09 Aralık 2014, Salı 15:10:09

THY VE ANADOLUJET UÇAKLARINA SİS ENGELİ

THY ve Anadolujet uçakları Kahramanmaraş'taki sis nedeniyle Antep ve Urfa'ya indi.
  • SİZ ASIL HABERİ YAPAN GAZETEYE BAKIN ZAMAN GAZETESİ YAHU DÜNE KADAR THY KENDİ ADAMLARI ÇALIŞIYORDU NEDEN HABER YAPMADILAR BU BİZİM ADAMLARIMIZ DİYE NE ZAMAN ONLARIN YANİ PARALEL CEMAATIN ADAMLARINI THY TASFİYE ETTİ ONDAN SONRA HABER YAPTILAR EYY ZAMAN GAZETESİ BU YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HABERDEN SAĞIR KÖR SULTANIN HATTA 3,5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BİLE HABERİ VAR ÇOK UCUZ Bİ HABER OLMUŞ AÇIKCASI
  • TMMOB'un 3. Havalimanı'yla ilgli raporu haber değeri taşımıyor mu sizce?

THY'ye ait İstanbul-K.Maraş seferini yapan uçak Antep'e inmek zorunda kalırken Anadolujet uçağı düşük görüş sebebiyle Şanlıurfa'ya iniş gerçekleştirdi.

Uçaklar bir süre hava koşullarının normale dönmesi için bekletildi.

Ancak Kahramanmaraş'ta hava koşulları beklenen limitlere ulaşmayınca uçaktaki yolcular otobüslerle K.Maraş'a ulaştırıldı.

İstanbul ve Ankara'ya gitmek isteyen dönüş seferi yolcuları da yine otobüslerle Şanlıurfa ve G.Antep'e götürülerek uçağa alındılar.

THY VE ANADOLUJET UÇAKLARINA SİS ENGELİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SİZ ASIL HABERİ YAPAN GAZETEYE BAKIN ZAMAN GAZETESİ YAHU DÜNE KADAR THY KENDİ ADAMLARI ÇALIŞIYORDU NEDEN HABER YAPMADILAR BU BİZİM ADAMLARIMIZ DİYE NE ZAMAN ONLARIN YANİ PARALEL CEMAATIN ADAMLARINI THY TASFİYE ETTİ ONDAN SONRA HABER YAPTILAR EYY ZAMAN GAZETESİ BU YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HABERDEN SAĞIR KÖR SULTANIN HATTA 3,5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BİLE HABERİ VAR ÇOK UCUZ Bİ HABER OLMUŞ AÇIKCASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan ~ 9 yıl önce
TMMOB'un 3. Havalimanı'yla ilgli raporu haber değeri taşımıyor mu sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000