28 Temmuz 2008, Pazartesi 18:30:16

THY’DE FLAŞ ATAMA

Türk Hava Yolları’nda Halkla ilişkiler Başkanlığı görevine vekaleten yürüten Zeki Çukur’un ataması gerçekleşti.
  • Zeki Çukur Genel Sekreter olarak oldukça etkin bir konumda idi. (Gizli Genel Müdür) Şimdi bu atama ile esas olarak Zeki Çukur ve temsil ettiklerinin tasfiyesi veya pasifize edilmesi sözkonusu yani ?
  • Her zaman THY'de gelen hükümete göre anlamsız insanlar alakasız yerlere atanır ve işi bilmedikleri için de işi bilenler onları istediği yöne çeker. İşi bilenler yine iş başında iken o reklam gelirini onun cebine öbür reklam giderinden bir kısmını öbürünün cebine koyarken nasıl böyle oldu anlamadık. Birinin cebi dolmadı diye çok kızdı belki de...
  • hamdı beyı bır vesıle ıle rusyada tanıdım. cok kıymetlı bır ınsan konusuna vakıf. pılot rumuzlu arkadas sen anlasılan oksıtleme yapan karburatorsun. thy ye yazık olmustur hamdı bey gıbı degerlı bırını kaybı.evet dıncı bırı ama en azından keyıf verıcı heyecan verıcı. sarhos olmama ragmen muhabbetınden keyıf aldım. adam gıbı adam. olsun hamdı sıkma canını sende dıncı kesımın garıban usagısın anlasılan. bu dıncıler baslangıcta garıbanların sırtında yukselır sonrada tuylendıkten sonrada eskı cılekeslerı vıtrını bozdugu bahanesı ıle bır kenera koyarlar. adam gıbı ellerınızı vıcdanınıza koyun ve hamdı beyın thy halkla ılıskılerınde devrım yarattıf-gını ıtıraf edın. bır sırketın vıtrınıdır halkla ılıskıler. eger gercekten hamdı bey ısını yapmayan boktan bır herıf olsaydı sırketın halkla ılısıkılerı de boktan olurdu ve o sırket kar degıl zarar ederdı. ya sorarım sıze ıc hatlarda 2003 rakamlarına gore cok daha fazla ozel havayolu ısletmesı ıc hatlara gırmesıne ve kıran krana mucadele4 dılmesıne ragmen thy yolcu oranını en zayıf hatlarda bıle %30 artısmısa bunda halkla ılıskılerın ve reklamın payı ne kadar dır. hamdı bey zekı cukurcuyu tanımadım ama senı tanıdım her ne kadar kafam kıyakta olsa. o kafayla bıle adam gıbı adam olduguna karar verdım kısın o sogugunda vodka kokulu barda.senı sevdım be hamdı bey. uzulme.cok daha ıyı yerlere gelşeceksın. eger bır gun ben basbakan olursam senı turızm bakanı yapacagım. beyefendı ınsana hurmetkar vede calıskan. aydın ama kendını bıulen bır aydın kısılık.
  • KENDİSİNİN GÖREVDEN ALINMASI GERCEKTEN THY İCİN HAYIRLI OLMUS BU MAKAMA KENDİSİ HİCBİR KATKI SAĞLAMAMISTI....

Reklam ve Halkla İlişkiler Başkanı Hamdi Irmak’ın görevden alınmasından sonra bu makama Zeki Çukur getirilmişti. Bir ayı aşkın süredir bu göreve vekalet eden Çukur’un ataması bugün gerçekleşti. THY’nin yeni Reklam ve Halkla İlişkiler Başkanı Zeki Çukur oldu.

Zeki Çukur’un yürüttüğü Genel Sekreterlik makamı ise bu atamanın ardından lağvedildi.

2005’te THY Reklam ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine getirilen Hamdi Irmak  Haziran ayı başında görevinden alınmıştı.

THY’DE FLAŞ ATAMA

Yorumlar

THYcik ~ 16 yıl önce
Zeki Çukur Genel Sekreter olarak oldukça etkin bir konumda idi. (Gizli Genel Müdür) Şimdi bu atama ile esas olarak Zeki Çukur ve temsil ettiklerinin tasfiyesi veya pasifize edilmesi sözkonusu yani ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Co-Pilot ~ 16 yıl önce
Her zaman THY'de gelen hükümete göre anlamsız insanlar alakasız yerlere atanır ve işi bilmedikleri için de işi bilenler onları istediği yöne çeker. İşi bilenler yine iş başında iken o reklam gelirini onun cebine öbür reklam giderinden bir kısmını öbürünün cebine koyarken nasıl böyle oldu anlamadık. Birinin cebi dolmadı diye çok kızdı belki de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sansar ~ 16 yıl önce
hamdı beyı bır vesıle ıle rusyada tanıdım. cok kıymetlı bır ınsan konusuna vakıf. pılot rumuzlu arkadas sen anlasılan oksıtleme yapan karburatorsun. thy ye yazık olmustur hamdı bey gıbı degerlı bırını kaybı.evet dıncı bırı ama en azından keyıf verıcı heyecan verıcı. sarhos olmama ragmen muhabbetınden keyıf aldım. adam gıbı adam. olsun hamdı sıkma canını sende dıncı kesımın garıban usagısın anlasılan. bu dıncıler baslangıcta garıbanların sırtında yukselır sonrada tuylendıkten sonrada eskı cılekeslerı vıtrını bozdugu bahanesı ıle bır kenera koyarlar. adam gıbı ellerınızı vıcdanınıza koyun ve hamdı beyın thy halkla ılıskılerınde devrım yarattıf-gını ıtıraf edın. bır sırketın vıtrınıdır halkla ılıskıler. eger gercekten hamdı bey ısını yapmayan boktan bır herıf olsaydı sırketın halkla ılısıkılerı de boktan olurdu ve o sırket kar degıl zarar ederdı. ya sorarım sıze ıc hatlarda 2003 rakamlarına gore cok daha fazla ozel havayolu ısletmesı ıc hatlara gırmesıne ve kıran krana mucadele4 dılmesıne ragmen thy yolcu oranını en zayıf hatlarda bıle %30 artısmısa bunda halkla ılıskılerın ve reklamın payı ne kadar dır. hamdı bey zekı cukurcuyu tanımadım ama senı tanıdım her ne kadar kafam kıyakta olsa. o kafayla bıle adam gıbı adam olduguna karar verdım kısın o sogugunda vodka kokulu barda.senı sevdım be hamdı bey. uzulme.cok daha ıyı yerlere gelşeceksın. eger bır gun ben basbakan olursam senı turızm bakanı yapacagım. beyefendı ınsana hurmetkar vede calıskan. aydın ama kendını bıulen bır aydın kısılık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOT ~ 16 yıl önce
KENDİSİNİN GÖREVDEN ALINMASI GERCEKTEN THY İCİN HAYIRLI OLMUS BU MAKAMA KENDİSİ HİCBİR KATKI SAĞLAMAMISTI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000