24 Ağustos 2015, Pazartesi 10:42:11

THY Venedik seferlerine başladı

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen'den Venedik seferlerine başladı.
  • Karadenizli esi sayesinde mudure olmus bayan ve digerleri pastadan calisanlarina da dagitmislar mi acaba ?
  • torpilliler ne de guzel poz vermisler !
  • Batmis bir sehir, her yer su altinda. Ankara ile kardes sehir olmasi gerek. Melih Basgan Ankara'yi Venedik yapti, hayaldi gercek oldu.
  • Neden sadece balkiz hanimefendilerin yakin arkadaşları yada yakın gördüğü kişiler gidiyor böyle açılışlara.??? Balkiz hanimefendi artık ayrım yapma sıyrıl artik bu huyunuzdan.
  • venediğe uçuşlar başladı nerdesin havacılık müdürü?A.H.A. olduğu yerde sen biterdin ama olmamış demek bu arada lütfen yeni başlayan uçuşların bagajlarını bari chute altında bırakma rekor kaç en son 1600 bagaj kalmıştı ne oldu sorter kontrol altında diye gezen ekremine sordunmu gece 2 de yatacağına bakım yapsaydı o bagajlar kalmazdı
  • Sabiha'dan Venedik güzel oldu. Ataturk'ten fiyatlar yüksekti. Şimdi Sabiha'dan uygun ücret ile Venedik'e gitmek mümkün olacak. Hayırlı olsun.
  • Resmi kurum aprondaki ve hava kontrol işletinden biran önce çekilmeli. Hizmetler özel sektöre ihale ile verilebilir. Devlet işletmecilik yapmamalı
  • Sabiha gökçen havalimanında 2003-2005 arası bomboştu net hatırlıyorum thy nin 321 ile ankaraya uçmuştum ve yolcu saydığımda 32 kişiydik, sonra geri dönüşte sabihada bavul bekliyorum 5 kişiydik incin top oynuyordu tabiriyle.. burası kapanır dedim yolcu talebi yoktu. havayolu olarakda thy o zaman uçuyordu. sonra birden patlama oldu, pegasus, Anadolu jet, thy, ve yerli yabancı havayolları uçuşlara başladı şu an yeterli gelmiyor pist adedi yeterli değil ne güzel daha fazlası yapılsın öyle değil mi.. ne mutlu insan gurur duyuyor. insanlarımız halkımız için memleketimiz için çok güzel şeyler bunlar. iddaa ediyorum bizim istanbuldaki Atatürk havalimanı ve sabiha gökçende hizmet kalitesi hiçbir yerde yoktur. çalışan insanımız gönülden hizmet veriyor, elbette maaşını alacaktır ama dah farklı oluyor. yurt dışındaki havalimanlarındaki hizmete baktığımızda İstanbul 1 numaradır.
  • Sabiha Gökçen, Atatürk gibi yaklaşma yoğunluğunu artırmazsa kağıt üzerinde uçuş saatleri olur. Saatte 30 çok düşük ve acil daha verimli olacak sayıya teknolojik altyapı ile ulaşılmalı. Kaz gelecek yerden civciv esirgeniyor. İnsnılır gibi değil bu esnek olmayan zihniyete.
  • Hayırlı olsun , cok guzel bi hat bu

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen'den İtalya'nın Venedik kentine olan seferlerine bugün başladı.

Haftanın 7 günü karşılıklı olarak icra edilecek seferler nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasta kesimi yapıldı. 

İşte THY'nin Venedik tarifesi:









THY Venedik seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

acaba ? ~ 9 yıl önce
Karadenizli esi sayesinde mudure olmus bayan ve digerleri pastadan calisanlarina da dagitmislar mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 9 yıl önce
torpilliler ne de guzel poz vermisler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Venedik ~ 9 yıl önce
Batmis bir sehir, her yer su altinda. Ankara ile kardes sehir olmasi gerek. Melih Basgan Ankara'yi Venedik yapti, hayaldi gercek oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 9 yıl önce
Neden sadece balkiz hanimefendilerin yakin arkadaşları yada yakın gördüğü kişiler gidiyor böyle açılışlara.??? Balkiz hanimefendi artık ayrım yapma sıyrıl artik bu huyunuzdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bagaj kalmasın ~ 9 yıl önce
venediğe uçuşlar başladı nerdesin havacılık müdürü?A.H.A. olduğu yerde sen biterdin ama olmamış demek bu arada lütfen yeni başlayan uçuşların bagajlarını bari chute altında bırakma rekor kaç en son 1600 bagaj kalmıştı ne oldu sorter kontrol altında diye gezen ekremine sordunmu gece 2 de yatacağına bakım yapsaydı o bagajlar kalmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 9 yıl önce
tespit süper yazdıkları tamamen gerçek.
Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Sabiha'dan Venedik güzel oldu. Ataturk'ten fiyatlar yüksekti. Şimdi Sabiha'dan uygun ücret ile Venedik'e gitmek mümkün olacak. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 9 yıl önce
Resmi kurum aprondaki ve hava kontrol işletinden biran önce çekilmeli. Hizmetler özel sektöre ihale ile verilebilir. Devlet işletmecilik yapmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 9 yıl önce
Sabiha gökçen havalimanında 2003-2005 arası bomboştu net hatırlıyorum thy nin 321 ile ankaraya uçmuştum ve yolcu saydığımda 32 kişiydik, sonra geri dönüşte sabihada bavul bekliyorum 5 kişiydik incin top oynuyordu tabiriyle.. burası kapanır dedim yolcu talebi yoktu. havayolu olarakda thy o zaman uçuyordu. sonra birden patlama oldu, pegasus, Anadolu jet, thy, ve yerli yabancı havayolları uçuşlara başladı şu an yeterli gelmiyor pist adedi yeterli değil ne güzel daha fazlası yapılsın öyle değil mi.. ne mutlu insan gurur duyuyor. insanlarımız halkımız için memleketimiz için çok güzel şeyler bunlar. iddaa ediyorum bizim istanbuldaki Atatürk havalimanı ve sabiha gökçende hizmet kalitesi hiçbir yerde yoktur. çalışan insanımız gönülden hizmet veriyor, elbette maaşını alacaktır ama dah farklı oluyor. yurt dışındaki havalimanlarındaki hizmete baktığımızda İstanbul 1 numaradır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Sabiha Gökçen, Atatürk gibi yaklaşma yoğunluğunu artırmazsa kağıt üzerinde uçuş saatleri olur. Saatte 30 çok düşük ve acil daha verimli olacak sayıya teknolojik altyapı ile ulaşılmalı. Kaz gelecek yerden civciv esirgeniyor. İnsnılır gibi değil bu esnek olmayan zihniyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun , cok guzel bi hat bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000