04 Kasım 2008, Salı 15:20:13

THY'de alternatif tatlar...

Türk Hava Yolları uçak içinde yolcularına ikram ettiği yiyeceklerde yeni seçenekler hazırladı.
  • Önce uçakiçi ikramı iyi öğrenelim ondan sonra mönü seçeneklerine girelim derim. Lokanta işletmekle aynı iş değil. Aman daha fazla dağılmayın. Vereceğiniz yemeğin 5000 feet den fazla yüksekte servis yapıldığını unutmayın. İnsanlara ne kadar rahatsızlık verecektir düşünün. Gaz olarak tabii.

Türk Hava Yolları’nın, bütün dünyada ikram hizmeti veren Türk şirketi DO&CO ile ortak kurduğu Turkish DO&CO, 2007 yılından itibaren değiştirdiği yeni ikram konseptini 2008-2009 kış tarifesinde yeni seçeneklerle zenginleştirdi.

“Mutfakta Kim Var” konseptiyle hazırlanan mönülerde Türk mutfağından lezzetler sunulurken, Türk Hava Yolları’nı tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından örnekler yer alıyor.

Kış tarifesiyle birlikte uygulanmaya başlayan mönüler, dış hat uçuşlarda 8, iç hat uçuşlarda ise 4 farklı seçenek olarak sunuluyor. Böylelikle her hafta değişecek olan mönülerle sık uçan yolcuların farklı lezzetlerle karşılaşması hedeflendiği belirtiliyor.

Türk Hava Yolları’yla seyahat eden yolculara Patlıcan Kebap, Çoban Kavurma, Rigatoni, Tavuk Satay gibi menülerin yanısıra iç hat business class servislerde Çöp Şiş Dürüm, Külbastı, Pide, Etli Ekmek ve yurtdışı uçuşlarda da Safranlı Basmati Pilav, Kimçi, Bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. Mönüde sunulan Kağıtta Levrek Buğlama ise deniz kenarında, bir balık lokantasında yemek yerken hissedilen duygunun Türk Hava Yolları uçağında seyahat eden yolcuların da yaşamasını sağlayacak.

“Mutfakta Kim Var” konseptiyle hazırlanan mönü kartları, dış hat uçuşlarda business class servisin yanısıra ekonomi sınıfta yapılan servislerde de dağıtılacak ve tüm yolcuların mönüleri daha rahat takip etmesi sağlanacak.

 

THY'de alternatif tatlar...

Yorumlar

Catering ~ 15 yıl önce
Önce uçakiçi ikramı iyi öğrenelim ondan sonra mönü seçeneklerine girelim derim. Lokanta işletmekle aynı iş değil. Aman daha fazla dağılmayın. Vereceğiniz yemeğin 5000 feet den fazla yüksekte servis yapıldığını unutmayın. İnsanlara ne kadar rahatsızlık verecektir düşünün. Gaz olarak tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000