04 Mayıs 2012, Cuma 08:37:09

THY ZÜRİH SEFERLERİNİ ARTIRDI

THY Zürih Müdürü Levent Selvili, Zürih'ten İstanbul'a uçuş sayısının üçe çıkarıldığı müjdesini verdi...
  • levent efendi den bayagi bir cikarin var ki avukatliga soyunmussun hemen..belki de kendisisindir...zurih gibi bir istasyona mudur olmak icin saglam torpilin olmasi gerektigini ucan kus bile bilir...bu da kaplumbaga hiziyla olmaz...cunku talipliler arasinda bile torpil savasi vardir oyle istasyonlar icin...kendisi lagos,kano,kinsasa gibi istasyonlara mudur olur muydu? mumkun degil..sokardi torpili devreye gitmezdi..onun gibi torpillilerin coklugu yuzunden sirket zararda ve batacak da insallah!!!!
  • VAY BE; LEVENT EFENDI, HANI AIRPORT HABERE KONUSULMAZDI. NE OLDU? AIRPORT HABERIN ANYLAYISI MI DEGISTI. YOKSA SEN MI DEGISTIN. YOK ASLINDA SEN HEP AYNI IDIN DE. SUYUN ALTINDA YÜRÜYORDUN. SIMDI SUYUN ÜSTÜNDE CIKTIN. BU DEGISIMI SANKI BIR SEYLER HATIRLATIYOR. YOKSA CANBAZLIK YAPACAK DERMANIN MI KALMADI? SECCADENI CANTADAN BIR DAHA GERI KOYMAMAK ÜZERE CIKARTTIN MI? SENI DIN BEZIRGANCISI SENI.
  • THY Gaziantep'e direk ucak koyacagina Ankara haric direk Izmir yaz kis kendi direk ucmaya baslasin. Sunexpress ile codeshare anlasmasi yetmiyor. haftada sadece üc tane direk Izmir ucagi var. Ankara'da sadece yaz aylari yetmez. Almanya'dan Türkiye'nin her noktasina direk ucak koyuyorsunuz ama Isvicre üvey evlat kaldi. Diger sirketlerde hic Isvicre'yi göze almiyor. Hep Antalya hep Antalya, Türkiye'de sanki sadece Istanbul ve Antalya var. Yazik! Ayrica Adana'ya direk koysun diyen arkadasim. Pegasus zaten Basel'den Istanbul Sabiha Gökcen aktarmali Adana'ya ucuyor, ucaktan inmiyorsun bile.
  • Garibim ne yapsin?, emekli etmesinler, aman gozden dusmeyeyim diye saga sola demec veriyor...devir reklam ve propoganda,liyakat ise gomuldu maziye...
  • biraz araştırın bakalım levent efendi kaç senedir THY'de ve jet hızıyla mı gelmiş yoksa kaplumbağa hızıyla mı. arif olmadan tarif vermeyin.
  • levent efendi bu parlak fikirlerini bıraksın da thy na nasıl girip de jet hızıyla zürih e müdür olmuş onu açıklasın....torpili rize den olmasın sakın????
  • bide zürih-adana seferleri koysaniz harika olur.

Selvili ayrıca, yazın Ankara ve Gaziantep'e doğrudan seferler için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Zürih Müdürü Levent Selvili, Zürih'ten İstanbul'a uçuş sayısının üçe çıkarıldığı müjdesini verdi. Levent Selvili artan uçuş sayısı ile İstanbul'a günübirlik gitme imkanı doğduğunu ifade etti. THY Zürih Müdürü Selvili ayrıca, yazın Ankara ve Gaziantep'e doğrudan seferler için çalışmalar yaptıklarını belirtti. THY'nin artık Avrupa'nın sayılı havayolu şirketleri arasında olduğunu dile getiren Levent Selvili, yolculara yaz tatilinde rahat seyahat edebilmeleri için tavsiyelerde de bulundu.

ÖZELLİKLE İŞADAMLARI İÇİN ÖNEMLİ

Türk Havayolları Zürih Müdürü Levent Selvili şunları söyledi: 'Bundan önce Zürih'ten ilk uçağımız saat 10.45'te kalkıyordu ve saat 14.35'de İstanbul'da oluyordu. İstanbul'dan ise uçağımız en son 15.00'de kalktığı için vatandaşlarımızın THY ile günübirlik gidip dönmesi mümkün değildi. Şimdi sabah İstanbul'a uçup, akşam Zürih'e dönme imkanı var. Bu, özellikle işadamları için önemli. Tam gün işlerini halledip geri dönme imkanı doğdu. Şimdilik Zürih'ten yalnızca İstanbul'a uçuyoruz. Ama İstanbul bizim dağıtım merkezimiz. THY, İstanbul'dan 200'ün üzerinde noktaya uçuyor. Oradan bütün dünyaya bağlantı kuruyoruz. Yaz döneminde Ankara ve Gaziantep'e doğrudan seferler planlıyoruz. Bunun çalışmaları sürüyor.

FİYAT KONUSUNDA HASSAS DAVRANIYORUZ

THY olarak fiyat konusunda çok hassasız ve ailelerin sıkıntılarının farkındayız. İnsanlarımızın pahalılıktan şikayet ettiğini biliyor ve bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama yazın herkesin aynı gün gidip, aynı gün dönmek istediği bir dönemde biletleri ucuz satmamız mümkün olmuyor. Vatandaşlara tavsiyem biletlerini olduğunca erken alsınlar. Yaz tatilinin başlangıcı ve sonundan birkaç gün önce veya sonra seyahat etsinler. Böylece daha uygun fiyatlara bilet bulabileceklerdir. Şu an THY yönetimi bizi şampiyonlar ligine taşıdı. Avrupa'nın en büyük havayollarının içindeyiz. Son dönemlerde yolcularımızın yüzde 30'unun yabancı olduğunu söyleyebilirim. İsviçreliler de son yıllarda artan kalitemizden haberdarlar. Bizimle bir kere seyahat ettiklerinde artık bizi tercih ediyorlar. Uygun fiyatla uçmaya çalışırken kalitemizden kesinlikle ödün vermiyoruz. Yolcularımıza ekonomi sınıfında iki, Business sınıfında üç çeşit sıcak yemek sunuyoruz. Bunlardan ücret almıyoruz.

HAVAALANINA ERKEN GELMENİZDE FAYDA VAR

Levent Selvili sözlerini söyle sürdürdü:

'İsviçre çıkışlı Türkiye varışlı her yolcunun bagaj hakkı 30 kilogramdır. Yolcularımızdan ricam bagajları 30 kilogramı geçmesin. Aksi taktirde ücret ödemek zorunda kalırlar. Yazın havaalanları kalabalık olduğundan erken gelmelerini tavsiye ederim. El çantalarında yanıcı, patlayıcı, kesici, delici eşyalar bulundurmasınlar. Sıvı kısıtlaması olduğunu unutmasınlar. El bagajlarında şeffaf torbada her biri 100'er mililitrelik olmak üzere en fazla bir litre sıvıya müsaade ediliyor. Bu kural artık Türkiye'de de uygulanıyor.' (Son Dakika)

THY ZÜRİH SEFERLERİNİ ARTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

kaplumbaga mi jet mi bilmem ama torpilli oldugu kesin.... ~ 12 yıl önce
levent efendi den bayagi bir cikarin var ki avukatliga soyunmussun hemen..belki de kendisisindir...zurih gibi bir istasyona mudur olmak icin saglam torpilin olmasi gerektigini ucan kus bile bilir...bu da kaplumbaga hiziyla olmaz...cunku talipliler arasinda bile torpil savasi vardir oyle istasyonlar icin...kendisi lagos,kano,kinsasa gibi istasyonlara mudur olur muydu? mumkun degil..sokardi torpili devreye gitmezdi..onun gibi torpillilerin coklugu yuzunden sirket zararda ve batacak da insallah!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAN ELI ~ 12 yıl önce
VAY BE; LEVENT EFENDI, HANI AIRPORT HABERE KONUSULMAZDI. NE OLDU? AIRPORT HABERIN ANYLAYISI MI DEGISTI. YOKSA SEN MI DEGISTIN. YOK ASLINDA SEN HEP AYNI IDIN DE. SUYUN ALTINDA YÜRÜYORDUN. SIMDI SUYUN ÜSTÜNDE CIKTIN. BU DEGISIMI SANKI BIR SEYLER HATIRLATIYOR. YOKSA CANBAZLIK YAPACAK DERMANIN MI KALMADI? SECCADENI CANTADAN BIR DAHA GERI KOYMAMAK ÜZERE CIKARTTIN MI? SENI DIN BEZIRGANCISI SENI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer ~ 12 yıl önce
THY Gaziantep'e direk ucak koyacagina Ankara haric direk Izmir yaz kis kendi direk ucmaya baslasin. Sunexpress ile codeshare anlasmasi yetmiyor. haftada sadece üc tane direk Izmir ucagi var. Ankara'da sadece yaz aylari yetmez. Almanya'dan Türkiye'nin her noktasina direk ucak koyuyorsunuz ama Isvicre üvey evlat kaldi. Diger sirketlerde hic Isvicre'yi göze almiyor. Hep Antalya hep Antalya, Türkiye'de sanki sadece Istanbul ve Antalya var. Yazik! Ayrica Adana'ya direk koysun diyen arkadasim. Pegasus zaten Basel'den Istanbul Sabiha Gökcen aktarmali Adana'ya ucuyor, ucaktan inmiyorsun bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o da hakli ~ 12 yıl önce
Garibim ne yapsin?, emekli etmesinler, aman gozden dusmeyeyim diye saga sola demec veriyor...devir reklam ve propoganda,liyakat ise gomuldu maziye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açıkla..'ya ~ 12 yıl önce
biraz araştırın bakalım levent efendi kaç senedir THY'de ve jet hızıyla mı gelmiş yoksa kaplumbağa hızıyla mı. arif olmadan tarif vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açıkla.. ~ 12 yıl önce
levent efendi bu parlak fikirlerini bıraksın da thy na nasıl girip de jet hızıyla zürih e müdür olmuş onu açıklasın....torpili rize den olmasın sakın????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanali ~ 12 yıl önce
bide zürih-adana seferleri koysaniz harika olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000