22 Temmuz 2008, Salı 14:06:42

THY'de Bilet Vurgunu!

Türk Hava Yolları’nın İsviçre Basel ofisinde çalışan Cemal Zengin, bilet fiyatlarında oynama yaparak şirketi 250 bin İsviçre Frangı zarara uğrattığı gerekçesiyle işten atıldı. Zengin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. İşte AirportHaber’in özel haberi…
  • Basel'e yeni alinan eleman kim, daha once nerelerde neler yapmis birde bunu arastirin bakalim altindan neler ve kimler cikacak hep birlikte gorelim.Gitti Cemal,geldi Asker
  • Cemalcigim bu is sana ve durana yakisir helal sana,durana bu iste pay yom mu?yanliz olmasin bari tebrikler!
  • Bu vurgun olayinda acentalarin dolayli yada dolaysiz bir rolu olmus mudur ?Bu konuda bir arastirma-sorusturma yapildi mi acaba,kimi acenta sahipleri su anda hangi iliski icerisindeler ???
  • inanmak veya inanmamak..? duygu ve dusuncelerimi kisaca soyle aktara bilirim..bir gun gelir ellerin daglari kaldirir.? bir gun gelir elin parmaklarini kaldiramaz..? dil anlatir anlatir sozler irmmak olur akar camurdaaan cayydan..yuregin acir dusunursun birseyler yapmak istersin..iste o ellerin daglari kaldirdigi an yapmis olursun..ve sonrasi...dusunmesi guc bir haal alan bir sebepsiz agir taslar altina atilabilinecek bir sifata hasil olursun.kendini o vakit neyle avutur ne ile kurtarirsin.vafasizlik kimseye yakismaz cemal zenginede yakismaz.arkadasimdir hak veririm (sanmaki millet dostumdur O)dost diil kalbe yakindir O emiin olun iyi niyetten olusan bir durumdur.. O takdir sizlerin ELBET..ne inan nede inanma. UCURUM CiCEii....
  • Aslanim benim,sana her sey helal,adanali cemal..yapamadiklari icin seni kiskaniyorlar..mücadeleye devam
  • cemal arkadasimiz THY 250,000bin Fr. deyil tam 950, 000bin Fr. dolandirmistir.biliyorsunuz vurdumu tam vurur.cok parasi olan Kisileri cemal zengin arkadasimi arasinlar.tesekkürler
  • cemal zengin arkadasimiz 250000fr. deyil 900000bn fr. vurmustur vurdumu tam vurur... kim demis 250000bin fr.
  • bu haber asılsız bı haber ınsan yıpratmak cok kolay ama kazanmak cok zor acımasız olmayın bu ıyı nıyetın bı dıyetı
  • biz yillardir baselde ikmaet eden bir aileyiz ve cemal zenginin cikar amacli degilde insanlara tanidiklarina yaptigi yardimdan baska birsey görmedik gördüklerimiz su anda cikar savasi icinde isim lekelemekle ugrasiyorlar allah büyük herkes ettigini bulaciktir avsar.
  • Başları yelken sporuyla denizde marketing yaparken, butün atamaların sorumluluğu çok çalışan Hamdiye kalmışken, sümsük Orhan da habire avara kasnak gibi dönerken daha çok işler çıkar THY Sales and Marketing in başına. Önemli olan çetemiz sağlıklı olsun. Onlara bir zeval gelmesin. Gerçekten canla başla çalışıyorlar şeytanlık işlerine.

İsviçre’nin Basel kentinde Türk Hava Yolları ofisinde görev yapan Cemal Zengin, yolculara satılan biletlerin fiyatlarında oynama yaparak inanılmaz bir vurgun gerçekleştirdi.

Biri mahalli iki personelin görev yaptığı Basel ofisindeki vurgun yaklaşık iki yıl süreyle devam etti. İnanılmaz vurgun  bir yolcunun biletindeki fiyat değişikliğini şikayet etmesiyle tesadüfen ortaya çıktı.

Yaklaşık iki yıldan bu yana bilet fiyatlarında oynama yaparak 250 bin İsviçre Frangı (295 bin YTL) yolsuzluk yaptığı ileri sürülen Cemal Zengin hakkındaki bir şikayeti değerlendiren THY Müfettişleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Fiyat farklılıkları gösteren bilet ücretleri ve Cemal Zengin hakkında inceleme yapan THY Müfettişleri, inanılmaz vurgunu ortaya çıkarmayı başardı.

Vurgun ortaya çıkar çıkmaz Cemal Zengin’in iş akdi THY tarafından feshedildi. Eş zamanlı olarak da savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Olayı doğrulayan bir THY yetkilisi konuyla ilgili olarak şunları söyledi:“Bir süre önce yolcudan bilet fiyatlarıyla ilgili bir şikayet gelmiş. Teftiş Kurulu da olayı incelemiş ve bir problem tespit edilmiş. Daha sonra da Cemal Zengin’in şirketle ilişiği kesilerek savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur” dedi.

Bu arada THY müfettişlerinin geriye dönük olarak hesaplarda inceleme başlattığı, Zengin tarafından zimmete geçirildiği düşünülen miktarın mahkeme kanalıyla kendisinden talep edileceği öğrenildi.

Öte yandan iki hafta önce işten atılan Cemal Zengin’in Basel’de bir kuyumcu dükkanı işlettiği öğrenildi.

©AirportHaber.com

 

 

THY'de Bilet Vurgunu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Bizden olanlar,Bize yakin olanlar ~ 16 yıl önce
Basel'e yeni alinan eleman kim, daha once nerelerde neler yapmis birde bunu arastirin bakalim altindan neler ve kimler cikacak hep birlikte gorelim.Gitti Cemal,geldi Asker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceritli polat Alemdar ~ 16 yıl önce
Cemalcigim bu is sana ve durana yakisir helal sana,durana bu iste pay yom mu?yanliz olmasin bari tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOSTCAN ~ 16 yıl önce
Bu vurgun olayinda acentalarin dolayli yada dolaysiz bir rolu olmus mudur ?Bu konuda bir arastirma-sorusturma yapildi mi acaba,kimi acenta sahipleri su anda hangi iliski icerisindeler ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
inanmak veya inanmamak..? duygu ve dusuncelerimi kisaca soyle aktara bilirim..bir gun gelir ellerin daglari kaldirir.? bir gun gelir elin parmaklarini kaldiramaz..? dil anlatir anlatir sozler irmmak olur akar camurdaaan cayydan..yuregin acir dusunursun birseyler yapmak istersin..iste o ellerin daglari kaldirdigi an yapmis olursun..ve sonrasi...dusunmesi guc bir haal alan bir sebepsiz agir taslar altina atilabilinecek bir sifata hasil olursun.kendini o vakit neyle avutur ne ile kurtarirsin.vafasizlik kimseye yakismaz cemal zenginede yakismaz.arkadasimdir hak veririm (sanmaki millet dostumdur O)dost diil kalbe yakindir O emiin olun iyi niyetten olusan bir durumdur.. O takdir sizlerin ELBET..ne inan nede inanma. UCURUM CiCEii....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akilli ~ 16 yıl önce
Aslanim benim,sana her sey helal,adanali cemal..yapamadiklari icin seni kiskaniyorlar..mücadeleye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delioglan ~ 16 yıl önce
cemal arkadasimiz THY 250,000bin Fr. deyil tam 950, 000bin Fr. dolandirmistir.biliyorsunuz vurdumu tam vurur.cok parasi olan Kisileri cemal zengin arkadasimi arasinlar.tesekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delioglan ~ 16 yıl önce
cemal zengin arkadasimiz 250000fr. deyil 900000bn fr. vurmustur vurdumu tam vurur... kim demis 250000bin fr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuza gerek yok ben alos ~ 16 yıl önce
bu haber asılsız bı haber ınsan yıpratmak cok kolay ama kazanmak cok zor acımasız olmayın bu ıyı nıyetın bı dıyetı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baby_boy_basel ~ 16 yıl önce
biz yillardir baselde ikmaet eden bir aileyiz ve cemal zenginin cikar amacli degilde insanlara tanidiklarina yaptigi yardimdan baska birsey görmedik gördüklerimiz su anda cikar savasi icinde isim lekelemekle ugrasiyorlar allah büyük herkes ettigini bulaciktir avsar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marketing ~ 16 yıl önce
Başları yelken sporuyla denizde marketing yaparken, butün atamaların sorumluluğu çok çalışan Hamdiye kalmışken, sümsük Orhan da habire avara kasnak gibi dönerken daha çok işler çıkar THY Sales and Marketing in başına. Önemli olan çetemiz sağlıklı olsun. Onlara bir zeval gelmesin. Gerçekten canla başla çalışıyorlar şeytanlık işlerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000