21 Eylül 2010, Salı 11:49:33

THY VİETNAM'A UÇACAK

Filosunu modern uçaklarla güçlendiren Türk Hava Yolları, yeni noktalara sefer düzenlemeye devam ediyor. THY’nin yurtdışındaki yeni uçuş noktası Vietnam’daki Ho Chi Minh City olacak.
  • biletinizi IST/BKK/surface/SGN/BKK/IST olarak kestirip BKK da duraklama yaparsiniz daha sonra kendi olanaklarinizla SGN a gidip yolculugun geri kalan kismini tamamliyabilirsiniz bahsettiginiz diger hatlardada ayni uygulamayi yapabilirsiniz kendi dusundugunuzu uygularsaniz isin sonu karakolda biter
  • THY'yi aradım, müşteri hizmetlerinden de bilen yok:( arkadaşlar bu konudaki yorumlarınız nedir acaba? Daha önce bu şekilde uçan oldu mu ?
  • Bildigim kadari ile, IST-Vietnam bileti alip IST-BKK ucup, ucaktan inip, BKK de kalip, BKK-Vietnam biletini kullanmayip, sonra gidip Vietnam'dan IST ucagina binmek istersen THY seni ucaga almayabilir, biletin yanmis duruma duser. Bu benim bildigim kadari ile, daha iyi bilen birisi anlatsin lutfen.
  • Istanbul cıkıslı en dusuk gıdıs-donus ucret tum vergıler dahıl 632 EUR olacak.Avrupa'dan dırekt sefer yok dıyen arkadasıma da Vıetnam Havayolları'nın Paris, Frankfurt ve Moskova'dan hem Saygon'a hem de Hanoi'e dırekt uctugunu hatırlatmak ısterım. Ayrıca Aır France 01 Kasım 2010 tarıhı ıtıbarı ıle seferlerını dırekt olarak gerceklestırecek (BKK stop'u bıtıyor yanı).
  • Merhabalar, Sadece el bagajı ile gittiğimizi düşünerek bu soruyu soracağım. Mesela Bangkok aktarmalı Vietnam veya Singapur aktarmalı Cakarta veya Lagos aktarmalı Akra veya Entebbe aktarmalı Darusselam'a uçsak ve biletleri son varış noktalı gidiş-dönüş alsak giderken aktarma yapılan yerde inip dönüşte son varış noktasından binsek sorun olurmu ? Havacılık açısından veya THY uygulaması olarak ne gibi bir sorun olabilir? Amacım 1 taşla 2 kuş vurmak 2 ülkeyi görmek :) Cevabınız için şimdiden teşekkürler
  • İsmim Muhammed TUTAN Vietnam B.elçiliği Genel Sekreteriyim. Vize ve sorularınız için Hafta içi 08:30 16:30 arası arayabilirsiniz. Bu arada burada elçilik ve vize işleri ile olan yazılarada bilahare cevap vericem. Vietnam B.Elçiliği Koza Sokak no: 109 G.O.P Ankara numaralarım: 0312 - 4468049---Sabit 0312 - 4465623---Fax 0536 - 5759474---mobil
  • Vietnam Türklere çok zor vize veren ülkedir. Umarım vizelerin kaldırılması için fırsat olur.
  • Vietnam: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye TABİDİR!!! Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır..... Ayrıca fiyat ne kadar olacak acaba?
  • Hatay-Cidde istiyoruz...Ne olur bu sese kulak verin..
  • bak haberde thy nerden aktarmalı ucacak yazıyor demekki bizde direk uçmuyoruz

Türk Hava Yolları, 29 Aralık’tan itibaren Bangkok aktarmalı İstanbul –Ho Chi Minh City (Saygon)- İstanbul seferlerine başlayacak. Seferler, haftada 4 frekans olarak planlandı.

THY’nin yeni tarifesi şöyle olacak:

TK068 Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi İstanbul 23:40 Bangkok 13:40 +1

TK068 Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar Bangkok 15:10 Ho Chi Minh City 16:40

TK069 Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar Ho Chi Minh City 20:55 Bangkok 22:25

TK069 Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar Bangkok 23:45 İstanbul 05:30 +1

THY VİETNAM'A UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
biletinizi IST/BKK/surface/SGN/BKK/IST olarak kestirip BKK da duraklama yaparsiniz daha sonra kendi olanaklarinizla SGN a gidip yolculugun geri kalan kismini tamamliyabilirsiniz bahsettiginiz diger hatlardada ayni uygulamayi yapabilirsiniz kendi dusundugunuzu uygularsaniz isin sonu karakolda biter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'yi aradım, müşteri hizmetlerinden de bilen yok:( arkadaşlar bu konudaki yorumlarınız nedir acaba? Daha önce bu şekilde uçan oldu mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bildigim kadari ile, IST-Vietnam bileti alip IST-BKK ucup, ucaktan inip, BKK de kalip, BKK-Vietnam biletini kullanmayip, sonra gidip Vietnam'dan IST ucagina binmek istersen THY seni ucaga almayabilir, biletin yanmis duruma duser. Bu benim bildigim kadari ile, daha iyi bilen birisi anlatsin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Istanbul cıkıslı en dusuk gıdıs-donus ucret tum vergıler dahıl 632 EUR olacak.Avrupa'dan dırekt sefer yok dıyen arkadasıma da Vıetnam Havayolları'nın Paris, Frankfurt ve Moskova'dan hem Saygon'a hem de Hanoi'e dırekt uctugunu hatırlatmak ısterım. Ayrıca Aır France 01 Kasım 2010 tarıhı ıtıbarı ıle seferlerını dırekt olarak gerceklestırecek (BKK stop'u bıtıyor yanı).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhabalar, Sadece el bagajı ile gittiğimizi düşünerek bu soruyu soracağım. Mesela Bangkok aktarmalı Vietnam veya Singapur aktarmalı Cakarta veya Lagos aktarmalı Akra veya Entebbe aktarmalı Darusselam'a uçsak ve biletleri son varış noktalı gidiş-dönüş alsak giderken aktarma yapılan yerde inip dönüşte son varış noktasından binsek sorun olurmu ? Havacılık açısından veya THY uygulaması olarak ne gibi bir sorun olabilir? Amacım 1 taşla 2 kuş vurmak 2 ülkeyi görmek :) Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İsmim Muhammed TUTAN Vietnam B.elçiliği Genel Sekreteriyim. Vize ve sorularınız için Hafta içi 08:30 16:30 arası arayabilirsiniz. Bu arada burada elçilik ve vize işleri ile olan yazılarada bilahare cevap vericem. Vietnam B.Elçiliği Koza Sokak no: 109 G.O.P Ankara numaralarım: 0312 - 4468049---Sabit 0312 - 4465623---Fax 0536 - 5759474---mobil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vietnam Türklere çok zor vize veren ülkedir. Umarım vizelerin kaldırılması için fırsat olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vietnam: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye TABİDİR!!! Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır..... Ayrıca fiyat ne kadar olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hatay-Cidde istiyoruz...Ne olur bu sese kulak verin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bak haberde thy nerden aktarmalı ucacak yazıyor demekki bizde direk uçmuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000