08 Kasım 2010, Pazartesi 08:03:40

THY VE PEGASUS UÇAKLARINA BOMBA İHBARI

Türk Hava Yolları'na ait Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bomba olduğu ihbarı, paniğe neden oldu. Yolcuları tahliye edilen biri özel bir havayolu şirketine ait iki uçakta yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.
  • ve nasıl bir insan aynı anda iki uçağa birden binebilir ki
  • arkadasim yaziyi sonun a kadar okursan ("EMNIYET,BOMBA IHBARININ TURKIYE UZERINDEN GELDIGINI ACIKLADI") senin emin oldugun konu hakkinda biraz daha farkli dusunursun.... ancak bu kez de "eminim kibris taki bir yakininin ucagi kacirmamasi icin yapmistir" gibi bir yorum da yapma
  • Eminim, kendini bilmezin teki ,uçağı kaçırmamak için böyle bir şey yapmıştır..
KKTC Ercan Havalimanı'ndan İstanbul'a sefer düzenleyecek iki uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı.
 
Polisin verdiği bilgiye göre, İstanbul'a kalkacak olan Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayolları uçaklarına yapılan bomba ihbarının asılsız olduğu anlaşıldı. İhbarın ardından boşaltılan uçaklardaki yolcuların tek tek arandığı bilgisini veren emniyet yetkilileri, bagaj kısımların boşaltılıp arandığını bildirdi.
 
THY'nin Atatürk Havalimanı'na gitmesi planlanan TK 963 sefer sayılı uçağı ve Pegasus Havayolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmesi planlanan uçağı, bomba ihbarı nedeniyle Ercan Havalimanı'ndan normal uçuş saatlerinde kalkamadı. Yapılan aramaların ardından ilk önce Pegasus Havayollarına ait uçak 02.30'da, ardından da THY'ye ait uçak 02.50'de Ercan Havalimanı'ndan hareket etti.
 
Emniyet yetkilileri, bomba ihbarının Türkiye üzerinden geldiğini açıkladı.
THY VE PEGASUS UÇAKLARINA BOMBA İHBARI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ve nasıl bir insan aynı anda iki uçağa birden binebilir ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasim yaziyi sonun a kadar okursan ("EMNIYET,BOMBA IHBARININ TURKIYE UZERINDEN GELDIGINI ACIKLADI") senin emin oldugun konu hakkinda biraz daha farkli dusunursun.... ancak bu kez de "eminim kibris taki bir yakininin ucagi kacirmamasi icin yapmistir" gibi bir yorum da yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eminim, kendini bilmezin teki ,uçağı kaçırmamak için böyle bir şey yapmıştır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000