldu.

Öğretmen kökenli olduğu bilinen Nevin Çolak’ın selefi Emine Lim Kahraman geçtiğimiz Mayıs ayının ortalarından Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevinden alınmış, Kahraman’ın yerine vekâleten İdari Müdür (Kabin) olarak görev yapan Tansel Kaptan getirilmişti. Emine Lim Kahraman ise Yer Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Yolcu İlişkileri Müdürlüğü’ne atanmıştı.



©AirportHaber.com ÖZEL

THY’DE FLAŞ ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

mizaç ~ 10 yıl önce
Noldu, yorumlar mizacı sert ama yüreği yufkaya dönüşmüş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş çuval ~ 10 yıl önce
Herkesin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Siz uçun, için ve selfie yapın, anlamadığınız işler hakkında yorum yapıyorsunu ya komik oluyorsunuz:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex ~ 10 yıl önce
Nevin hanim isabetli bir karar olmus. hem vizyonlu birisi hemde kabini iyi taniyan birisidir. Emine hanimdan kat ve kat daha basarili ve vizyonludur. Egitim muduru iken her kabin memurunun elini kolunu sallayarak gonul rahatligiyla odasina gidip her turlu derdini sikintisini paylasabilecegi biriydi. mizaci cok serttir ama bir o kadarda yufka yureklidir. Emine hanima gelince anlatilmaz herkez ne oldugubiliyor kendi de daha iyi anlamistir simdi. Basarilar Nevin Hanima.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lise.. ~ 10 yıl önce
Kabin hizmetinin universitesi olmaz meslek lisesi olur yahuuu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst üni ~ 10 yıl önce
Dürüst, çalışkan, çalışkan insana saygılı çok özel bir insan... Çok sevindim İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ilk mezunlarından biri olarak harika bir eğitim dönemi geçirmiştik kendisi ile. En küçük sorunlarımıza bile tek tek yanıt verirdi. Halen eğitim binasına gittiğimde müdür olmasına rağmen karşılayacak kadar mütevazi bir insan. Ayrı sektörlerde olsak bile şuan çok mutlu oldum iyi ki tanıdık Nevin hocamızı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevinme bosuna ~ 10 yıl önce
O olsa olsa tansel beydir. Çünkü duyduğumuz kadarıyla vekaleten yuruttuğu başkanlık gorevını bıle aılesel nedenlerden dolayı kıbarca reddetmiş. Bu yuzden olsa olsa odur. Eger boyle bır karar berdıyse aıle nedenlerınden dolayı helal olsun makamı mutluluğuna baskın gelmemiş hayırlı olsun hakkında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gözümüz aydın khb de sabit bir müdürün görevden alınma yazısının haberini çok sağlam bir kaynaktan bugün bizzat duydum !.. Darısı diğer sabitimizin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne sandınız ~ 10 yıl önce
Sevinenlere iki çift lafım var. Koltuk sevdalısı olanlar, uçuştan kaçanlar yönetimin sözünden çıkmazlar, bizim için bir iki şey yapmış gibi görünüp ( mesela yeni ıpadlerimiz) diğer yandan gemilerini yürütürler. Hiçbir şeyi değişmeyecek, bize yine hüsran, yine mutsuzluk düşecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bakalım ilk kim delirecek :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 10 yıl önce
valla onu ben de merak ediyorum, hangi yönetici, hangi başkan :)))
Yorumlar ~ 10 yıl önce
Bekleyin diyen arkadaş kendisini tanıdığımız için beklemeye gerek duymuyoruz. Buraya yazılan olumlu yorumların hiçbirini kabindekiler yazmıyor emin ol. Dolayısıyla gerçek değil. Yeniler Emine Hanım'ın gittiğini bile farkında değil, eskiler ve eğitimdekiler ise yeni facianın farkındalar ve çok üzgünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000