26 Eylül 2013, Perşembe 10:22:06

THY YÖNETMEN VE ELEŞTİRMENLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Türk Hava Yolları, Türkiye ve dünyaca ünlü yönetmen ve sinema eleştirmenlerini bir araya getirdi...

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Uluslararası Film festivali "Paslanye K çelaveku (İnsana Mesaj) vesilesiyle bu şehirde bulunan yönetmenler için THY tarafından bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona aralarında Altın Ayı ödüllü yönetmen Semih Kaplanoğlu, Amerikalı ünlü yönetmen Mira Nair ve Festival Başkanı Aleksey Efimoviç'in de bulunduğu seçkin davetliler katıldı.

Gecede konuşan ve aynı zamanda festivalin jüri üyeliğini yapan Kaplanoğlu, bu tür etkinliklerde Türkiye'den kurumların yer almasının ülkenin dünyaya açılışında önemli bir etki sağladığını ifade etti. Hem tanınırlık açısından hem de Türk sanatçılarına verilen destek anlamında etkinliği oldukça önemli bulduğunu kaydeden ünlü yönetmen, festivalin iyi geçmesi ve devamının sağlanması temennisinde bulundu.

Davetliler için sema gösterisi

Rus-Türk Kültür Merkezi Neva müzik grubunun küçük bir konser verdiği gecede, THY St. Petersburg Genel Müdürü Ahmet Çetin tarafından yönetmenlere çeşitli hediyeler sunuldu. Davetliler için sema gösterisinin de düzenlendiği gece, yapılan teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi. (Trt Türk)

THY YÖNETMEN VE ELEŞTİRMENLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000