15 Şubat 2010, Pazartesi 12:15:11

THY’DE TAŞINMA TELAŞI

‘Kabına sığmamak’ deyiminin bugünlerde Türk Hava Yolları’nı en iyi anlatan deyim olduğunu söylemek hata olmaz. Sürekli büyüyen ve gelişen THY, Genel Müdürlük binasına sığmadı, yeni bir ek bina kiraladı.
  • istiyorsanız birkaç isim yazarım amma diğerleri "bizi niye yazmamış" diye bozulurlar.
  • Sınavlarda sorulan soruları herkes biliyor. Demek ki neymiş ? Cemaat bir gerçekmiş.
  • Güneşli'deki binada şu anda çalışan kişiler ERP projesi için buradalar.Ve daha sonra gelecek arkadaşlardan da "bankamatik memuru" olan kimse yok.Ne biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz? "Güneşli " ile "güneşlenmek "kelimelerini bu şekilde ilişkilendirmek de gerçekten çok güçlü bir hayal gücünün ürünü olsa gerek!
  • YA CEMAAT DIYE YORUM YAPAN ARKADAS BU YORUMUN YAYINLANIYORSA BASIT TOPLAMA ISLEMINI YAPIYORSUN DEMEK,OZAMAN BU YORUMLARI KASITLI YAZIYORSUN ZEKA ILE BAGLANTISI YOK,THY DE KIM NE CEMAATI ,ALINAN PERSONEL BIZIM GIBI INSAN CUMAYA GIDEN DE VAR ORUC TUTANDA BUNLARMI CEMAAT OLUYOR,HERSEYE OKADAR UZAKSINIZKI BAKTIGINIZ HERSEYI BIRBIRIYLE YAKIN GORUYORSUNUZ
  • Valla çok doğru. Cemaat binaya sığmamış.
  • Avrupa ve Dunya THY nin hizli buyumesini buyuk bir basari olarak goruyor ve takdir ediyor fakat bazi kendini bilmezler hala elestirmeye devam ediyor.THY zarar ederken hic sesini cikarmayanlari ne endiselendirdi acaba?bu basari neden canlarini skti? yoksa zarar eden kuruma alismislardi,,hicbi is yapmadan yan gelip yatmaya alismislardi ondan mi acaba?
  • ama habere degıl yorumlara ve yorumculara yazık. 7-8 tane yorumdan bır tanesı bıle pozıtıf degıl. 10 sene once THY ye gırdıgımde fılodakı ucak sayısı 50 cıvarıydı, sımdı 140 a yaklastı. E halıyle personel sayısında da katlanma olacak. Ama "cemaat, atm memuru" gıbı yakıstırmalar cok yanlıs. THY nın herhangı bır bırımınde bu sekılde bır personel yoktur ve asla da olamaz.
  • Tan yorum yapacaktım...fakat yorumcular çok güzel yazmışlar....cemaat kalabalık tabii...ama bu işin bir de bırakıp gitme faslı var ki en güzeli de bu olmalı...
  • 2008 yılında imrendiğimiz Avrupa birliği üyesi Yunanistan ın bu sene aslında ekonomik olarak ne durumda olduğunu yeni öğrendik . THY nin durumu nedense bana Yunanistan ın durumunda son 1 yıl içinde olan değişimi hatırlatıyor .
  • eeee kolay değil. Cemaat kalabalık tabii

Dünya sivil havacılığı sancılı dönemi atlatmaya çabalarken Türk Hava Yolları’nın başarı grafiği hızla yükseliyor. Birkaç yıl içinde, Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketleri arasında yerini alan THY, adeta kabına sığmıyor.

Filodaki artan uçak sayısı, yeni uçak siparişleri, yeni uçuş rotaları, futbol devleriyle sponsorluk anlaşmaları Türk Hava Yolları’nın son dönemde dikkat çeken hamleleri arasında yer alıyor.

Böyle olunca Türk Hava Yolları, kabına sığmakta güçlük çekiyor. Son olarak Türk Hava Yolları, operasyon birimlerinden bazılarını başka bir binaya taşıma kararı aldı.

THY Genel Müdürlük binasında hizmet veren muhasebe departmanının 4 şube müdürlüğü ile EBI (Bilgi işlem)’den bir müdürlük, yakın bir tarihte Güneşli’de kiralanan yeni bir binaya taşınacak.

©AirportHaber.com

THY’DE TAŞINMA TELAŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
istiyorsanız birkaç isim yazarım amma diğerleri "bizi niye yazmamış" diye bozulurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sınavlarda sorulan soruları herkes biliyor. Demek ki neymiş ? Cemaat bir gerçekmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güneşli'deki binada şu anda çalışan kişiler ERP projesi için buradalar.Ve daha sonra gelecek arkadaşlardan da "bankamatik memuru" olan kimse yok.Ne biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz? "Güneşli " ile "güneşlenmek "kelimelerini bu şekilde ilişkilendirmek de gerçekten çok güçlü bir hayal gücünün ürünü olsa gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YA CEMAAT DIYE YORUM YAPAN ARKADAS BU YORUMUN YAYINLANIYORSA BASIT TOPLAMA ISLEMINI YAPIYORSUN DEMEK,OZAMAN BU YORUMLARI KASITLI YAZIYORSUN ZEKA ILE BAGLANTISI YOK,THY DE KIM NE CEMAATI ,ALINAN PERSONEL BIZIM GIBI INSAN CUMAYA GIDEN DE VAR ORUC TUTANDA BUNLARMI CEMAAT OLUYOR,HERSEYE OKADAR UZAKSINIZKI BAKTIGINIZ HERSEYI BIRBIRIYLE YAKIN GORUYORSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Valla çok doğru. Cemaat binaya sığmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa ve Dunya THY nin hizli buyumesini buyuk bir basari olarak goruyor ve takdir ediyor fakat bazi kendini bilmezler hala elestirmeye devam ediyor.THY zarar ederken hic sesini cikarmayanlari ne endiselendirdi acaba?bu basari neden canlarini skti? yoksa zarar eden kuruma alismislardi,,hicbi is yapmadan yan gelip yatmaya alismislardi ondan mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ama habere degıl yorumlara ve yorumculara yazık. 7-8 tane yorumdan bır tanesı bıle pozıtıf degıl. 10 sene once THY ye gırdıgımde fılodakı ucak sayısı 50 cıvarıydı, sımdı 140 a yaklastı. E halıyle personel sayısında da katlanma olacak. Ama "cemaat, atm memuru" gıbı yakıstırmalar cok yanlıs. THY nın herhangı bır bırımınde bu sekılde bır personel yoktur ve asla da olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tan yorum yapacaktım...fakat yorumcular çok güzel yazmışlar....cemaat kalabalık tabii...ama bu işin bir de bırakıp gitme faslı var ki en güzeli de bu olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2008 yılında imrendiğimiz Avrupa birliği üyesi Yunanistan ın bu sene aslında ekonomik olarak ne durumda olduğunu yeni öğrendik . THY nin durumu nedense bana Yunanistan ın durumunda son 1 yıl içinde olan değişimi hatırlatıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eeee kolay değil. Cemaat kalabalık tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000