08 Mart 2024, Cuma 10:19:03

THY'de Ahmet Bolat Skandalı

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası arasında yürütülen TİS görüşmelerinde karşılıklı atışmaya dönüşen gelişmeler bugün farklı bir boyuta taşındı. Ali Kemal Tatlıbal’ın “Cuma’yı bekleyin” mesajından sonra skandal bir gelişme yaşandı.
  • Tgs çok kötü leş firma.Ahmet başkan ramazan erzak yardımınıda yapmadınız
  • thy'de kimse de grev falan yapacak yürek yok. rte'nin bilgisi olmadan bolat böyle adımlar atmaz. thy'deki arkadaşlar bu işin böyle devam edeceğini bilsin.
  • Hava-İş sen dikası sen kargo binasına gidemiyorsan kargo personelini sen ikna et zaten içerisi hep taze kan dolu çocuklar çok hevesli ali kıdık beyle irtibata geçin belki yardımcı olur size bizde sömürül Mekten hoşnut değiliz
  • Bu tip tabii ki sendikadan, sendikal faaliyetten, sendikalaşmadan rahatsız olur, kimlere hizmet ettiği, kim olduğu, ne olduğu ortadadır.
  • Ya bırakın bu işleri. Üç ay parayı işlettiniz. Nisanda zaten vereceksiniz. Biriniz Bakanın Kardeşi, Biriniz Vekilin Oğlu. İkinizde aynı havuzun balıklarısınız. Ama biz havacılar o havuzun balıkları değiliz. Türk Hava Yolları, varlık fonu için altın yumurtlayan tavuk. Lakin yer hizmetlerinden, havacılara kadar personele oynarsanız ilk tepki şu ortamda size değil, yapılan işe yansır. Sonunda değil altın, normal yumurta bile bulamazsınız.
  • Hak yiyen bolat
  • İki tarafta akp li sonucu göreceğiz....
  • Yuuh artık
  • Durun siz kardeşsiniz! İki tarafta akepeli sorun ne ola ki?
  • 2 arkadaş hemen hemen aynı zamanda hava yollarına girdik. Ben kırmızı kuyrukla uçuyorum, arkadaşım sarıda. Arkadaş benim aldığımın 2 katını aldığı gibi ikimizin toplamı senin yazdığın rakam etmiyor. Kanıtlarsam aradaki farkı verecek misin?

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası arasında yürütülen TİS görüşmelerinde karşılıklı atışmaya dönüşen gelişmeler bugün farklı bir boyuta taşındı. Ali Kemal Tatlıbal’ın “Cuma’yı bekleyin” mesajından sonra skandal bir gelişme yaşandı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın sosyal medya üzerinden Hava İş Sendikası’na racon kesmesinin ardından sendikadan sert bir açıklama gelmişti. Sendika Ahmet Bolat’ın sosyal medya üzerinden ayar vermesine karşılık “Cuma’yı bekleyin” mesajı vermişti.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat sendikanın taleplerine geçit vermezken, sendikal faaliyetleri de önlemeye yönelik tedbirler alarak THY çalışanlarını adeta sendikasızlaştırma niyeti bugün net bir şekilde ortaya çıktı.

Dün gece yarısı yüzde 50 zamla yatan maaşların ardından sendika yöneticileri bugün İstanbul Havalimanı’ndan bulunan ekip terminaline gitti. Ancak beklemedikleri bir muamele ile karşılaştılar. Sendika yöneticilerinin tüm giriş kartlarının iptal edildiği ortaya çıktı.

Sendika yöneticileri ile güvenlik personeli arasında sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

Sendika avukatının kapıda polis ile tartıştığı öğrenildi. Hava İş avukatının; 'THY polis marifetiyle sendikal haklarımızı engelledi' diyerek bağırdığı ve alanı terk ettiği öğrenildi.

Öte yandan Ahmet Bolat’ın  bugün ekip terminaline gideceği öğrenildi. Sendikal gerçekleri ekiplerden gizlemek isteyen Ahmet Bolat’ın ne tür bir açıklama yapacağı merak edilirken, gözler sendikaya çevrildi.

Bugün karşılıklı açıklamaların gelmesi muhtemel olarak görülüyor.

Airporthaber.com/ÖZEL

THY'de Ahmet Bolat Skandalı

Yorumlar Tüm Yorumlar (227)

Ya Hak ~ 1 ay önce
Tgs çok kötü leş firma.Ahmet başkan ramazan erzak yardımınıda yapmadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo 37x ~ 2 ay önce
thy'de kimse de grev falan yapacak yürek yok. rte'nin bilgisi olmadan bolat böyle adımlar atmaz. thy'deki arkadaşlar bu işin böyle devam edeceğini bilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elifsağlık-5m-tss ~ 2 ay önce
Hava-İş sen dikası sen kargo binasına gidemiyorsan kargo personelini sen ikna et zaten içerisi hep taze kan dolu çocuklar çok hevesli ali kıdık beyle irtibata geçin belki yardımcı olur size bizde sömürül Mekten hoşnut değiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabii ki ~ 2 ay önce
Bu tip tabii ki sendikadan, sendikal faaliyetten, sendikalaşmadan rahatsız olur, kimlere hizmet ettiği, kim olduğu, ne olduğu ortadadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brifing Masası ~ 2 ay önce
Ya bırakın bu işleri. Üç ay parayı işlettiniz. Nisanda zaten vereceksiniz. Biriniz Bakanın Kardeşi, Biriniz Vekilin Oğlu. İkinizde aynı havuzun balıklarısınız. Ama biz havacılar o havuzun balıkları değiliz. Türk Hava Yolları, varlık fonu için altın yumurtlayan tavuk. Lakin yer hizmetlerinden, havacılara kadar personele oynarsanız ilk tepki şu ortamda size değil, yapılan işe yansır. Sonunda değil altın, normal yumurta bile bulamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hate ~ 2 ay önce
Hak yiyen bolat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoldaş ~ 2 ay önce
İki tarafta akp li sonucu göreceğiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuuh ~ 2 ay önce
Yuuh artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durun.. ~ 2 ay önce
Durun siz kardeşsiniz! İki tarafta akepeli sorun ne ola ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kess ~ 2 ay önce
Ne alakası var her şeyi akp ye bağlayıp teselli arayan zavallı değilde nedir? Sıkıysa toplanın bir olun uçmayın yeğen !
400 mü? ~ 2 ay önce
2 arkadaş hemen hemen aynı zamanda hava yollarına girdik. Ben kırmızı kuyrukla uçuyorum, arkadaşım sarıda. Arkadaş benim aldığımın 2 katını aldığı gibi ikimizin toplamı senin yazdığın rakam etmiyor. Kanıtlarsam aradaki farkı verecek misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000